Chocolate Cherry Cheesecake Ice Cream

Chocolate Cherry Cheesecake Ice Cream

Geniet van een koel en romig gerecht van low carb chocolade cheesecake-ijs. Een mix van zware room en zure room maakt het super rijk.

Ik ben eindelijk begonnen met het maken van koolhydraatarm ijs. Ja! Je weet dat het weer heet is in Connecticut als ik mijn ijs nodig heb.

Ik heb veel succes gehad met roomkaas in laag ijs. Dus maakte ik deze keer een partij chocolade-kersen-cheesecake-ijs.

Deze ijssmaak zit al een tijdje in mijn achterhoofd. Ik hou van de smaak van chocolade en kersen. Omdat kersen rijk aan suiker kunnen zijn, heb ik het ijs op smaak gebracht met kersenextract.

Het extract geeft een mooie kersensmaak zonder een aanzienlijke hoeveelheid koolhydraten toe te voegen. Ik heb ook extracten gebruikt in mijn niet-bak zwarte bosmousse-recept. Dat is nog een geweldig recept om in de zomer te maken!

Hoewel ik een ijsmachine gebruikte voor dit low carb-chocola cherry cheesecake-ijsrecept, kun je misschien zonder één wegkomen. De mix is ​​behoorlijk stijf, dus ik wed dat het goed zou bevriezen zonder te karnen. Voor een no-curn ijsversie, zou ik het mengsel gewoon in een afgedekte container invriezen en om de 20 minuten een paar uur roeren.

De toevoeging van zure room geeft het ijs een authentieke cheesecake-smaak. Ik had nooit gedacht om zure room toe te voegen aan ijs. Het is echt gewoon gefermenteerde room, dus het is een perfecte vervanging voor zware room.

Het gebruik van zure room maakt de basismix voor deze low carb-chocoladereepkaascake erg dik. Het is zo dik dat ik betwijfel of het karnen van het karveel veel heeft gemengd. Dat is de reden waarom ik denk dat je dit waarschijnlijk zou kunnen maken met behulp van een no-curn ijsbereidingsmethode.

Een van de dingen die ik leuk vind aan het gebruik van roomkaas in koolhydraatarme roomijs is dat het meer schepbaar maakt. Je moet het ijs eerst een beetje laten ontdooien op het aanrecht. Maar zodra hij de juiste temperatuur heeft bereikt, scoorde hij goed. Helaas ben ik een beetje ongeduldig. Dus zit het meestal niet lang genoeg stil voordat ik er een ga pakken.

Ik gebruikte VitaFiber-poeder als een van de zoetstoffen omdat vezelzoetstoffen steenhard koolhydraatarm ijs voorkomen. Je kunt Swerve of een andere zoetstof op zijn plek gebruiken. Houd er wel rekening mee dat het Vitafiber-poeder voor ongeveer 60% zo zoet is als suiker. U zou dus minder één-op-één suikerbussuiker vervanging moeten gebruiken.

Houd er rekening mee dat sommige mensen gevoelig lijken te zijn voor vezelzoetstoffen zoals Vitafiber. Ik gebruik ze persoonlijk niet zo vaak, want als ik teveel van ze consumeer, word ik een beetje opgeblazen en gasachtig. Ze zijn echter een goede optie om met een lage graad te gebruiken op low carb.

Als je het goed vindt om Vitafiber te gebruiken, heb ik een paar andere ijsrecepten die je misschien wilt proberen. Dit zijn degenen die ook goed scoopen. Er is er een voor vanille, chocolade en koffie-ijs. En dit zijn allemaal eivrije low carb-ijsjes.

Wat is je favoriete ijssmaak? Ik heb een moeilijke tijd om te kiezen, maar ik hou echt van de smaak van koffie.

Like this post? Please share to your friends:
Geef een reactie

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: