Beste Low Carb-chocoladetaartrecept

Beste Low Carb-chocoladetaartrecept

De beste low carb chocoladetaartrecept ooit! Geraspte courgette maakt het vochtig en is goed verborgen. De kinderen zullen nooit weten dat je in een groente sluipt.

Ik wil graag mijn favoriete low carb-chocoladetaartrecept met je delen. Het is al meer dan vijf jaar een verborgen juweeltje op deze blog. Op zoek naar andere low carb cake recepten? Bekijk mijn receptenindex voor andere low carb-dessertrecepten!

De reden dat het is verborgen, is dat het is geëtiketteerd als een Duitse Chocolate Zucchini Cake. Als u echter de opmerkingen over dat recept leest, zult u ontdekken waarom dit het beste recept voor een low carb-chocoladetaart is!

Ik besloot het originele recept opnieuw te plaatsen voor een standaard taartformaat. Dit recept produceert twee rondjes van 9 inch, een vel van 9 x 13 inch of ongeveer 24 cupcakes. Dat is hetzelfde als een gewone cakemix.

Toen mijn schoonzus me vroeg om een ​​glutenvrije cake te maken voor het afstudeerfeest van mijn nicht aan het begin van de zomer, wist ik precies welk recept ik moest gebruiken.

Iedereen die de taart probeerde kon niet geloven dat het koolhydraatarm en glutenvrij was. Waarom probeert u het niet eens?

Ontdek zelf waarom dit het beste low carb-chocoladetaartrecept voor mijn familie en vrienden is geworden! Ik ben er zeker van dat het binnenkort ook jouw favoriete low carb-taartrecept zal zijn.

Je zult ook blij zijn dat dit een supereenvoudige taart is om te maken.

Ik gebruik meestal een doosrasp om de courgette te versnipperen, maar je kunt tijd besparen door het in een keukenmachine te versnipperen.

Het duurt ongeveer één grote of twee kleine courgette om 4 kopjes versnipperd te krijgen. Je hoeft niet exact te zijn. En je hoeft het niet zo veel af te voeren als je wilt dat de cake vochtig is.

Als je wilt dat de cake extra chocoladeachtig is, ga je gang en voeg je de optionele chocoladeschilfers toe. Je kunt zelfgemaakte chocolade gebruiken, een low carb chocoladereep inkorten of een suikervrije chip zoals Lily's gebruiken.

Dit lage recept van de carburatorcake is groot met of zonder de extra chocoladeschilfers.

Ik bekroonde de taart met een low carb chocolate buttercream frosting.

Voor een feesttaart zou ik het gebruik van een traditionele vanille suiker vrije buttercream zoals deze voor het decoreren aanraden.

Ik heb deze low carb-chocoladetaart minstens één keer per jaar gemaakt sinds ik voor het eerst in de zomer van 2011 ontdekte. Elke keer is het altijd perfect gelukt. Het is een heerlijke manier om die zomercourgette in de tuin te gebruiken.

Tot nu toe heb ik deze cake drie keer dit jaar alleen gebakken. Onze tuin produceert nu veel courgette, dus ik maak dit weekend misschien wat chocoladekopjes met dit recept.

Als u nog steeds op zoek bent naar het recept voor de beste koolhydraatbeperkte koolhydratencake, moet u deze een keer proberen. Ik denk niet dat je teleurgesteld zult zijn. Het is altijd een hit geweest wanneer ik het met mijn familie en vrienden heb gedeeld.

Misschien wilt u het recept in tweeën snijden als u het niet met anderen deelt. Het maakt een flinke taart. Maar het bevriest ook goed als je het niet allemaal tegelijk kunt opeten.

Uit mijn ervaring maakt de toevoeging van courgettes echt het verschil als het gaat om low carb-taarten. Het is het geheime ingrediënt in deze vochtige chocoladetaart.

En als je het opschept met een fijne rasp, zal geen enkele wil ooit weten dat je je verstopt hebt in een gezonde groente.

Like this post? Please share to your friends:
Geef een reactie

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: