Coconut Yellow Squash Pie Recept (glutenvrij)

Coconut Yellow Squash Pie Recept (glutenvrij)

De kokosnoot hierin kokosnoot zomer squash taart voegt echt een geweldige smaak toe aan het dessert. Het is een leuke traktatie om te maken als je een tuin vol gele zomerpompoen hebt.

Hoewel ik eerder een mock coconut-taart heb gemaakt met gele zomerpompoen, bevatte dit recept hier geen echte kokosnoot. Ik dacht dat de taart beter zou zijn met wat ongezoete kokosnoot toegevoegd in plaats van alleen te vertrouwen op het extract voor smaak.

De zomerpompoen groeit altijd goed voor ons in onze tuin, dus ik probeer het altijd te gebruiken voor meer dan alleen een gestoomde plantaardige bijgerecht voor het avondeten. Ik vind dit kokosnoot-squashtaartrecept een beetje beter dan het recept dat ik vorig jaar heb gepost omdat dit kokosnoot toevoegt.

Om een ​​echte kokostaart te krijgen, moet je echt kokosnoot toevoegen. Het is gewoon niet hetzelfde, alleen afhankelijk van extracten.

En de textuur van gele zomerpompoen is niet zo dicht bij de kokosnoot. Ik zal echter toegeven dat de originele taart veel beter smaakte dan ik dacht dat het zou zijn.

Low Carb Coconut Summer Squash Pie – Glutenvrij

Dus, als je een tuin hebt die gele pompoen te veel produceert, houd dan zeker deze lage kokosnoot-zomerpompoenpastei in gedachten. Het is een lekkere banketbakkers-achtige zoete taart die een beetje groente in sluipt.

Als je een ander zoet recept voor de zomerpompoen wilt proberen, heb ik nog een paar goede op de site staan. Misschien vind je mijn gele zomerpompoen of zoet brood lekker.

Like this post? Please share to your friends:
Geef een reactie

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: