Cloud Bread Cheese Danish - Egg Fast

Cloud Bread Cheese Danish – Egg Fast

Een ei dat snel vriendelijk is wolk broodkaas deens recept dat super laag is in totale koolhydraten. Het is een leuke low carb-behandeling om op elk moment van de dag te genieten.

Na het snel beëindigen van mijn verlengde ei, heb ik een gewichtsverlies van vijf pond gehandhaafd. Ik verloor ongeveer zeven pond totaal.

Ik kreeg wel een paar pond terug nadat ik terugkeerde naar regelmatig koolhydraatarm vet eten. Ik eet echter nog steeds veel eieren en probeer mijn totale dagelijkse hoeveelheid koolhydraten zo laag mogelijk te houden.

Door vasten met eieren was ik in staat voedsel te herkennen dat de neiging had om gewichtstoename te veroorzaken. Vezelzoetstof is een grote.

Toen ik snel van dit laatste ei kwam, wilde ik wat chocola en snackte ik op de chocoladeschilfers van wat Lily. Grote fout!

Die chips zijn gezoet met erythritol en inuline. De volgende ochtend werd ik opgeblazen met buikpijn.

Hoogstwaarschijnlijk veroorzaakt door inuline, een vezelzoetstof. Swerve maakt ook gebruik van een vezelzoetstof en heeft een vergelijkbaar effect, maar milder.

Het probleem met erythritol is dat het ertoe leidt dat ik teveel eet. Anders is het redelijk veilig. Maar ik moet minder verbruiken van erythritol.

De enige veilige zoetstoffen voor mij lijken geconcentreerd stevia en monnikfruit-extract te zijn. Ik heb die aangevuld en ga er nog meer mee experimenteren.

Tijdens het vasten van mijn eieren, maakte ik veel wolkbrood. Het brood is echt heel licht en luchtig.

Ik dacht dat het een perfecte Deense zou zijn. Dus ik bedacht dit wolkbrood kaasachtige Deense recept. Het is erg arm aan koolhydraten en is snel en vriendelijk voor eieren.

Omdat wei-eiwit een hoofdbestanddeel is in Soul Bread, heb ik het gebruikt in plaats van kokos of amandelmeel. Dit houdt totale koolhydraten tot slechts 1,1 g voor elke Deense koolhydraatarme broodkaas.

Ik had niet veel tijd om met dit recept te experimenteren. Maar misschien probeer ik de volgende keer een beetje kokosmeel en een beetje bakpoeder.

Het kokosmeel en bakpoeder kunnen het deeg een betere textuur geven. Ik probeerde het recept zo eenvoudig mogelijk te houden, als ook eiersnel-vriendelijk.

Voor de vulling heb ik nagedacht over het toevoegen van een eigeel, omdat de meeste kaasvullingen dat toevoegen. Maar ik had geen onmiddellijk gebruik voor het wit, dus ik heb dat gewoon weggelaten. Ik zal dat als een optie plaatsen.

Dit Deens recept met wolkenkaas maakt een dozijn lekkere gebakjes. Ik bracht ze naar het werk en ze waren lekker en vullend ontbijt behandelt. Ze kunnen goed bevriezen, maar ik heb ze allemaal opgegeten voordat ik dat kon uittesten.

Ik ben de laatste tijd echt verliefd op wolkenbrood. Ik volg al lang een koolhydraatarme manier van eten, maar ik ontdekte dit populaire recept voor weinig koolhydraten.

Dit is een geweldige optie voor weinig koolhydraten. Ik zie het ook als een perfecte manier om een ​​superlage carb-cake zoals deze te maken.

Ik moet echt naar totale koolhydraten kijken in plaats van netto koolhydraten. Dus je kunt erop rekenen dat ik meer zal experimenteren met het eenvoudige cloudbroodrecept.

Het gebruik van eieren als hoofdbestanddeel in plaats van koolhydraatarme meel vermindert echt de totale koolhydraten. Met dit Deense recept met wolkbroodkaas, kan ik gemakkelijk twee gebakjes eten en niet teveel koolhydraten tellen.

Ben je een fan van wolkenbrood? Wat is je favoriete cloudbroodrecept?

Like this post? Please share to your friends:
Geef een reactie

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: