Gezouten chocolade amandel-clusters - Mynutritionalpal.com

Gezouten chocolade amandel-clusters

Heeft iemand een last-minute kersttraktatie nodig? Ik doe het niet, maar ik doe het omdat ik deze Salted Chocolate Almond Clusters NODIG heb. Hoewel ik deze maand honderden desserts heb gemaakt, ben ik nooit moe van chocolade! Ik heb deze maand eigenlijk twee batches gemaakt en ik breek gewoon een paar stukjes amandelen uit de trossen gedurende de dag, ze zijn nogal gevaarlijk. Buuut ze zijn gemaakt van ongeveer 50% amandelen dus dat maakt ze half gezond toch? Ik weet dat deze niet echt gezond zijn, maar daar gaat het nu niet meer om. Ze zijn zo elke calorie waard en ze zijn een van de lekkerste, gemakkelijkste lekkernijen die je ooit zult maken. Slechts drie eenvoudige ingrediënten is alles wat nodig is. Natuurlijk heb je hier niet echt een recept voor nodig, maar soms is het leuk om te weten welke verhoudingen werken. Ik merkte dat ik de verhouding van 1 kopjes amandelen per 5 oz leuk vond. van chocolade, en ik hou van de amandelcombinatie met donkere chocolade en melkchocolade, dus ik heb een batch van elk gedaan. Als je niet wilt bakken, zijn dit de traktaties die je zeker moet doen als je die kerst- en nieuwjaarsfeesten hebt. Ze zijn overal een overwinning – ze zijn gemakkelijk luchtig om te maken en klaar om te eten in een mum van tijd, iedereen kan ze maken en iedereen zal van ze houden! Het is geen goed idee, het zijn chocola. Alles wat ik wil voor Kerstmis is een grote grote doos vol met deze om me door het jaar heen te krijgen :). Zou dat niet dromerig zijn?

VROLIJKE KERSTMIS iedereen !! Ik hoop dat jullie allemaal zo'n leuk, ontspannend, gelukkig weekend hebben!

Vergeet niet om je te abonneren op de Mynutritionalpal.com-nieuwsbrief om nieuwe receptmeldingen te ontvangen in je inbox!

Volg Mynutritionalpal.com op Facebook | Instagram | Pinterest | Twitter voor alle nieuwste updates, recepten en inhoud.

Afdrukken

Gezouten chocolade amandel-clusters

Heb je dit recept gemaakt? Laat je mening achter.

ingrediënten

  • 1 kopjes rauwe amandelen
  • 5 oz. goede kwaliteit melkchocolade of donkere chocolade, gehakt *
  • Grof van vlokken zeezout

Instructions

  1. Plaats chocolade in een middelgrote magnetronbestendige kom (groot genoeg om later ook amandelen te mengen). Smelt in de magnetron in intervallen van 20 seconden op 50% kracht en roer goed tussen de intervallen tot het gesmolten en glad is. Voeg amandelen toe en roer met een spatel totdat het gelijkmatig is bedekt. Kom langs de lepel (ongeveer 2 eetlepels elk) op een bakplaat bekleed met bakpapier en strooi vervolgens lichtjes met zeezout. Laten afkoelen op kamertemperatuur of in de koelkast zetten om sneller te zetten. Bewaren in een luchtdichte verpakking op kamertemperatuur.
  2. * Ik vond Cadbury melkchocolade en halfzoete chocolade van Ghirardelli lekker.
Like this post? Please share to your friends:
Geef een reactie

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: