Campfire Tarts en My First Giveaway! - Mynutritionalpal.com

Campfire Tarts en My First Giveaway!

Ik zal het gewoon mensen zeggen, deze Tarts On Fire-sticks zijn de must-have kookgerei van het jaar! Ze zijn het beste sinds S'mores. Eigenlijk heb ik nooit gedacht dat ik dit zou zeggen, maar S'mores behoren nu tot het verleden, deze worden mijn favoriete dessertkeuze bij kampvuurcookouts. Deze Tarts On Fire-sticks zijn een product dat dat wel is goed het geld waard, en ze zijn gemaakt van roestvrij staal, dus deze dingen zijn gebouwd om lang mee te gaan.
Dit is een van die geniale uitvindingen die zo is, man waarom heb ik daar niet aan gedacht =)? Nic (maker van Tarts On Fire) je hebt iets fenomenaals gemaakt! Iedereen die het probeerde, was het ermee eens dat niet alleen het nieuwe "it" ding maar het eindresultaat van wat ze kunnen koken onmiskenbaar heerlijk is (en ik wil toevoegen, normaal gesproken ben ik helemaal van nul gemaakt. maak er één ding helemaal mee eens. Ik gebruikte in de winkel gekochte gekoelde koekjes, ingeblikte taartvulling en ingeblikte slagroom en deze kampvuurkoppen verlieten me sprakeloos – en toen kon ik niet stoppen met praten over hoe geweldig en lekker ze waren = ).
Je krijgt een perfect getoaste biscuittaart die verbazingwekkend mals en volledig gaar is (ik vroeg me af of ze misschien binnensijpelen, maar ze hadden helemaal geen kleingeld), dan vul je het met je favoriete vlaaitaartvulling en maakt het af met gezoete slagroom. Ja, ze zijn smelten-in-je-mond fantastisch! Hun heerlijkheid bracht me ook aan het denken aan alles waarmee je ze kon vullen. Je zou de traditionele vruchtentaartvulling of -pudding kunnen doen, of je zou het kunnen veranderen en ze vullen met gezoet vers fruit (wat ik met een heb gedaan), een vulling met slagroomtaart, ijs – met alle toppings natuurlijk, banketbakkersroom, of maak ze S'mores taartjes en vul ze met geroosterde marshmallows en chocoladesaus. Je zou een hartige optie kunnen maken en ze vullen met soep, chili, kippenvleespastei, kaasachtige roereieren, of je zou taco-kommen kunnen maken en ze vullen met taco-vulling. Echt de mogelijkheden van wat je kunt creëren met deze zijn eindeloos.
Ik zou niet verder willen gaan over een product waar ik niet echt dol op was, maar ik zeg je dat ik dol ben op deze Tart-On-Sticks. En iedereen zal van me houden als ik ze naar het kampvuur breng cookouts =). Volwassenen en kinderen hadden zoveel plezier bij het voorbereiden en genieten van de kampvuurtaartjes. Ik bedoel echt, wanneer was de laatste keer dat je kampvuurkookgerei bestond uit iets anders dan een braadstok, een pot of een rol aluminiumfolie? Deze zijn nieuw, ze zijn leuk, ze zijn gemakkelijk, en ja zoals ik al eerder zei, ik denk dat dit het nieuwe "it" kookgerei product zal zijn. Ik hoop dat ze de vraag kunnen bijhouden. Deze zijn nog niet in de winkel, dus ik raad aan ze te kopen voordat je de gemarkeerde winkelkosten moet betalen.
Als de feestdagen in de buurt komen, teken ik altijd lege plekken voor een spannend geschenk om aan een vriend of geliefde te geven. Nou ja, niet dit jaar. Deze zouden het perfecte verjaardags- of kerstcadeau voor zowel mannen als vrouwen zijn.
Neem deze camping of ga naar de vuurplaats in de achtertuin en ik kan in principe garanderen dat ze een voltreffer zullen worden, en net als ik word je meteen een grote fan. Amuseer je in stijl met deze nieuwe Tarts on Fire Sticks!

… ze zijn als een kunstwerk.

Tarts On Fire geeft FOUR Tarts On Fire Sticks weg aan één gelukkige lezer van Mynutritionalpal.com!
Dankzij Tarts on Fire hoef je niet verdrietig te zijn als je niet de gelukkige winnaar bent van de weggeefactie, want ze geven alle lezers van Mynutritionalpal.com een ​​speciale korting! …

Koop 3 en krijg er 1 GRATIS!
Ga naar www.tartsonfire.com en voer het volgende in: {CKGCLSY12} bij het afrekenen.

Hoe de GIVEAWAY binnen te gaan !! Giveaway gesloten
De winnaar gekozen door Random.org is # 63 Lisa, Congatulations!
{verplichte invoer} Laat hieronder een opmerking achter en vertel me wat voor soort vulling je in deze kampvuurbekers zou stoppen.

Verdien extra items door de onderstaande taken uit te voeren en een account te verlaten scheiden reageer hieronder om me te laten weten dat je dat gedaan hebt voor elke …

1. Pin deze post op Pinterest
2. Like Tarts On Fire op Facebook
3. Volg Tarts On Fire op Twitter
4. Deel deze weggeefactie op Facebook
5. Tweet over deze weggeefactie op Twitter

Details: deze weggeefactie is voor iedereen toegankelijk! De wedstrijd eindigt op 15 september 2012 om 11:59 uur PST. Een winnaar wordt willekeurig gekozen door random.org te gebruiken en de winnaar wordt in deze post aangekondigd. De winnaar wordt per e-mail op de hoogte gebracht, dus zorg ervoor dat je een geldig e-mailadres opgeeft bij het invoeren. Als de winnaar niet binnen 48 uur reageert, wordt een nieuwe winnaar gekozen. Succes!

disclaimer: Hoewel Tarts On Fire me genadig een set Tarts on Fire Sticks gaf om uit te proberen en te houden, werd ik niet financieel gecompenseerd voor mijn beoordeling. Alle gedachten en meningen zijn van mijzelf.

Het enige wat je nodig hebt zijn 3 ingrediënten, en natuurlijk blijven de Tarts On Fire plakken …

1.Wrap

2. Toast

3. Vul en garneer

4. Geniet en deel!

Vergeet niet om je te abonneren op de Mynutritionalpal.com-nieuwsbrief om nieuwe receptmeldingen te ontvangen in je inbox!

Volg Mynutritionalpal.com op Facebook | Instagram | Pinterest | Twitter voor alle nieuwste updates, recepten en inhoud.

Afdrukken

Campfire Tarts en My First Giveaway!

Heb je dit recept gemaakt? Laat je mening achter.

Opbrengst: 10 kopjes

ingrediënten

  • 1 pakket gekoelde, kleine koekjes (ik gebruikte Pillsburry Jr. Grands)
  • 2 (21 oz) blikken taartvulling zoals appel, bosbes, framboos, kers
  • ingeblikte slagroom
  • Speciale uitrusting: Tarts On Fire Sticks

Instructions

  1. Gelijkmatig wikkelen en vormen 1 koekdeeg rond de buitenkant van de roestvrijstalen kop van elke Tarts On Fire Stick (niet smeren noodzakelijk).Rooster over een open vlam, vaak roterend tot ze goudbruin zijn (houd ze niet boven een rokerig gebied of direct in het vuur), ongeveer 1 – 2 minuten. Verwijder het geroosterde koekje uit de roestvrijstalen beker (deze moet gemakkelijk recht naar beneden glijden), vul met je favoriete taartvulling en bedek met slagroom. Zo eenvoudig! Nu verslinden =).

Like this post? Please share to your friends:
Geef een reactie

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: