Aardbeien Griekse Frozen Yoghurt - Mynutritionalpal.com

Aardbeien Griekse Frozen Yoghurt

Dus mijn dokter zegt dat ik niet meer kan rennen (vanwege dat heupprobleem dat ik heb) en ja, ik ben helemaal uitgemergeld, verwoest, huil in mijn kussen elke dag erop en gooi willekeurige kleine voorwerpen uit mijn autoraam in de hoop dat het zou spijkeren die renner die over het trottoir rent – haha ​​ik maak maar een grapje. Ik ben gewoon een beetje jaloers :). Ik weet dat het nog veel erger kan zijn en ik ben nog steeds blij voor al je hardlopers daarbuiten. De meesten van jullie denken waarschijnlijk, serieus, je bent verdrietig dat je niet meer kunt rennen, hardlopen is het ergste. Echt het moeilijke voor mij is niet dat ik ervan hield om te draaien, dat ik van suiker houd, dus nu kan ik niet zomaar alle rotzooi die ik eet wegrennen (wat sowieso een slecht idee was). Misschien moet ik nu wat gezondere desserts toevoegen aan mijn dieet, omdat ik nog elke dag naar het dessert hunkert. Maar het goede is dat mijn dokter me tenminste niet heeft verteld dat ik niet meer kan bakken, dan zou ik echt depressief zijn. Mijn wereld kan gewoon uit elkaar vallen als mij werd verteld dat :).

Deze aardbeiengriekse bevroren yoghurt is eenvoudig, heerlijk en veel gezonder dan ijs. Met zijn drie ingrediënten en minimale voorbereiding zul je dit de hele zomer lang willen hebben, vooral met zijn overvloed aan verse aardbeien. Ik eet het misschien gewoon voor het ontbijt :). Het is ook heerlijk om een ​​lepel of twee te mengen met melk (of amandelmelk) en een smoothie te maken. Genieten!

Vergeet niet om je te abonneren op de Mynutritionalpal.com-nieuwsbrief om nieuwe receptmeldingen te ontvangen in je inbox!

Volg Mynutritionalpal.com op Facebook | Instagram | Pinterest | Twitter voor alle nieuwste updates, recepten en inhoud.

Afdrukken

Aardbeien Griekse Frozen Yoghurt

Heb je dit recept gemaakt? Laat je mening achter.

ingrediënten

  • 1 pond verse aardbeien
  • 2 1/2 kopjes gewoon 2% Chobani Griekse yoghurt
  • 2/3 kop licht agave nectar

Instructions

  1. Pureer de aardbeien in een keukenmachine tot ze goed gepureerd zijn en aardbeienstukjes blijven niet meer, en schrapen de zijkanten een keer tijdens de verwerking. Force gepureerde aardbeien door een fijnmazige zeef in een grote mengkom (als je het niet erg vindt, kun je deze stap overslaan). Voeg pure Griekse yoghurt en agave-nectar toe aan aardbeipuree en klop het mengsel goed door elkaar. Bedek de kom met plastic folie en bevries 30 – 40 minuten, roer één keer tijdens het koelen en breng dan het mengsel over naar een ijsmachine en verwerk het mengsel volgens de aanwijzingen van de fabrikant. Geniet van zacht fruit of breng het over in een luchtdichte container en vries tot het semi-stevig is (of stevig en laat het lichtjes ontdooien bij kamertemperatuur voordat je geniet).
  2. Receptbron: Mynutritionalpal.com
Like this post? Please share to your friends:
Geef een reactie

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: