Cabbage and Berry Purple Smoothies - Mynutritionalpal.com

Cabbage and Berry Purple Smoothies

De meesten van jullie hebben waarschijnlijk greens-smoothies geprobeerd, maar heb je al een paarse smoothie geprobeerd? Ik had het niet voor deze en nu ik het heb geproefd, ben ik verslaafd. Ik hou van de manier waarop alle verschillende elementen hiervan samenkomen om zo'n opwindende en stimulerende smoothie te creëren. De smaak is anders dan elke smoothie die ik eerder heb geprobeerd. Ik denk dat een deel daarvan te danken is aan de Hibiscus-thee die erin is gemengd. Dit was eigenlijk de eerste keer dat ik thee heb toegevoegd aan een smoothie, maar het was precies wat deze smoothie nodig had. Ik hou van de manier waarop het werd gemengd en verborg de smaak van de rode kool (want echt willen we de veggie proeven in een zoete smoothie? Ik weet dat ik dat niet doe). Als u op zoek bent naar een bevredigend en verfrissend smoothie recept, of als u zich gewoon vervelen van dezelfde oude groene smoothies, probeer dan zeker dit eenvoudige recept. Mijn hele familie vond het geweldig, kinderen inbegrepen. Gezond en lekker, ik ben er zeker in.

Genieten!

Vergeet niet om je te abonneren op de Mynutritionalpal.com-nieuwsbrief om nieuwe receptmeldingen te ontvangen in je inbox!

Volg Mynutritionalpal.com op Facebook | Instagram | Pinterest | Twitter voor alle nieuwste updates, recepten en inhoud.

Afdrukken

Cabbage and Berry Purple Smoothie

Heb je dit recept gemaakt? Laat je mening achter.

Opbrengst: 3 porties

Prep tijd: 5 minuten

ingrediënten

  • 8 Oz . paarse kool (de helft van een klein hoofd)
  • 1 kopje bevroren bosbessen
  • 1 kopje ingevroren aardbeien
  • 1 rijpe banaan, geschild en ingevroren
  • 1 (5.3 oz) container cherry Griekse yoghurt (of aardbei)
  • 1 kop gekoelde Hibiscus-thee *
  • 1/2 kop amandelmelk

Instructions

  1. Voeg alle ingrediënten toe aan een blender en pureer tot een glad mengsel.
  2. * Ik heb Tazo Passion Herbal Infusion-thee gebruikt. Ik verwarmde een half kopje water en voegde het theezakje vervolgens toe en week genoeg ijs om 1 kopje sneller te laten afkoelen. Een mix van 1 kopje cranberrysap of een granaatappelsap zou een goed alternatief zijn als je niet van thee houdt.
Like this post? Please share to your friends:
Geef een reactie

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: