Gegrilde PB & J - Mynutritionalpal.com

Gegrilde PB & J

Hoe heb ik bijna 30 jaar geleefd zonder ooit mijn boterhammen met pindakaas en jam te roosteren? PB & J-sandwiches zijn een van mijn lunchpakketten voor mijn kinderen en ik omdat ze zo snel en gemakkelijk zijn en we nooit genoeg van die pindakaasachtige goedheid kunnen krijgen, maar ik had nooit gedacht om ze te grillen voor wat extra decadentie tot onlangs. Dit maakt zo'n over-the-top PB & J en geeft het gewoon die perfect gouden knapperige korst met zacht brood erin, en melty kleverige jam en pindakaas erin. Bovendien is het leuk om een ​​warme sandwich te hebben tijdens het koude seizoen, dus dit is de perfecte manier om hen te dienen in deze tijd van het jaar. Dit is mijn idee van een volwassen PB & J maar natuurlijk zullen kinderen er ook dol op zijn!

Ik ben dol op deze te maken met Smucker's Fruit Spreads, ze zijn mijn go-to, omdat ik weet dat ik kan rekenen op hun authentieke fruitige smaak plus ik hou van alle verschillende variëteiten waaruit ze kunnen kiezen. Door het maken van PB & J's met Smucker's Fruit Spreads kan ik tijd doorbrengen met mijn kinderen en deze keer waarderen in hun leven. Bovendien brengt het me terug naar mijn eigen jeugd en wordt ik weer een kind, elke keer als ik geniet van een PB & J. Een paar van mijn persoonlijke favoriete smaken zijn de Smucker's Low-Sugar Strawberry Spread en de Smucker's Blueberry Preserves, en natuurlijk wie kan genoeg krijgen van die romige Jif Peanut Butter? Ik hou van duiken in voor een middaglepel!

Bij ons thuis eten we op elk moment van de dag een PB & J, maar onze favoriete tijd is tijdens de lunch, zodat we halverwege de dag een pauze kunnen nemen om te gaan zitten en ervan te genieten samen met een eenvoudige maar smakelijke lunch. Het is de sandwich die door een kind is goedgekeurd, volwassen is goedgekeurd en altijd een glimlach op iemands gezicht tovert!

Vergeet niet om je te abonneren op de Mynutritionalpal.com-nieuwsbrief om nieuwe receptmeldingen te ontvangen in je inbox!

Volg Mynutritionalpal.com op Facebook | Instagram | Pinterest | Twitter voor alle nieuwste updates, recepten en inhoud.

Afdrukken

Gegrilde PB & J

Heb je dit recept gemaakt? Laat je mening achter.

ingrediënten

  • 2 sneetjes stevig wit of tarwebroodjesbrood
  • 1 eetlepel ongezouten boter, verzacht
  • 1 1/2 – 2 el Jif romige pindakaas
  • 1 1/2 – 2 eetlepel Smuckers Fruit Spreads, elke smaak

Instructions

  1. Beboter de buitenkant van het brood met 1/2 theelepel op elk plakje en smeer dan de pindakaas over de ongeboorde kant van een plak en verspreid de jam over de ongeboorde kant van de resterende plak. Sandwichbrood samen. Verwarm een ​​middelgrote koekenpan op middelhoog vuur. Leg de boterham in de koekenpan en bak hem goudbruin op de bodem, draai hem om en bak hem aan de andere kant tot hij goudbruin is. Snijd in twee en serveer warm.
Like this post? Please share to your friends:
Geef een reactie

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: