Chocolade Buttercream Frosting - suikervrij

Chocolade Buttercream Frosting – suikervrij

Maak je low carb-cake af met een heerlijke chocoladesuikerglazuur. Ze zullen dit nooit weten chocolade botercreme glazuur is koolhydraatarm en suikervrij!

Ik heb besloten om mijn frosting-recepten apart te plaatsen. In het verleden heb ik ze zojuist opgenomen in het recept waarvoor ze werden gebruikt. Maar het is een beetje moeilijk om ze op die manier te vinden.

Dus, hier is mijn recept voor low carb suikervrije chocolade buttercream frosting. Het is gebaseerd op een recept dat ik heb gebruikt voor een moussecake met chocoladepinda's.

Om een ​​authentieke glazuur te krijgen, moet je echt een bulk low carb-zoetstof gebruiken in poedervorm. Ik gebruik graag Swerve Confectioners of Sukrin Melis. Ik heb in het verleden ook regelmatig een korrelige zoetstof als Natvia gepoederd met goede resultaten.

Frosting is niet essentieel en veel mensen die weinig koolhydraten eten, kiezen ervoor om zonder dit gebak te eten. Ik merk echter dat het glazuur de kleding echt aankleedt en wordt verwacht bij het delen van cake of cupcakes met anderen. En het is een geweldige manier om anderen te overtuigen dat je echt je cake kunt hebben en het ook kunt eten!

Het is super eenvoudig om een ​​partij glazuur op te zwepen. Je hebt alleen een elektrische mixer nodig. Ik gebruik graag een standmixer, maar een handheld werkt ook goed. Je wilt gewoon lucht in het glazuur kunnen slaan om het luchtig te maken.

Met dit recept voor chocolade-buttercream frosting zou je genoeg moeten hebben om een ​​standaard tweelaagse cake van 9 inch of 24 cupcakes te bevriezen. Ik gebruikte de glazuurlaag om een ​​cake van 9 x 13 inch bij te vullen en kreeg een dikke laag glazuur. Mijn drie jaar oude dochter likte graag de kloppers nadat ik klaar was met kloppen.

Mijn volgende bericht bevat het recept voor chocoladetaart dat ik heb gebruikt. Het is een cake die ik al vele malen heb gemaakt, maar onlangs begon te bakken in een grotere bakvorm.

Misschien wilt u extra glazuur maken als u versiert met randen aan de randen of op cupcakes. Voor mij is het voldoende ijs op de standaard taart.

Er is een licht verkoelend effect afkomstig van de erythritol. De chocoladesmaak helpt het te verbergen. Ik heb de afkoeling van de erythritol kunnen verminderen door roomkaas te gebruiken. Mascarpone-kaas is vergelijkbaar, dus het kan ook werken.

Over het algemeen is dit een geweldige low carb chocolate buttercream frosting voor elke taart. Het kan gemakkelijk overgaan als een echte suikerglazuur. Het is een vochtarme, low carb glutenvrije chocoladetaart gemaakt van kokosmeel.

Voor degenen die niet veel restjes willen, kan een enkele ronde 8 × 8-inch of 9-inch ronde cake worden gemaakt. Voor deze kleinere formaten hoeft u slechts de helft van de hoeveelheden te gebruiken die zijn gebruikt om het glazuur te maken.

Een taartrecept nodig om bij het glazuur te passen? Je zou het kunnen proberen met mijn low carb geel cake recept of mijn chocolade cupcakes.

Like this post? Please share to your friends:
Geef een reactie

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: