Buffalo Chicken Meatloaf - Low Carb Glutenvrij

Buffalo Chicken Meatloaf – Low Carb Glutenvrij

Spice it up met deze glutenvrije low carb buffalo chicken gehaktbrood. Het maakt gebruik van gemalen kip met alle smaken van buffalo chicken wings zonder de rommel!

Ik geniet echt van een goed koolhydraatarm gehaktbrood, maar ik haal het niet zo vaak. Ik weet niet zeker waarom, omdat het een snel gerecht is om voor te bereiden, maar het vereist wel wat kooktijd.

Om de zaken wat op te frissen, heb ik het afgelopen weekend een low carb buffalo chicken gehaktbrood gemaakt. Ik ben nu ongeveer anderhalve week ziek van een vervelende infectie van de bovenste luchtwegen.

Dus, niemand heeft mijn eten willen eten uit angst dat het besmet zou worden. Het betekent alleen dat ik de restjes de hele week alleen eet.

Ik kreeg het idee voor dit glutenvrije buffalo chicken meatloaf van een recept gepost op About Food. Ik nam niet de moeite om er een zoete saus bovenop te leggen.

In plaats daarvan serveerde ik de plakjes met blauwe kaasdressing. Ik heb ook de uien weggelaten en in plaats daarvan uienpoeder gebruikt. Ik probeer uit de buurt van uien te blijven als ik kan omdat ze vol koolhydraten zitten.

Ik heb veel succes gehad met het vervangen van kokosmeel in plaats van broodkruimels bij het maken van gehaktbrood, zodat wat ik in mijn recept gebruikte. Sommige mensen gebruiken amandelmeel graag, dus u kunt dat gebruiken als u dat wilt. Ik denk dat kokosbloem beter bindt.

Je wilt niet dat de selderij te knapperig is, dus wordt het gekookt met boter en knoflook voordat het wordt toegevoegd aan het Buffalo-gehaktbroodmengsel. Je wilt ook zeker weten dat de bleekselderij mooi in blokjes gesneden is.

Alle geweldige dingen uit Buffalo-kippenvleugels worden erin gemengd. Ik gebruikte Frank's RedHot Wingsaus samen met een beetje cayennepeper op de grond. Er worden stukjes blauwe kaas gebruikt en ook wat bereide blauwe kaasdressing.

Je kunt het kippenvlees zelf malen als je tijd hebt. Ik heb voorgemalen vlees van de slager gebruikt. Zodra alles in een kom is gemengd, wordt het overgebracht naar een ingevette bakvorm en gevormd tot een brood.

Ik gebruik meestal een brood-brood pan bij het maken van gehaktbrood, maar het originele recept vroeg om een ​​slotted vleeskuikentje, dus ik gebruikte dat in plaats daarvan. De sleuven lieten wel toe dat de overtollige vloeistof uitlekte en niet op de bodem verzamelde.

Ik kon niet wachten om in dit low carb Buffalo kip gehaktbrood te graven nadat het klaar was. Om zeker te zijn dat het volledig gekookt was, gebruikte ik de digitale temperatuursonde die in de bovenkant van mijn oven steekt. Het waarschuwde me toen het vlees een interne temperatuur van 165 ° F bereikte.

Ik serveerde de gehakte plakjes met een paar selderiestokken en wat extra blauwe kaasdressing. Het was absoluut heerlijk! Je zult vooral van dit gerecht genieten als je een Buffalo-fan bent van een hete vleugel zoals ik.

Als je het extra pittig vindt, kun je altijd een beetje meer hete saus insmeren bij het serveren of voeg je meer toe aan het vleesmengsel. Ik dacht dat het kruid ongeveer goed was.

De gedachte om een ​​gehaktbrood van Buffalo te maken, is nooit eerder bij me opgekomen. Ik ben blij dat ik het originele recept ontdekte. Ik moet misschien op zoek naar nieuwe smaken van gehaktbrood om te proberen. Meatloaf is zo'n geweldig recept voor drukke koks zoals ik!

Dit recept zou uitstekend worden geserveerd als gehaktballen voor een aperitief. Ik wed dat de voetbalfans het zouden waarderen dat het hun handen niet zo rommelig zou maken als het eten van regelmatige Buffalo-vleugels.

Ik serveer ze met tandenstokers en een kom blauwe kaasdressing om te dippen. Klinkt dat niet lekker? Het zou natuurlijk een beetje meer werk zijn om ze in ballen te rollen, maar de baktijd zou een stuk minder zijn!

Ik hoop dat je net zoveel geniet van dit recept voor een laag gehaktbrood als ik. Het is een leuke afwisseling van het gewone Keto gehaktbrood. Wat is je favoriete smaak van gehaktbrood?

Like this post? Please share to your friends:
Geef een reactie

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: