Crock Pot Wit Turkije Chili zonder bonen

Crock Pot Wit Turkije Chili zonder bonen

Een gezond recept voor crock pot witte kalkoen chili zonder bonen dat is een lage koolhydraten en vol van smaak. Het is zuivelvrij, maar indien gewenst kan er kaas of zure room bovenop worden toegevoegd.

Ik heb het vrij goed gedaan om zuivel te vermijden. Maar aangezien zuivel keto-vriendelijk is, neem ik nog steeds recepten zoals de mijne op kanakorrels op de site.

Ik ben niet gevoelig voor melkproducten, maar ik probeer ze niet te eten omdat ze zo ontstekingsremmend zijn. En ik heb een paar auto-immuunziekten waarbij het het beste is om blijf uit de buurt van voedsel dat ontstekingen veroorzaakt.

Anders dan de paprikasmaak, wordt deze witte Spaanse peperspuree zonder bonen gemaakt van laag ontstekingsvoedsel. Peper is een nachtschade die de neiging heeft om ontstekingen in het lichaam te verergeren.

Paprika's zijn een essentieel kruid voor chili. Maar als u een eetplan voor een auto-immuunprotocol heeft, kunt u proberen ontstekingsremmende specerijen te gebruiken.

Natuurlijk zou het onderverdelen van de paprika's dit meer als een gemalen kalkoensoep maken in plaats van chili. Ik weet zeker dat het nog steeds smakelijk zou zijn.

Wat ik het leukste vind aan dit recept, is dat het zo gemakkelijk te bereiden is. En als u voorgekookte gemalen kalkoen of kip bij de hand houdt in de vriezer, is de bereiding nog eenvoudiger.

Ik hou van voorgebakken gemalen vlees bij de hand te houden, alleen voor het maken van recepten voor langzame recepten. Ik had echter geen ingevroren gekookte gemalen kalkoen toen ik me klaarmaakte om van deze spekpot witte kalkoenspaanse peper te maken zonder bonen.

Het is geweldig om ingevroren voorgegaard gehakt in de vriezer te hebben gelegd voor regulier geen bonenpizza. Of je kunt overgebleven chili in de vriezer bewaren voor het maken van dingen als chili-courgette-nacho's.

Nog een kalkoenvleespizza die ik graag maak, is slowcooker-pompoenpeper. Het leuke is dat de pompoenpuree de chili verdikt en een beetje smaak toevoegt.

Ik wil pompoen graag in low carb-soepen toevoegen om als verdikkingsmiddel te gebruiken. Het voegt ook in sommige voedingsstoffen zoals vitamine A. Ik ben altijd op zoek naar manieren om groenten toe te voegen aan mijn gerechten.

Over groenten gesproken, ik heb stukjes bloemkool gebruikt in deze witte chili zonder bonen. Ik zou de bloemkool kunnen gepureerd hebben om de chili dikker te maken, zoals ik deed met mijn witte kip-chili-recept.

Ik heb er al een tijdje over gedacht om bloemkool in chili als bonenvervanger te gebruiken. Volgende keer kan ik een combinatie van gepureerde bloemkool proberen, samen met de kleine stukjes.

Hoewel ik erg van de snelkookpan hou, houd ik meer van het slowcooker. Als ik haast heb, is de Instant Pot beslist een betere keuze, maar langzaam koken is vergevingsgezinder.

Omdat voedsel onder hoge druk zo snel kookt, is het gemakkelijk om uw voedsel in een snelkookpan te gaar te maken. Met een crock-pot is het zeer onwaarschijnlijk dat het voedsel te gaar wordt, omdat de temperatuur zo laag is.

Je kunt deze witte kalkoenpeper zonder de bonenrecept die je in de Instant Pot moet maken, zeker aanpassen. Maar je moet oppassen dat je de bloemkool niet te gaar maakt.

Ik heb het laatste uur van het koken in de slowcooker in de groente gedaan, zodat het niet in moes was veranderd. Met een snelkookpan moet je de druk verlichten voordat je extra ingrediënten toevoegt die ik als pijnlijk ervaar.

De bloemkool was aan het eind perfect gebakken. Het was nog steeds een beetje stevig maar zacht genoeg om zonder problemen in te bijten. En ik had het een beetje kleiner kunnen hakken.

Chili is meestal dikker dan soep. Dus ik denk dat ik een beetje pompoenpuree mag toevoegen om de volgende keer de pot met witte kippizza zonder bonen te verdikken.

Als je de koolhydraten erg laag wilt houden, is het beter om de helft van de bloemkool te pureren dan pompoen te gebruiken. Het toevoegen van pompoenpuree zal het aantal koolhydraten voor de chili verhogen.

Ik eet meestal niet veel gemalen kalkoen, maar ik heb er de laatste tijd meer mee geëxperimenteerd. We hebben een vriezer vol met wildvis, dus dat is wat ik zou moeten eten.

Ik eet echter niet altijd hetzelfde, dus ik probeer het regelmatig te veranderen. Ik vertrouw echter veel op bloemkool, omdat het zo'n geweldige sub is voor hoogwaardige ingrediënten.

Omdat chili er meestal paprika's in heeft gehakt, heb ik er twee pablano-pepers aan toegevoegd die in kleine stukjes zijn gesneden. Maar elke chili peper zal doen, zelfs de ingeblikte variëteit.

En de grondkalkoen kan worden onderverdeeld met gemalen kip. Dat zou dit in plaats daarvan een recept voor witte kippizza maken. Ik heb 85% mager vlees gebruikt omdat het het vetrijkst was.

Aangezien er slechts 4 gram vet per portie is, kan de chili worden gegarneerd met zure room of kaas om wat vet toe te voegen. Of, voor diegenen die geen zuivel eten, kan kokosolie worden toegevoegd.

Like this post? Please share to your friends:
Geef een reactie

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: