Avocado, ei en Engelse Muffin Sandwich

Avocado, ei en Engelse Muffin Sandwich

Zomerdagen zijn lang maar vluchtig, toch? Ik was deze week verdwaald in een verrassings freelance-project en liet te veel dagen voorbijgaan sinds mijn laatste bericht. Ik ben bang dat ik geen inzichten heb opgedaan tijdens mijn drukke dagen, maar ik kan even rondwandelen over willekeurige dingen in het leven als je een minuut te doden hebt. Het is tenslotte vrijdag.

Laten we eens kijken, ik heb een paar YouTube-video's bekeken over parallelle parkering een paar dagen geleden. Nu kan ik bij mijn eerste poging een weg banen naar een plek. Zege! Ik had mooie mascara, waarover ik op de podcast van Joy the Baker hoorde met Tracy Shutterbean, waar ik van heb gehoord, en dat is mijn go-to-source voor "totaal belangrijke, onbelangrijke dingen." Joy en Tracy hebben me ook op The Skimm gezet, wat nu mijn favoriete nieuws is bron. In ander boeiend persoonlijk nieuws heb ik acute begeerte met wortelbier ontwikkeld. Ik haatte bier tot een paar maanden geleden en nu kan ik er geen genoeg van krijgen. Ten slotte heb ik nog steeds niet geleerd van runny dooiers te houden – eigenlijk, ik kon ze verdragen toen mijn ex ze zo kookte, maar ik heb in geen maanden een vloeibaar eigeel kunnen strelen. Dus hier zijn we dan, met een roerei-gevulde muffin voor één. Oef.

De roerei muffins die je hier ziet zijn nog een andere slag van Deb genie. Ik zag de kookmethode op A Cup van Jo vorig jaar en kwam er op de een of andere manier niet aan toe om ze tot deze week te proberen. Deb serveert scrambled ei muffin broodjes aan haar schattige zoon, maar ik zou niet aarzelen om hen te dienen om lopende dooier-afkerige individuen of volwassenen in het algemeen. Ze zijn absoluut heerlijk.

Deze eicooktechniek is zo snel dat je ei klaar zal zijn tegen de tijd dat je muffin uit de broodrooster springt. Je kunt je boterhammen hoog opstapelen met groenten zoals ik hier deed, of vereenvoudig met minder vullingen. Ik denk zeker dat kaas erbij betrokken moet zijn, evenals hete saus en avocado. Bieslook en Cheddar zijn ook goede eiervullingen. Feta, spinazie en geroosterde rode paprika zou een leuke alternatieve combinatie zijn. Je kunt echt niets fout doen met geitenkaas of roomkaas, als je het mij vraagt.

De beste veggie eiersandwich die je ooit zult krijgen, serieus. Deze eiersandwiches zijn geweldig voor ontbijt, lunch of diner. Voel je vrij om de toppings te veranderen of gewoon een paar over te slaan.

ingrediënten

 • 1 volkoren Engelse muffin, in tweeën gesneden
 • 1 ei
 • ½ theelepel melk of water
 • zeezout
 • spijsolie, of 1 tot 2 theelepels boter / olie
 • verschillende kleine plakjes Monterey Jack kaas (of een andere kaas, in plakjes gesneden / versnipperd / verkruimeld)
 • hete saus (zoals Cholula)
 • ½ avocado, gepureerd
 • gesneden rode ui
 • kleine handvol rucola of spruiten
 • gesneden tomaat of geroosterde rode paprika
 • in dunne plakjes gesneden komkommer

Instructions

 1. Rooster je gesneden muffin. Verwarm een ​​9 – 10-inch koekenpan met antiaanbaklaag of een gekruide gietijzeren koekenpan op middelhoog vuur. Gooi het ei door elkaar met de melk / water en een snufje zout.
 2. Zodra de koekenpan heet is, spuit deze met een ruime hoeveelheid kookspray (of smelt de boter in de pan of bestrijk deze met olie). Giet het roerei erin en wieg onmiddellijk het ei in de bodem van de pan om een ​​gelijkmatige laag te maken, zoals je zou doen voor een crêpe. Plaats uw kaas onmiddellijk in het midden van het eimengsel, zoals afgebeeld. Voeg een paar streepjes hete saus toe. Zodra het ei voldoende is geplaatst om met een spatel op zichzelf te vouwen (dit kan 30 seconden tot 1 minuut duren), vouw je elke kant over het midden totdat je een schattig ei-kaas-enveloppe hebt. Laat het nog eens 30 seconden koken en breng het dan over naar een bord.
 3. Boven elke toast halveren met avocado. Leg het gekookte ei op één kant. Top met komkommer, tomaat, rucola, rode ui en top met je andere stuk toast. Genieten.

Notes

Recept aangepast van Deb's recept voor The Best Egg Sandwich You'll Ever Have, via A Cup of Jo.
Maak het tomaatvrij: ga voor de geroosterde rode paprika om toe te voegen aan je broodje in plaats van de gesneden tomaten.
Maak het zuivelvrij: Sla buiten op de kaas en gebruik water om met je eieren te mengen in plaats van de melk.

▸ Voedingsinformatie

De getoonde informatie is een schatting van een online voedingscalculator. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging voor het advies van een professionele voedingsdeskundige.

Like this post? Please share to your friends:
Geef een reactie

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: