Easy Green Tea Ice Cream - geen eieren

Easy Green Tea Ice Cream – geen eieren

Een eenvoudige suikervrij low carb groene thee-ijs op smaak gebracht met een geconcentreerde gebrouwde thee. Voor dit eenvoudige thee-ijs zijn geen eieren of ijsjesmachine nodig.

Er is een Aziatisch bistro-restaurant niet ver van ons huis dat we graag gaan eten. De meeste gerechten zijn Chinese en Japanse gerechten.

Ik krijg meestal een vlees-roerbak met groenten en sloot de rijst af voor een salade. Omdat desserts meestal verboden zijn in restaurants, kijk ik zelden naar het dessertmenu. Tijdens het laatste bezoek aan deze plaatselijke eetgelegenheid, nam ik een kijkje in de desserts en zag dat ze groene thee-ijs aanboden.

Blijkbaar is groene thee-ijs erg populair in Japan en andere delen van Oost-Azië. Ik was nieuwsgierig om het eens te proberen, maar wilde de suiker niet, dus ging ik op zoek naar een recept dat ik thuis een lage koolhydraten kon maken. De meeste recepten vroegen om Matcha-theepoeder dat ik niet had.

Ik kwam uiteindelijk bij dit recept terecht bij Food.com, dat een geconcentreerde gebrouwen thee gebruikt versus het theepoeder. Ik had toevallig alle ingrediënten, dus ik probeerde het.

Gelukkig voor mij had ik toevallig vier groene theezakjes in mijn voorraadkast, precies het aantal dat in het recept wordt gevraagd. Dit recept voor groene thee-ijs heeft geen eieren en hoeft voor het verwerken niet te worden gekookt.

Het is een snelle manier om uw ijsrecreatie met minimale inspanning te krijgen. Je moet echter wachten tot het bevriest.

Dit ijs wordt gearomatiseerd met een geconcentreerde gebrouwen thee. Je kunt elke smaak van thee die je leuk vindt gebruiken voor variaties. U wilt ervoor zorgen dat u de theezakjes uitknijpt voordat u weggooit om alle smaak te krijgen die u kunt.

Hoewel ik een ijsmachine heb gebruikt, is het mogelijk om het ijs zonder te maken. Ik vind het het beste om het crèmemengsel voor het invriezen op te kloppen, zodat het wat lucht bevat voordat het in de vriezer wordt gelegd. U moet de mix om de 20 minuten met de hand roeren als u geen ijsmachine gebruikt.

Dit groene thee-ijs wordt het best geserveerd direct na het invriezen als het nog een beetje zacht is. Ik vind het meteen lekker bij de ijsmachine want het heeft de consistentie van zacht geserveerd ijs. Als je de restjes in de vriezer bewaart, zal het erg hard bevriezen en moet je het een beetje ontdooien voordat je het serveert.

Like this post? Please share to your friends:
Geef een reactie

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: