Flourless Paleo Keto Brownies - Zuivelvrij en notenvrij

Flourless Paleo Keto Brownies – Zuivelvrij en notenvrij

Voor degenen die een chocoladefixatie nodig hebben, zul je deze geweldig vinden paleo-keto-brownies zijn rijk en chocolatey. En ze hebben geen suiker, gluten, zuivel of meel.

Ik heb de laatste tijd veel met psyllium geëxperimenteerd. Het is niet alleen een goede vervanging voor eieren, maar het is ook een goede vulstof.

U moet wel voorzichtig zijn wanneer u dit vezelrijke supplement in uw dieet opneemt. Het moet altijd worden gebruikt met voldoende waterinname.

En, zoals het consumeren van vezels, wil je niet overboord gaan. Als u dit doet, kan dit resulteren in een opgeblazen gevoel en gas. Gebruik het dus redelijk.

Mijn vriendin en collega low carb blogger, Maria Emmerich, schreef een geweldig artikel over The Fiber Myth. Ik moedig je aan om het te lezen. Ze bespreekt hoe het verhogen van vezels in uw dieet de darmflora kan verminderen en de darmwand kan irriteren

Ik heb psyllium toegevoegd aan deze paleo-keto-brownies, maar ik kan proberen een extra ei of twee toe te voegen om het weg te laten. Ik wilde gewoon niet te veel van een eierige smaak.

Een van de redenen waarom ik niet graag meer eieren wil toevoegen, is omdat ik een gevoeligheid voor kippeneiwit heb ontwikkeld. Dat is waarom ik het equivalent aantal eendeneieren in het recept gebruikte.

Als ik nog een ei zou toevoegen en het psyllium zou weglaten, zou ik het resultaat niet hebben kunnen testen. Dus ik moet iemand anders zoeken om de smaaktest uit te voeren.

Deze paleo-brownies lijken veel op een bloemloze chocoladetaart die ik heb gemaakt. En de meeste koolhydraten komen van de chocolade zelf, waarvan sommige in de vorm van vezels.

Er zijn veel producten die een laag netto aantal koolhydraten tellen vanwege het hoge vezelgehalte. Ik raad het gebruik van deze producten op regelmatige basis af. Vooral na het lezen van Maria's artikel.

In feite zijn veel netto-carburatorproducten met veel vezels in feite sterk verwerkt junkfood. Het is veel beter om je vezelinname te krijgen van hele voedingsmiddelen.

De natuurlijke vezel in chocolade hoeft u zich geen zorgen te maken. Dus het opkloppen van een partij van deze paleo-keto-brownies kan een veilige toegeeflijke traktatie zijn.

Ik was heel blij dat chocolade niet opdook als een voedsel waar ik gevoelig voor ben. Ik heb echter wel een gevoeligheid voor johannesbrood gekregen, die vaak als vervanging wordt gebruikt.

Zonder een bulkzoetstof of een zoetmiddel met veel vezels te gebruiken, is het bijna onmogelijk om paleo-keto-brownies te maken die zacht en fudge-achtig zijn. Ik kon de textuur van normale brownies in een ander recept recreëren, maar het was gebaseerd op polydextrose of het gebruik van een vezelsiroop.

Ik heb ook het maken van een vochtige cake-achtige low carb brownie met behulp van courgette. Je kunt dat recept hier vinden. Ik heb Carbquik in het originele recept gebruikt, maar ik ben er door de gluten van afgezien. Amandelmeel of een mix van amandel- en kokosmeel is een goede vervanging.

In feite zijn mijn courgettebrownies een recept dat ik graag zou willen nabewerken nu ik meer ervaring heb met glutenvrije low carb-recepten. De Low Carb Yum-site is in de loop der jaren zo gegroeid dat ik vaak sommige oudere recepten uit het oog verlies.

Op een dag hoop ik binnenkort een echt kookboek te publiceren, zodat ik veel van de recepten die ik in de loop der jaren heb geschreven in een papieren exemplaar kan delen. En ik wil graag een paar nieuwe recepten maken die exclusief zijn voor een offline boek. Hoewel eBooks erg populair zijn geworden, heb ik nog steeds veel liever traditionele kookboeken.

Like this post? Please share to your friends:
Geef een reactie

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: