Bacon Cheddar Quiche met bloemkool korst

Bacon Cheddar Quiche met bloemkool korst

Een smakelijke lage carburator spek cheddar quiche dat gebruikt geen speciale bloem voor de korst. In plaats daarvan wordt glutenvrij gebruikt bloemkool korst!

Ik heb veel amandel- en kokosmeel gebruikt om te bakken. Afgelopen weekend was ik op zoek naar een verandering bij het maken van de korst voor een quiche.

Hoewel ik soms een korstloze quiche bak, besloot ik dit keer om een ​​bloemkoolkorst te proberen. Het is eigenlijk hetzelfde basisidee als een pizzakorst. En, met behulp van een groente is een leuke manier om stiekem in de groenten.

Om ervoor te zorgen dat de korst niet papperig was, perste ik het grootste deel van het water uit de bloemkool nadat het gekookt was. Om dit te doen, heb ik een kaasdoek gebruikt. Het is onmogelijk om al het water te verwijderen, maar uiteindelijk heb ik er veel van gekregen.

Ei en kaas zijn wat de korst bij elkaar houdt. Er is een groot ei toegevoegd en ongeveer een halve kop kaas. Net als bij de pizzakorst heb ik een mix van mozzarella en parmezaan gebruikt.

Voor de vulling maakte ik er een basisspek en kaas van. Je kunt erop rekenen dat dit het grootste deel van de week zal zijn voor het ontbijt. Het zal perfect zijn om mee te nemen naar het werk.

Omdat ik kaas gebruikte, besloot ik om hier volledig zuivel op in te gaan. Dus in plaats van een alternatieve melk te gebruiken, gebruikte ik verdunde zware room voor het eimengsel.

Nadat de spek-cheddar-quiche klaar was, besefte ik dat ik de korst langer had moeten bakken. De volgende keer zal ik het bakken totdat het helemaal goudkleurig is en niet alleen aan de randen.

De korst moet een beetje scherper zijn. Dus je moet ervoor zorgen dat je het in de oven bewaart totdat de bovenkant helemaal bruin is. Ik heb de mijne te vroeg weggenomen.

Ik heb ook het lagere natriumbacon gekocht. Ik heb een merk gevonden dat wordt verkocht in onze lokale Walmart die weinig natrium bevat en waaraan geen suiker is toegevoegd. Laag lager natriumbacon is waar ik de voorkeur aan geef omdat het me de hele dag niet dorstig laat.

Voor een koolhydraatarm dieet zijn eieren echt een van de beste voedingsmiddelen die je kunt eten. We maken elke week een heleboel eieren. Gelukkig houden mijn man en jongere dochter er ook van om ze te eten.

Over eieren gesproken, ik heb overwogen nog een eitje te doen. Ik hoef niet per se af te vallen, maar ik wil graag eten. Ik lijk veel minder te eten als ik een week lang voornamelijk eieren eet.

Je kunt de bloemkorstkorst zeker laten staan ​​en een korstloze bacon en cheddar quiche maken. Dat is waarschijnlijk de beste manier om te gaan als je in een lage carb-inductiefase bent.

Als je van quiche houdt, heb ik een paar andere recepten op de site. Voor degenen met een strikte dagelijkse inname van koolhydraten, kunt u de korstloze ei-snelle quiche leuk vinden. Anderen geven misschien de voorkeur aan de quiche spinazie en paddenstoelen.

Voor degenen onder u die de voorkeur geven aan een meer traditionele korst, zou ik een hartige taartkorst gebruiken die lijkt op de taart die ik in deze belangrijke limoentaart heb gebruikt. Je hoeft alleen de zoetstof in de korst weg te laten.

Wat is je favoriete low carb-ingrediënt om toe te voegen aan een quiche? Heb je liever met of zonder een korst?

Like this post? Please share to your friends:
Geef een reactie

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: