Coconut Low Carb Candy Bars zoals Almond Joy

Coconut Low Carb Candy Bars zoals Almond Joy

Makkelijk te maken kokosnoot low carb candybars zijn een suikervrij alternatief voor een Almond Joy. Ze zullen je echt laten springen van vreugde als je een hap neemt.

Er zijn verschillende recepten voor zelfgemaakte Amandel Joy-snoeprepen die ik op internet heb gevonden. Een paar zijn low carb-versies.

Ik heb deze al geruime tijd in de gaten. Zoals altijd vind ik het leuk om dingen aan te passen in de recepten die ik vind om het zelf te maken. Ik heb een blikje Nestle Table Cream gebruikt dat vrij gemakkelijk te vinden is in een Walmart-winkel in de sectie Spaanse gerechten.

Dit is mijn versie van de beroemde kokosnoot met amandelsnoepbars die beter bekend staat als een Almond Joy of Bounty-repen. De meeste reguliere suikerrecepten gebruiken gezoete gecondenseerde melk en ik weet zeker dat dit zorgt voor een taaie bar.

Ik weet niet zeker hoe dit chewy coconut center kan worden gedaan zonder echte suiker. De ongezoete kokos houdt echter goed bij met tafelcrème en vloeibare sucralose of SweetLeaf stevia-druppels.

Hoewel ik niet heb geprobeerd deze low carb-reepjes te maken met een mengsel van erythritol en stevia, weet ik zeker dat de room het centrum van de kokosnoot nog steeds samenhoudt. Een zoetstof met vezels zoals LC Foods – Inuline of Swerve is misschien een betere keuze.

Er zijn ook vezelstropen zoals VitaFiber IMO-siroop die op de markt worden gebracht voor de low carb-gemeenschap. U moet echter voorzichtig zijn met die zoals sommige bloedsuikerpieken opmerken na het nuttigen ervan. Lees hier meer.

Ik kan proberen alleen een eetlepel van de IMO-siroop te gebruiken in combinatie met zware room in plaats van de tafelcrème. Ik probeer bewerkte voedingsmiddelen te verwijderen en de ingeblikte crème bevat twijfelachtige ingrediënten.

Het moeilijkste onderdeel van het maken van deze low carb-reepjes is om ze weg te laten als ze klaar zijn en in de koelkast te worden bewaard. Ik moest ze achterin verstoppen, dus ik zie ze niet elke keer als ik de koelkast open.

Als je net zoveel van kokos houdt als ik, en het eten van Almond Joy-snoeprepen mist, is dit een recept dat je tijd zeker waard is.

Nog een van mijn favoriete snoepjes is een Snickers-bar. Ik heb Snickers ook gemaakt van low carb candybars. Je kunt dat recept hier vinden.

Wat is je favoriete candybar? Misschien is er een manier om het om te zetten in een low carb-versie.

Like this post? Please share to your friends:
Geef een reactie

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: