Aardbei Low Carb Ijslollys Freezer Pops

Aardbei Low Carb Ijslollys Freezer Pops

Een makkelijke aardbei low carb ijslolly diepvries knaltrecept gezoet met stevia. Deze fruitige suikervrije ijslollys kunnen worden ingevroren in zakken of schimmels.

Mijn twee jaar oude dochter is verslaafd aan zelfgemaakte vriezer knalt. Ze eist ze bijna elke dag sinds ik haar voor het eerst kennismaakte met deze fruitige, diepgevroren lekkernijen.

Het is maar goed dat ze zo gemakkelijk te maken zijn in plastic zakken met plastic rits, zodat ik de vriezer er vol mee kan houden. Ik heb de zakken opnieuw gebruikt door ze uit te spoelen en ze vervolgens in de vaatwasser te zetten.

Tot nu toe kreeg slechts één een gat en moest weggegooid worden. Ik zou zeggen dat je minstens 5 gebruiksmogelijkheden uit één zak kunt halen, waardoor ze veel zuiniger zijn dan ze na één gebruik te gooien.

De pop-upverslaving in de vriezer is een paar maanden geleden begonnen nadat mijn eerste Zipzicle-vriezer-popzakken arriveerden. De eerste smaakpapillen die we maakten waren suikervrije low carb blueberry limonade vriezer pop ijslollys.

Sindsdien heb ik zelfgemaakte suikervrije limonade in de zakken bevroren, wat snel en eenvoudig is. Mijn dochter houdt echt van aardbeien, dus kwam ik met dit aardbeien suikervrije low carb ijslolly diepvries knalt recept dat ongeveer een dozijn Zipzicle-zakken zal vullen.

Dit recept is vrij eenvoudig. Je hebt ongeveer 2 kopjes aardbeien nodig om een ​​gezoete aardbeiensiroop te maken.

Ik verwarmde de aardbeien met low carb stevia en erythritol zoetstoffen. Door fruit te koken, komen de sappen vrij.

Nadat ik de siroop een beetje had laten afkoelen, schonk ik hem in een kleine mixer. Een staafmixer kan ook in de pan worden gebruikt.

Ik mengde net totdat alle aardbeien waren gebroken en er zich een dikke vloeistof vormde. Het was behoorlijk schuimig op dit punt.

Hoewel het wordt aanbevolen om een ​​trechter te gebruiken om de smalle ijslollyzakken te vullen, vond ik dat gieten van een OXO-maatbeker net zo goed, zo niet beter was. Deze ijslolly popsicons zijn vergelijkbaar met de bevroren fruit pops die ik vroeger kocht en werden gezoet met sap.

Reguliere ijslolly's zijn nu te rommelig voor mijn twee jaar oude. Dus ik blijf haar de zelfgemaakte pops in de ritszakken geven die de druppels in de tas houden.

Like this post? Please share to your friends:
Geef een reactie

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: