Buttery Chili Lime Chicken Wings - Glutenvrij

Buttery Chili Lime Chicken Wings – Glutenvrij

Geniet van deze lage carburator en glutenvrij boterachtige chili limoen kippenvleugels bij je volgende kookpartij of feest. Deze smakelijke vleugels vormen een geweldig aperitief of hoofdgerecht.

Het duurde even voor ik besefte dat ik niet genoeg vet heb gegeten. Nu dat ik het weet, ben ik verhuisd naar het eten van vlees dat veel meer vet bevat.

Ik placht te blijven met magere stukken vlees zoals kip zonder vel. Maar nu eet ik het liefst kip met de huid. Deze botte chili-kalkkippenvleugels bevatten veel vet en het eten van drie van hen maakt een volledige maaltijd voor mij.

Als ik aan kippenvleugels denk, stelt mijn geest zich automatisch hete rode voor, omdat ik ze altijd heb gegeten. Er zijn echter nog veel meer manieren om ervan te genieten.

Mijn man en zoon geven de voorkeur aan mildere versies, dus ik moest andere heerlijke smaakmakers vinden die de jongens in de familie zullen eten. Mijn oudste dochter en ik zijn allemaal voor de meer pittige, maar we eten ze ook graag met mildere smaken.

Tijdens het weekend van Memorial Day organiseerden we een kampeerfeest voor de kinderen van het worstelteam van mijn man. Een van de families bracht een paar botte chili-kalkkippenvleugeltjes mee. Mijn man bleef enthousiast over hen en ik had het recept moeten krijgen.

Omdat ik dat specifieke recept niet kreeg, bracht ik een mengsel van kruiden in die qua smaak leken op degene die op het feest waren. Deze vleugels zijn misschien niet precies hetzelfde, maar ze smaken best goed.

Ik kan het recept een beetje later aanpassen nadat ik heb ontdekt hoe de andere zijn gemaakt.

Ik wilde dat de kip knapperig was, dus ik bakte eerst de vleugelstukken en voegde toen de saus toe. Ik vraag me echter af of ik meer van de smaken in het vlees gedrenkt zou krijgen als ze gekookt waren met de saus erop.

De volgende keer dat ik deze kook, zal ik proberen de saus toe te voegen tijdens de laatste 15 minuten bakken.

Ik moet misschien wat meer experimenteren en proeven proeven. Ik heb deze romige chili limoen kippenvleugels tweemaal gemaakt en heb het recept een beetje aangepast na de tweede batch.

De eerste keer dat ik ze maakte, gebruikte ik een vrij grote limoen en ik denk dat het resulterende sap veel te veel was.

Een kleinere medium limoen werd gebruikt in de tweede batch die slechts ongeveer 2 eetlepels sap gaf. De dennenkalk was heel sappig en ik kon er meer uitpersen als een kwart kopje sap. Dus in plaats van al het sap van één limoen te gebruiken, heb ik het beperkt tot ongeveer 2 eetlepels.

Beide keren dat ik dit romige chili-limoen kippenvleugel recept heb gemaakt, waren er geen restjes. Dat betekent dat dit gerecht zeker een winnaar is met mijn familie.

Ik zal het recept bijwerken als ik manieren vind om het gerecht te verbeteren. Voor degenen die hun eigen favoriete chili kalk-kiprecept hebben, zou ik graag willen weten wat je in je kruidenmix gebruikt die ik misschien heb gemist.

Like this post? Please share to your friends:
Geef een reactie

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: