Crock Pot Ham Cauliflower "Potato" Stoofpot

Crock Pot Ham Cauliflower “Potato” Stoofpot

Heb je wat overgebleven ham? Je moet deze geruststellende koolhydraatpotpot "stoofpot" van koolhydraatarme ham proberen. Zo gemakkelijk om te maken!

Ik ben dol op het vakantieseizoen en ik mis de leuke tijd met de oudere twee kinderen. Gelukkig kan ik veel herinneringen herbeleven met onze jongste dochter, die binnen een paar weken 3 wordt.

Als je Kerstmis viert met een traditioneel hamdiner, wed ik dat je al recepten verzamelt over wat je gaat doen met de restjes.

Ik kom uit een grote familie en de meesten van hen zijn nog steeds in de buurt. Maar toch, ik heb altijd tonnen ham overgebleven na onze vakantiediners.

Aangezien ik altijd behoefte heb aan recepten voor recepten voor de vakantie, kwam ik met deze heerlijke koolhydraatpotpot "stoofpot" van aardappelbloemkool. Het doet me denken aan een dikke stevige stoofpot vol met aardappelen.

 

De bloemkool is echt overtuigend als een low carb-aardappelvervanger. En het beste deel van deze pot met hamstoofpot met champignons is dat het zo verdomd makkelijk te bereiden is!

Ik bewaar altijd 1 pond zakken bevroren bloemkoolroosjes in mijn vriezer omdat ze zo handig in gebruik zijn. Heb je een paar redenen nodig om zakken bevroren bloemkool in je vriezer te bewaren? Naast deze smakelijke low carb pot ham bloemkool "aardappel" stoofpot, is er mijn instant bloemkool mac en kaas, mijn bloemkool gegratineerd en mijn kaasachtige bloemkool ham ovenschotel recepten.

Je kunt zeker verse bloemkoolroosjes gebruiken in dit recept als je dat liever hebt. Maar ik vind het moeilijk om een ​​goed hoofd bloemkool te krijgen in de winter waar we wonen. Het is ook een beetje meer werk om de bloemkool in stukjes te snijden en ik heb niet altijd een paar minuten over.

Je moet letterlijk alle ingrediënten in je slowcooker dumpen en vervolgens op de schakelaar naar de hoge kookstand drukken. Ik weet zeker dat je het op laag zou kunnen krijgen als je het wat langer wilt laten koken. Ik maakte dit na de lunch dus het zou klaar zijn voor het avondeten, dus een kooktijd van vier uur was perfect!

Over crock pots gesproken, ik ben dol op mijn 3-in-1 Slow Cooker die wordt geleverd met 2-, 4- en 6-quarter crocks. Ik heb het al een aantal jaren gehad en het is de slowcooker die ik het vaakst gebruik. Heb je een favoriete crockpotmaat of -stijl?

Nu is deze crock pot ham bloemkool "aardappel" stoofpot is een van die vasthouden aan de ribben soort gerechten. Ik weet dat mijn kieskeurige man er absoluut dol op zou zijn als hij net voorbij het gedeelte 'bloemkool' kon komen.

Ik vraag me af of ik ze in kleinere stukjes zou snijden, hij zou niet opmerken wat ze werkelijk zijn. Als er geen uiterlijk was, zou ik deze gemakkelijk kunnen doorgeven als aardappelen.

Mijn man heeft mijn rundvleesstoofpot gegeten met Daikon, zich niet realiserend dat dat geen aardappelen waren! Hoe geef je je vervangers voor het echte werk door?

Ik denk dat dat een nadeel is van het gebruik van bevroren roosjes. Ze zijn een beetje moeilijker te hakken als je ze in je gerecht wilt verbergen. Ik kijk echt uit naar de restjes ham na de kerst zodat ik deze lekkere potpotham bloemkool met bloemkool opnieuw kan maken.

Ik slurp eigenlijk de restjes van dit gerecht en stop ze in mijn lunchpotpotten zodat niemand ze opeet. Om extra zeker te zijn, bewaarde ik ze in de koelkast in onze kelder.

Mijn kleine 2-jarige was dol op deze crock pot ham bloemkool "aardappel" stoofpot de nacht dat ik het geserveerd. Omdat ze wegkomt met het eten van veel meer koolhydraten dan ik, moest ik er zeker van zijn dat mijn 'speciale' eten was opgeborgen. Zo blij dat ik dat gedaan heb. Het was een traktatie om te hebben voor de lunch op het werk.

Dus, vergeet niet om die hamrestjes na je vakantiediner te redden! Je gaat van dit heerlijke koolhydraatarm bloempotten-ham-bloemkoolrecept genieten.

Like this post? Please share to your friends:
Geef een reactie

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: