Cheesecake Brownies - Low Carb en Gluten Free

Cheesecake Brownies – Low Carb en Gluten Free

Verander low carb brownies in iets speciaals door er bovenop een roomkaasmengsel in te draaien. Deze glutenvrije cheesecake brownies zijn een heerlijke traktatie.

Hoewel ik heb gesnoeid met snoep, heb ik besloten om een ​​paar dingen te doen om van Moederdag te genieten. Mijn kinderen weten dat het kopen van snoep voor mij moeilijk is en geen van hen is begonnen met koken of bakken.

Dus als ik een speciale traktatie wil, moet ik het meestal zelf maken. Ik heb geprobeerd mijn oudste dochter aan te moedigen om een ​​paar eenvoudige gerechten te leren maken. Ze heeft de diepe schotel pizza ooit gemaakt en houdt echt van het knoflookkaasbrood van het lage koolhydraatdeeg.

Ik was heel blij toen ze me vertelde dat ze vandaag op school had geleerd dat vetarm voedsel slecht voor je is. Het woord komt langzaam naar buiten dat vetarme diëten slecht zijn. Ik hoop op een dag al mijn kinderen te laten overgaan op koolhydraatarme diëten, maar ik weet dat ik mijn man nooit zal overtuigen om zijn zoete snacks op te geven.

Sinds ik terugging naar de low carb-levensstijl na mijn laatste zwangerschap, valsspeel ik zelden. Ik maak uitzonderingen bij speciale gelegenheden, vooral wanneer mijn favoriete Filipijnse gerechten op tafel liggen.

We zijn echter een paar weken geleden naar een Mexicaans ketenrestaurant gegaan en kregen gratis desserts aangeboden omdat de keuken onze bestelling verpestte. Ik wilde het dessert doorgeven, maar mijn man overtuigde me om een ​​uitzondering te maken.

Uiteindelijk kreeg ik de laagste carb-optie die een romige frambozen-cheesecake uit New York-stijl was. Ik weet dat het enige slechte deel van cheesecake suiker en korst is, maar ik zorgde ervoor dat ik elke zoete hap genoot.

Na die geweldige cheesecake, ben ik een soort van hunkeren naar cheesecake geweest dus ik maakte wat frambozen cheesecake-ijs en deze glutenvrije cheesecake brownies. Ik was oorspronkelijk van plan om deze roodbruine brownie te maken, maar ben van gedachten veranderd na het toevoegen van een beetje natuurlijke kleurstof aan het browniebeslag.

Je ziet de rode tint in de afbeelding van het beslag. Maar het was vrijwel niet aanwezig in de afgewerkte brownies.

Sommigen hebben misschien gemerkt dat ik meer geconcentreerde vloeibare zoetstoffen ben gaan gebruiken in mijn zoete recepten. De reden is dat erythritol invloed op me lijkt te hebben, dus ik heb bezuinigd op bulkzoetstoffen zoals Swerve en Lakanto.

Ze zeggen dat erythritol de enige suikeralcohol is die volledig kan worden genegeerd in het aantal koolhydraten. Maar ik wil graag de helft van de koolhydraten van alle suikeralcoholen opnemen.

Hoe meer ik weg blijf van snoep, hoe minder ik hunkert en dat is een goede zaak voor mij omdat ik altijd van mijn snoepjes heb gehouden. Er zijn veel momenten dat ik gewoon een maaltijd zou overslaan en gewoon een zoete snack zou eten. Het probleem is dat ik altijd een betere bakker ben geweest dan koken. Ik moet echt met meer hartige gerechten experimenteren en mijn snoepjes beperken.

Omdat ik afgelopen weekend nogal wat koolhydraatarme lekkernijen had uitgedeeld om moederdag te vieren, besloot ik om deze week nog een vijf dagen snelle eiersnack te doen. De meeste van de cheesecake brownies die ik maakte belandden uiteindelijk in de vriezer.

Ik probeer bij zoete vasten uit de buurt van zoet voedsel te blijven. Ik ben echt geïnspireerd door de snelle recepten, dus ik zal waarschijnlijk veel meer eiergerechten maken en extra manieren vinden om koolhydraten te snijden.

Ik ontdekte dat deze glutenvrije low carb swirled cheesecake brownies beter smaakten na een nacht in de koelkast te zijn geweest. Ik liet ze opwarmen tot kamertemperatuur voordat ze ook aten.

Ik zal de bevroren paar in de koelkast een paar tegelijk in de komende weken ontdooien, dus ik zal niet in de verleiding komen om er te veel tegelijk te eten. Bij het volgen van een koolhydraatbeperkt dieet, in het bijzonder een ketogeen dieet, moeten snoepjes met mate geconsumeerd worden of helemaal niet.

Ik heb me gerealiseerd dat ik de gewoonte heb om te veel te eten, vooral als het om snoep gaat. Dus ik zal me concentreren op het terugdringen van deze zomer en het elimineren van mijn verslaving aan voedsel.

Like this post? Please share to your friends:
Geef een reactie

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: