Chili Cheese Gevuld Spaghetti Squash Recept - Keto

Chili Cheese Gevuld Spaghetti Squash Recept – Keto

Spaghettipompoen wordt geroerd in pittig chili gekruid gemalen rundvleesmengsel en dan in lagen gebracht met kaas hierin chili kaas gevuld spaghetti squash recept.

Ik besloot om een ​​update uit te voeren van mijn originele Chili Macaroni-recept dat in december 2010 werd gepubliceerd, toen deze blog maar een paar maanden oud was. Op dat moment was ik net teruggekeerd naar een koolhydraatbeperkt dieet, kort nadat ik was overgestapt naar een nieuwe baan op het werk.

De voorgaande drie jaar waren erg stressvol voor mij omdat ik een zeer intense training moest doorstaan ​​en daarna tijd moest spenderen aan een draaiende dienst. De nachtploegen van 12 uur waren gevreesd en ik heb veel tijd gestoken in het studeren voor examens. Gelukkig kwam er een opening in een andere afdeling die regelmatig dagdiensten uitvoerde en werd overgedragen.

Als ik in die andere baan was gebleven, had ik nooit de tijd of energie gehad om een ​​foodblog te starten. En ik betwijfel of ik in staat zou zijn geweest om succesvol terug te keren naar een low carb levensstijl.

Het was heel moeilijk om weerstand te bieden aan het ijs en andere lekkernijen die we vaak hadden tijdens nachtdiensten en ik heb veel tijd doorgebracht thuis studeren om bij te blijven met de voortdurende training, zodat ik regelmatig examens kon afleggen.

Sinds 2001 zijn er slechts twee keer dat ik een koolhydraatarm dieet afliep. De eerste was tussen 2007 en 2010 toen mijn werk op het werk veel stress creëerde en ik troost vond bij het regelmatig eten. De tweede was in 2012 toen ik zwanger werd en de hoeveelheid koolhydraten die ik aan het eten was, moest verhogen.

Hoewel ik me bewust bleef van mijn koolhydraatconsumptie, duurde het een tijdje om terug te keren naar een echt koolhydraatarm dieet na de geboorte van mijn jongste dochter omdat ze veel moeilijker was dan mijn oudste twee kinderen. Dat is ook de reden waarom ik een pauze moest nemen in het bloggen.

Ik heb geleerd om te gaan met wat bekend staat als een 'kind met hoge behoeften', iets waarvan ik nooit wist dat het bestond voordat mijn laatste kind werd geboren. Eerlijk gezegd, als zij mijn eerste kind was, betwijfel ik of ik nog meer kinderen zou hebben gehad. Het was de afgelopen twee jaar een hele strijd.

De reden waarom ik het nodig vond om het originele recept van Chili Macaroni opnieuw te doen, is omdat dat recept Dreamfields pasta gebruikte, dat de netto effectieve koolhydraten verkeerd voorstelde. Dreamfields eindigde met het veranderen van het label omdat het effectieve aantal koolhydraten werd uitgedaagd nadat veel mensen die aten glucose-pieken hadden na het eten ervan. Daarom gebruik of raad ik het niet aan om Dreamfields pasta te eten.

Ik besloot om het chili-macaronirecept opnieuw te maken in een low carb chili cheese stuffed spaghetti squash-recept. Om te beginnen heb ik de pompoen in de crockpot geroosterd met de methode die ik hier beschrijf. Toen sneed ik de spaghettipompoen doormidden, zaaide het en schepte de vezelstrengen eruit, zodat ik ze in het door chili gekruide vleesmengsel kon mengen.

Daarna voegde ik een laagje a van het vleesmengsel toe aan elke spaghetti squash schaal. Ik wilde twee vleeslagen en twee kaaslagen hebben, dus ik voegde de eerste vleeslaag iets onder de helft toe.

Ik sprenkelde een taco gekruide geraspte kaasmix van cheddar en Monterey-jack op de laag chili-vlees. Daarna herhaalde ik de lagen om de spaghetti-pompoen te vullen.

Ik wilde de pompoen niet overspoelen, dus ik legde het overgebleven vlees en de kaas in een kleine braadpan. Zoals het originele recept, levert dit chili-kaas gevulde spaghetti-squash recept ongeveer 6 porties of twee per gevulde pompoen en de ovenschaal.

Ik legde een aluminiumfolietent over de gevulde spaghettipompoen in de oven en dekte de ovenschaal af met aluminiumfolie zodat de kaas niet bruin zou worden. Op deze manier krijgt de kaas zoetsappig en niet knapperig.

Ik geef eigenlijk de voorkeur aan het vlees van spaghettipompoen boven de macaroni-noedels. Het extra voordeel is dat dit recept voor chili-kaas glutenvrij is, terwijl het originele recept gemaakt met pasta dat niet was.

Like this post? Please share to your friends:
Geef een reactie

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: