Amandelmeelkoekjes met veenbessen en walnoten

Amandelmeelkoekjes met veenbessen en walnoten

Knapperig, boterachtig amandelmeel koekjes met veenbessen, walnoten en een vleugje kaneel. Ze zullen zeker een favoriet low carb-koekje worden. En ze zijn ook glutenvrij!

Iedereen lijkt nu deel te nemen aan een cookie-uitwisseling. Ik moet een paar vrienden vinden om een ​​koolhydraatarme koekjesuitwisseling te doen.

Misschien kan ik volgend jaar een aantal van mijn vrienden en collega's omzetten naar een low carb. Het zou geweldig zijn om een ​​assortiment van cookies laag in koolhydraten te krijgen voor de feestdagen.

Ik denk dat we alleen maar kunnen dromen. Maar ik ga werken aan het overtuigen van meer familie en vrienden om over te schakelen naar een dieet met weinig suiker.

Meer van mijn familie is low carburator geworden. En het heeft enkele merkbare positieve effecten gehad. Mijn zus is onlangs 15 kilo afgevallen met een lage koolhydraten.

Ik zie echter geen lage koolhydraten als dieet. Het is een manier van leven voor mij en vele anderen. Als je eenmaal hebt geleerd hoe gemakkelijk het is om op deze manier te eten, zul je nooit meer teruggaan.

Ik was op zoek naar een knapperig koekje voor de feestdagen, dus heb ik deze lekkere amandelmeelkoekjes gemaakt met veenbessen en walnoten. Ze zijn absoluut fantastisch.

Ze zijn gemaakt met amandelmeel en boter voor een frisse botersmaak. De ongezoete gedroogde veenbessen geven ze ook een taaie textuur.

En ik gebruikte het witte zoetmiddel LC Foods gemaakt met erythritol om ze de beste algehele smaak te geven. Het combineert erythritol met inuline, stevia en monniksfruit, zodat u geen verkoelend effect krijgt.

Mijn familie kwam dit weekend langs om de vierde verjaardag van mijn dochter te vieren. Verschillende bemonsterde deze koolhydraatarme koekjes met weinig koolhydraten en zeiden dat ze smaakten als een gewoon koekje gemaakt van suiker.

Ik heb nog maar een paar koekjes over, dus ik denk erover om nog een batch te maken voor Kerstmis. Ik zal het grootste deel van de week werken, dus ik zal waarschijnlijk last minute traktaties op kerstavond bakken.

Ik heb er vaak aan gedacht om een ​​low-carb speciaalzaak te openen. Ik weet echter niet hoe goed het in mijn regio zou doen, omdat ik in een mooie landelijke omgeving woon.

En ik ben al behoorlijk druk bezig. Ik denk niet dat ik tijd zou hebben om een ​​echte winkel te openen zonder eerst mijn vaste baan op te zeggen.

Ik ben een beetje triest om het einde van 2016 te zien. Het was een heel goed jaar voor mij. 2017 zou echter nog beter kunnen.

De inspiratie voor deze amandelmeelkoekjes kwam van een recept voor cranberry-kaneelkoekjes dat ik bij All Recipes vond. Ik heb walnoten toegevoegd aan het recept, omdat ze volgens mij geweldig zijn met veenbessen.

Deze koekjes bevatten meer cranberry's dan de cranberry amandelbiscotti die ik een paar maanden geleden heb gemaakt. En ik ben dol op de toevoeging van walnoten.

Ik heb de laatste tijd iets met veenbessen en walnoten gehad. Ik heb ze toegevoegd aan salades en gebakken spruiten. Ze zijn een perfecte low carb-combinatie!

Like this post? Please share to your friends:
Geef een reactie

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: