Cheesy Cauliflower Rice - A Quick Keto Meal

Cheesy Cauliflower Rice – A Quick Keto Meal

Slechts vijf eenvoudige ingrediënten en minder dan tien minuten zijn nodig om een ​​heerlijke te bereiden kaasachtige bloemkoolrijst. Het is een perfecte keto-maaltijd.

Na het bekijken van de Keto in Five cookbook series in mijn keto brownies-post, begon ik te denken dat ik wat meer eenvoudige recepten op de site nodig heb. Nou, het wordt niet veel eenvoudiger dan het recept met bloemkoolrijst dat ik vandaag deel.

Ik heb een hele kop biologische bloemkool gebruikt en in mijn keukenmachine gekruid. U kunt echter ook verse of bevroren bloemkool kopen die al is gekruid. Ze verkopen zelfs gedroogde bloemkool in roulette.

Zelfs als je zelf een bloemkoolkop snijdt, duurt het niet meer dan tien minuten om deze kaasachtige bloemkoolrijst te maken. Dat komt omdat het snel kookt in de magnetron.

De methode die ik gebruik om de geraspte groente te koken, wordt beschreven in mijn bericht: Hoe bloemkoolrijst de gemakkelijke weg te maken. Eigenlijk stop ik het gewoon een minuut in de magnetron in een afgedekt gerecht.

Ik voeg spek toe aan het gerecht. Als u geen voorgekookte gerechten bij de hand hebt, duurt het een tijdje om de strips klaar te maken. Ik bak graag spek in de oven, zodat het vet in een bakblik wegloopt.

Je kunt het spek zeker uit de kaasachtige bloemkoolrijst laten als je er geen hebt. Maar het voegt smaak toe aan het gerecht en maakt het meer een maaltijd.

Ik hou ervan om dit op te rapen voor een snelle lunch met overgebleven spek in de koelkast. Als ik geen verse bloemkool in de koelkast heb, zit er meestal een zak bloemkool in mijn vriezer.

Helaas heeft de dichtstbijzijnde handelaar Joe's nooit de biologische bevroren bloemkool op voorraad. Dus ik heb de Green Giant-versie gekocht bij een lokale Walmart.

Omdat het zo snel en gemakkelijk is om een ​​kaasachtige bloemkoolrijst in de magnetron te maken, wordt het zeker een vast "fastfood" in ons huis. En ik ben blij dat gekruide bloemkool meer verkrijgbaar is in lokale winkels.

Ik geniet eigenlijk van knoflookfrituurde bloemkoolrijst voor ontbijt. Ik heb er altijd eieren aan toegevoegd, maar nu voeg ik wat overgebleven vlees toe dat ik toevallig in de koelkast heb. De eieren moesten weg vanwege mijn eiwitgevoeligheid.

Hoewel kruidige bloemkool nu overal verkrijgbaar is, heb ik nog steeds liever zelf raspen. Het duurt slechts een paar minuten om het te versnipperen met het raspen in de keukenmachine.

Het andere ding is dat de bloemkool van de pre-in de riek gewoonlijk als brokkelen wordt verkocht die niet echt op rijst lijkt. Als je de jouwe raspt, zien en voelen de stukjes veel meer als het echte ding in gerechten zoals deze kaasachtige bloemkoolrijst.

Ik hoop dat je dit snelle en gemakkelijke low-carb-recept een keer kunt proberen. Als je een eigen versie hebt of bepaalde ingrediënten die je graag toevoegt, deel dat dan met ons in de comments.

Witte rijst was zo'n belangrijk ingrediënt voor het opgroeien in een Aziatisch Amerikaans gezin. Ik ben zo blij dat bloemkool zo'n geweldig koolhydraatvervanger is dat het zo gemakkelijk is om op elk moment te koken.

Wat is je favoriete manier om van bloemkool met pit te genieten? Magnetronpoeder en vervolgens spek en knoflook toevoegen is mijn favoriete manier om het te serveren.

Like this post? Please share to your friends:
Geef een reactie

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: