Crock Pot Spaghetti Squash

Crock Pot Spaghetti Squash

Dit is hoe je een spaghettipompoen kookt in de slowcooker. Als je spaghetti-squash in de pot hebt gedaan, bak je hem nooit meer in de oven.

Ik weet het niet van je, maar ik heb altijd moeite gehad om een ​​spaghettipompoen in tweeën te snijden, zodat het in de oven kan worden geroosterd. Mijn man eindigt meestal met knippen omdat ik nooit door de harde huid heen kan komen en de laatste keer dat hij bijna zijn vinger snijdt. Ik ben blij om te zeggen dat ik daar nooit meer mee te maken krijg!

Wist je dat je een spaghettipompoen in een slowcooker in een potpot kunt roosteren zonder hem in tweeën te snijden? Dat kan en het is veel gemakkelijker dan bakken.

Ik ga je laten zien hoe je spaghetti squash in een pot kookt. Je moet er gewoon voor zorgen dat je er een kiest die een maat is die heel in je slowcooker past.

Blijkbaar heb ik twintig jaar lang spaghetti-squash gekookt op de harde manier. Waarom heeft niemand me dit geheimpje eerder verteld?

Ik ben dol op spaghetti squash en nu ik weet hoe ik het op de gemakkelijke manier moet roosteren, ga ik het veel meer eten. Het is zo eenvoudig om te koken als je een slowcooker gebruikt.

Alles wat je doet is de pompoen wassen, een paar gaatjes daarin prikken met een scherp mes, het in de pot doen, 1 kopje water toevoegen, afdekken en de pot vervolgens op hoog of laag zetten. De spaghetti squash zal worden gedaan in 3-4 uur op hoog of 6-8 uur op laag.

Als u 8 uur per dag werkt en de pompoen niet te gaar wilt maken, plaatst u het potpot-inzetstuk en de pompoen een nacht in de koelkast. Neem daarna, voor je vertrekt voor werk, de squash en steek uit de koelkast en doe het in de pot. Als je de insert en squash een nacht gekoeld hebt, voeg je een extra uur kooktijd toe voor de lage kookstand zodat deze na 9 uur klaar is zonder te gaar te worden.

Ik koos een middelgrote squash en deze paste mooi in mijn 6 kwart ovale crockpot. Als u niet zeker weet of de maat in uw slowcooker past, kiest u een kleiner formaat totdat u er zeker van bent dat u de juiste maat voor uw pot kiest.

Als je problemen hebt om een ​​mes door de squash te halen om er spleten in te porren, kun je het ongeveer 3 minuten magnetrelen. Of, als u thuis wilt zijn terwijl het in de kruik zit, kunt u de spleten ongeveer halverwege de kooktijd maken nadat de spaghettipompoen is verzacht.

De crock squash-squash kwam perfect uit. Ik nam deze squash gewoon verlegen na 7 uur. Ik had het waarschijnlijk een uur eerder of een uur later eruit kunnen halen. Er is veel flexibiliteit bij langzaam koken, vooral bij een lage instelling. En het beste deel? Het mes ging door de pompoen als boter. Geen risico meer op gehakte vingers!

Spaghettipompoen is een perfect koolhydraatvervangend middel voor noedels. Ik vind het vooral leuk als een vervanging voor rijstnoedels in Filipijnse pancit. Als je geen spaghetti squash in een pot hebt gekookt, moet je het echt eens proberen. Je zult nooit meer teruggaan om het in de oven te bakken.

Like this post? Please share to your friends:
Geef een reactie

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: