Biscoff No Bake Cookies - Mynutritionalpal.com

Biscoff No Bake Cookies

Geen bak koekjes waren waarschijnlijk het allereerste wat ik ooit heb leren maken – samen met een doos met mac en kaas natuurlijk. Het lijkt alsof ik ze één keer per week opgroeide omdat ze zo snel en gemakkelijk waren. Ik heb altijd de originele versie van chocolade en pindakaas gemaakt, maar onlangs ontdekte ik de fantastische versie van Biscoff. Zij zijn waar dromen van gemaakt zijn, dat zeg ik je! Als je een koekje hebt dat gemaakt is van een spread die gemaakt is van die beroemde Biscoff Airline-koekjes, hoe zou je dan mis kunnen gaan met deze? Ik kan me de eerste keer dat ik Biscoff-koekjes probeerde nog steeds herinneren, natuurlijk op een vlucht. Ik herinner me helemaal niet waar ik op reis was, alles wat ik me herinner is die heerlijke, Belgische gemaakt, bruine suiker, licht kaneel-y koekjes. Degene die dacht om die koekjes in een spread te veranderen is puur geniaal!

Ik wist niet of ik ooit een koekje zonder bakken zou krijgen dat ik net zo lekker vond als het origineel, maar deze zijn absoluut gelijk. Het andere dat ik zo leuk vind aan geen koekjes bakken, is dat ik een halve of zelfs een kwart batch kan maken als ik niet veel koekjes wil hebben die rondhangen om me te verleiden of als ik maar een paar eetlepels Biscoff gebruik.

Dit recept is perfect voor deze hete zomermaanden, je hoeft de oven niet eens aan te zetten en je hebt koekjes in 10 minuten. Genieten!

Vergeet niet om je te abonneren op de Mynutritionalpal.com-nieuwsbrief om nieuwe receptmeldingen te ontvangen in je inbox!

Volg Mynutritionalpal.com op Facebook | Instagram | Pinterest | Twitter voor alle nieuwste updates, recepten en inhoud.

Afdrukken

Biscoff No Bake Cookies

Heb je dit recept gemaakt? Laat je mening achter.

Opbrengst: ongeveer 20 cookies

Prep tijd: 10 minuten

ingrediënten

 • 1 kop kristalsuiker
 • 1/2 kopje verpakte lichtbruine suiker
 • 1/4 theelepel zout
 • 1/4 tl gemalen kaneel
 • 1/2 kop ongezouten boter, in 4 stukken in blokjes gesneden
 • 1/2 kopje melk (bij voorkeur 2% of heel)
 • 1/2 kop Biscoff Cookie Spread *
 • 1 theelepel vanille-extract
 • 3 kopjes snelle haver

Instructions

 1. Meng in een middelgrote pan gekorrelde suiker, bruine suiker, zout, kaneel, boter en melk en verwarm het mengsel op iets meer dan middelhoog vuur, roer regelmatig totdat het mengsel begint te koken. Laat het mengsel 45 seconden koken zonder te roeren, haal dan van het vuur en roer onmiddellijk Biscoff en vanille erdoor, klop tot alles goed gemengd is en meng dan snel haver. Laat het mengsel bij de lepel vallen (met behulp van 2 eetlepels – een om op te scheppen en de andere om het mengsel van de tegenovergestelde lepel te duwen) op perkament of vetvrij papier en laat afkoelen tot het is gezet.
 2. * Biscoff Cookie Spread is te vinden in de buurt van de pindakaas in veel supermarkten.
 3. Receptbron: lichtjes aangepast van Shugary Sweets
Like this post? Please share to your friends:
Geef een reactie

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: