Cornbread Sugar Cookie Squares met Honey Butter Frosting - Mynutritionalpal.com

Cornbread Sugar Cookie Squares met Honey Butter Frosting

Het is officieel, ik ben de laatste tijd verliefd op maisbrood! Ik plaatste een recept voor Cornbread Pancakes met Honey Butter Syrup een paar weken geleden (ik heb ze sindsdien tweemaal opnieuw gemaakt) en het zette me aan het denken wat ik nog meer kon geven aan alle heerlijke smaken van de klassieke maisbrood, honingboter en alles . Suikerkoekjes zijn een favoriet koekje van veel mensen (waaronder ikzelf), dus ik ging op pad om mijn Simple Sugar Cookie Squares in een maïsbrood-versie te veranderen. Ik ben extatisch dat mijn experiment zo wonderbaarlijk is verlopen =). Soms krijg ik een van deze willekeurige ideeën voor eten en ze zijn een totale mislukking, maar degenen die succesvol zijn, zijn degenen die me laten experimenteren. Dit zijn echt een van mijn nieuwe favoriete cookies. Ik vind het geweldig dat ze zo uniek zijn. Ik heb nog nooit zo'n koekje geproefd. Ja, ze hebben bijna exact dezelfde textuur als frosted sugar cookies, maar ze hebben een geheel eigen smaak, een zoete maisbrood bedekt met romige honingboteraroma. Ik kon niet bedenken wat ik ze moest noemen, dus besloot ik om ze te noemen naar hun inspiratie, maïsbrood en suikerkoekjes.


Ik hoop dat je er net zoveel van geniet als ik! Oh en bonus zijn ze zelfs gezonder dan je gemiddelde suikerkoekje omdat het maismeel toevoegt in volkoren, wahoo, onbedoeld gezonder =). Deze zijn zo eenvoudig te maken, dus ga aan de slag en maak een batch!

Vergeet niet om je te abonneren op de Mynutritionalpal.com-nieuwsbrief om nieuwe receptmeldingen te ontvangen in je inbox!

Volg Mynutritionalpal.com op Facebook | Instagram | Pinterest | Twitter voor alle nieuwste updates, recepten en inhoud.

Afdrukken

Cornbread Sugar Cookie Squares met Honey Butter Frosting

Heb je dit recept gemaakt? Laat je mening achter.

Opbrengst: 24 vierkanten

ingrediënten

 • 1 1/4 kop bloem voor alle doeleinden
 • 1 1/4 kopjes volkoren maismeel (dit is GEEN maizena) *
 • 1 theelepel bakpoeder
 • 1/2 theelepel zout
 • 1/2 kop boter, verzacht
 • 1 kop kristalsuiker
 • 1 ei
 • 1 eigeel
 • 2 eetlepels zure room
 • 1 theelepel citroensap
 • 1 recept Honey Butter Frosting, recept volgt

Honey Butter Frosting

 • 1/3 kopje boter, verzacht
 • 3 1/2 eetlepel honing
 • 1 1/2 kopjes poedersuiker
 • 1/8 theelepel zout

Instructions

 1. Verwarm de oven voor op 375 graden. Boter een 13 x 9 ovenschaal, zet opzij. In een mengkom de bloem voor alle doeleinden, maïsmeel, bakpoeder en zout kloppen en apart zetten. In de kom van een elektrische mixer, klop je boter en suiker samen tot licht en luchtig ongeveer 3 – 4 minuten. Roer het ei, eigeel, zure room en citroensap erdoor. Meng langzaam droge ingrediënten en roer tot goed gemengd. Druk het mengsel gelijkmatig in de botervorm en bak 16 – 18 minuten tot de randen licht goudbruin zijn. Laat volledig afkoelen en dan bevriezen met Honey Butter Frosting. Bewaar cookies in een enkele laag in een luchtdichte verpakking.

Honey Butter Frosting

 1. Meng alle ingrediënten in een mengkom en klop met een elektrische mixer tot het licht en luchtig is.

Recept notities

* Maïsmeel kan worden gevonden in de gezondheidsvoedingen of in de glutenvrije zone van de supermarkt. Als u het niet kunt vinden, wordt het ook online verkocht (hier). Ik heb het merk Bob's Red Mill gebruikt. Dit is heel anders dan maïszetmeel dus gebruik maizena NIET, ik weet dat sommige mensen maïszetmeel als maizena noemen, dus ik wilde hier alleen maar verduidelijken dat dit niet is wat je in dit recept gebruikt.

Like this post? Please share to your friends:
Geef een reactie

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: