Chocolade Cupcakes met chocolade roomkaas Frosting - Mynutritionalpal.com

Chocolade cupcakes met chocolade roomkaas Frosting

Ben je op zoek geweest naar een onvergetelijk, perfect chocolade cupcake recept? Ik denk dat het redelijk is om te zeggen dat je zoekopdracht hier waarschijnlijk eindigt. Terwijl ik buiten een lichte zomerbries ontspande die alleen avonden zachtjes over mijn gezicht te bieden hadden, zakte ik langzaam mijn tanden door die slagroom, licht tangy, kuste met cacao-glazuur en in de cupcakes, zachte, zachte kruim met een vocht dat was gebonden aan mijn tanden te houden, dan mijn smaakpapillen raakte die rijke en toch perfect zoete chocolade goddelijkheid die ik kende mijn het zoeken was voorbij. Pure gelukzaligheid? Ja, het was =).

Het geheim van dit recept is dat ik het heb aangepast van een van mijn favoriete cupcake-recepten die ik onlangs heb gemaakt, mijn Red Velvet Cupcakes. Ik wist hoe vergelijkbaar rood fluweel is met chocolade, dus ik wist dat het vrij eenvoudig zou zijn om deze te maken. Laat me je vertellen dat ik het moeilijk heb gehad om de perfecte witte cupcake te maken, misschien was dit veel gemakkelijker voor mij omdat chocolade mijn ware liefde is. Waarom genoegen nemen met wit als je chocolade kunt hebben? Het leven is niet compleet zonder het.

Mijn reden om te kiezen om deze glazuur te combineren met deze cupcake is omdat ik vaak een brownie krijg bij een lokale bakkerij met een roomkaas glazuur en het past perfect bij de rijke chocolade brownie. Ik wilde al geruime tijd thuis glazuur maken en ik wist dat dit de cupcake was. Ik ben dol op hoe goed de zachte roomkaassmaak van de frosting, samen met de lichte smaak van chocolade en de zoete boterachtige rijkdom de chocolade cupcake complimenteert. Ik wilde geen overrompelende glazuur, alleen een die de cupcakes-perfectie zou benadrukken. En met een cupcake die zo ongelooflijk is, zou ik zeggen dat een fancy glazuurtechniek vereist is. Ik ben helemaal weg van de manier waarop de wereldberoemde Hummingbird Bakery hun cupcakes decoreert, dus ik heb die techniek aangepast om deze cupcakes te bevriezen. Het is geslagen perfectie met een uitgesproken inkeping om een ​​flinke stapel hagelslag in het midden te houden. Als het er beter uitziet, zal het beter smaakt dat is mijn theorie. Dit is chocolade op zijn best. Geniet en geniet een beetje!

Postscriptum in het onwaarschijnlijke geval dat u overgebleven glazuur heeft, hoeft u deze slechts een paar uur te koelen tot hij stevig is en geniet u ervan bij de lepel – het smaakt net als fudge als het koud is!

Vergeet niet om je te abonneren op de Mynutritionalpal.com-nieuwsbrief om nieuwe receptmeldingen te ontvangen in je inbox!

Volg Mynutritionalpal.com op Facebook | Instagram | Pinterest | Twitter voor alle nieuwste updates, recepten en inhoud.

Afdrukken

Chocolade cupcakes met chocolade roomkaas Frosting

Heb je dit recept gemaakt? Laat je mening achter.

ingrediënten

 • 1/3 kop cacaopoeder
 • 1/2 theelepels zuiveringszout
 • 1/2 kop kokend water
 • 1/4 kop boter, gesmolten
 • 2 1/2 eetlepel plantaardige of canola-olie
 • 3/4 kopje + 2 eetlepel kristalsuiker
 • 3/4 theelepel vanille-extract
 • 1/4 theelepel zout
 • 1 groot ei
 • 1 grote eierdooier
 • 1/4 kopje zware room
 • 3/4 kop + 2 eetlepels bloem voor alle doeleinden

Chocolade roomkaas Frosting

 • 1/2 kop gezouten boter, stevig maar niet koud
 • 6 oz roomkaas, koud
 • 1/2 theelepel vanille-extract
 • 2 1/2 eetlepel cacaopoeder
 • 3 1/3 kopjes poedersuiker

Instructions

 1. Verwarm de oven voor op 350 graden. In grote hittebestendige mengkom, meng cacaopoeder en zuiveringszout. Giet voorzichtig in kokend water en klop tot het bubbelen afneemt en het mengsel goed gemengd is, laat het 5 minuten afkoelen. Ondertussen, in een aparte grote mengkom, met een elektrische handmixer op lage snelheid, meng je gesmolten boter, plantaardige olie, kristalsuiker, vanille en zout tot goed gecombineerd, ongeveer 30 seconden. Roer het ei en de eidooier erdoor en mix tot na elke toevoeging. Mix in lauw cacaomengsel en mix vervolgens in zware room. Meng langzaam bloem en meng tot gecombineerd, terwijl u de zijkanten en bodem van de kom wegschraapt.
 2. Verdeel het beslag over 12 met papier beklede muffinbekers en bak in de voorverwarmde oven totdat de tandenstoker in het midden wordt gestoken, schoon uitkomt, ongeveer 19 – 21 minuten. Haal uit de oven en laat afkoelen in muffin tin enkele minuten alvorens over te brengen aan het rooster om af te koelen. Koel volledig en vorst vervolgens af met roomijskaasgarnituur.

Chocolade roomkaas Frosting

 1. In een grote mengkom, met een elektrische handmixer op gemiddelde snelheid, klop je boter en roomkaas samen tot een luchtig mengsel, ongeveer 1 minuut. Roer van vanille. Zeef het cacaopoeder in een mengsel en mix het mengsel tot het wordt gemengd (je zal het moeten zeven om de klonten te breken). Voeg poedersuiker toe en mix tot het glad en donzig is.
 2. Opmerkingen: chocolade cupcake recept bijgewerkt op 2/3/13
 3. Receptbron: Mynutritionalpal.com
Like this post? Please share to your friends:
Geef een reactie

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: