Flourless Cinnamon Egg Fast Pancakes

Flourless Cinnamon Egg Fast Pancakes

Deze flourless cinnamon Egg Fast pancakes zijn super low carb. Dit recept is geschikt voor glutenvrije, keto, Banting en andere koolhydraatarme diëten met weinig koolhydraten.

Mijn vijfdaagse Egg Fast is geëindigd en ik heb besloten om door te gaan op een afwisselende dag Egg Fast. Ik verloor een totaal van vier pond tijdens het vasten, maar kreeg bijna een pond terug na de eerste dag van koolhydraatarm vet eten.

Hoewel gewichtstoename te verwachten is na het vasten, was het een beetje ontmoedigend. Dus, ik zal om de dag de Egg Fast voortzetten en proberen mijn koolhydraten onder de 20 gram te houden op de afwisselende dagen.

Ik wou dat ik tijdens de Egg Fast mijn metingen had gedaan, zodat ik die resultaten en het gewichtsverlies kon zien. Ik weet dat ik mijn taille en heupen afgeslankt heb omdat mijn broek niet meer strak zit in die gebieden.

Deze flourless kaneel Egg Fast-pannenkoeken zijn het resultaat van een magnetroncake waar ik vorige week mee bezig was tijdens mijn eieren. Bij mijn derde poging, besloot ik om psylliumschillen aan het beslag toe te voegen en de cake opgeblazen ongelooflijk hoog in de magnetron.

De smaak van de cake leek meer op een pannenkoek dus bij mijn volgende poging schonk ik kleine hoeveelheden beslag in een bakplaat om te zien of het in pannenkoeken zou worden gevormd. Het resultaat? Egg Fast goedgekeurde pannenkoeken!

Aangezien ik voorzag in wat ik de eerste vier dagen van de Egg Fast in mijn laatste twee posts had gegeten, zal ik op de laatste dag hier geven wat ik heb gegeten.

Dag 5
Ontbijt: 3 eieren, Kogelvrije koffie (BPC)
Morning Snack: 1 hardgekookt ei, 1 biologische string-kaas
Lunch: eiersalade met Egg Fast mayo, 3 meringue-koekjes
Snack: 1 hard gekookt ei
Diner: 3 ei-omelet met kaas, BPC, microgolf-eierkoek (2 oz roomkaas, 2 eieren, 1/4 theelepel kaneel)

De grafiek hieronder laat zien hoe mijn gewicht veranderde tijdens de week van de low carb keto Egg Fast:

De gewichten werden 's morgens vroeg met lichte kleding ingenomen voordat ze aten of dronken. De 5 daagse Egg Fast begon op 4/20/2015 met de laatste dag op 24-4-2015.

Omdat ik geen erg groot persoon ben, is het ongelooflijk dat ik in slechts vijf dagen 4 pond kwijt ben. Ik zou dichter bij de 120 pond willen komen, omdat dat het gewicht is dat ik voel.

Ik ben 5'3 "met een klein frame, dus het ideale gewichtsbereik voor mij is 111-124 pond. Na het Egg Fast, is mijn gewicht precies op de rand van het high-end, wat betekent dat ik het kan verdragen om een ​​paar te verliezen meer ponden.

Heb ik gezegd dat ik deze maand net 45 ben geworden en zoals sommige van jullie oudere mensen weten, wordt het moeilijker om af te vallen als je ouder wordt. Nadat het ei snel was, kreeg ik de eerste dag 0,8 pond op LCHF, maar ik verloor dat gewicht de volgende dag, wat een snelle dag was.

Ik zal doorgaan met het afwisselen van eieren snel en LCHF dagen om te zien of ik extra gewicht kan verliezen. Zo niet, dan ga ik elke dag terug naar het vasten met eieren.

Als je een koolhydraatarm dieet volgt of een Egg Fast-programma doet om af te vallen, zul je van dit recept houden omdat het zo gemakkelijk samen te stellen is. U mengt eenvoudig de ingrediënten omhoog in een mixer om het beslag te maken. Bak ze vervolgens in kleine hoeveelheden op een bakplaat.

Ik heb 9 kleine pannenkoeken uit het recept gehaald, maar je kunt ook grotere pannenkoeken maken als je dat liever hebt. Als je snel een ei eet, wil je deze pannenkoeken serveren met eieren van de extra eierdooier en een of twee extra eieren gekookt in vet om de juiste verhouding tussen ei en vet te krijgen.

Nu ben ik niet de eerste persoon die met ei-snelle pannenkoeken komt. Er zijn nog twee andere geweldige recepten voor pannenkoeken die ik ken en die kunnen worden opgenomen in uw snelle eiermaaltijdplan.]

Susie T. Gibbs heeft een heerlijk recept voor Psylli Pumpkin Spice Pancakes met gezouten karamelsiroop op haar blog Fluffy Chix Cook. En de zeer getalenteerde Mellissa Sevigny laat ons zien hoe je Snickerdoodle Crepes kunt maken op haar blog I Breathe I'm Hungry. Dit recept voor pannenkoeken is geïnspireerd op beide bekende recepten voor snelle eierpannekoekjes.

Deze Egg Fast-pannenkoeken zijn een leuke afwisseling van alle eierige maaltijden die je snel op een ei eet. Het is ook een recept waar je van kunt genieten terwijl je op een regulier koolhydraatarm dieet zit.

Als u een druk persoon bent, kunt u deze in grote hoeveelheden maken en het overschot aan individuele porties invriezen. Geen tijd om op een bakplaat te koken? Geen probleem! Ik kookte het beslag oorspronkelijk in de magnetron en het was best smakelijk, dus je kunt ze op de microgids bereiden als je dat wilt.

Like this post? Please share to your friends:
Geef een reactie

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: