Glutenvrij Tiramisu Whoopie Pies Recept

Glutenvrij Tiramisu Whoopie Pies Recept

Een lage carburator recept voor glutenvrije tiramisu whoopiepastei om je overdag een beetje op te halen. De Keto-koekjes hebben een romige vulling verrijkt met espresso en rum.

Wist je dat het woord tiramisù in het Italiaans betekent "haal me op"? Dat is de reden waarom deze mini-tiramisu whoopie-taarten je zeker een beetje oprapen tijdens een drukke dag.

Mijn oudere zus, Mary, heeft me jaren geleden voorgesteld aan het smakelijke Italiaanse dessert dat bekend staat als tiramisu. Het was vlak nadat ze terugkeerde van een reis naar Engeland, waar ze de smakelijke traktatie ontdekte.

Mary stierf zes jaar geleden, toen ze pas 40 jaar oud was na een moedige strijd met borstkanker. Ze volgde geen dieet met weinig koolhydraten, waarvan nu wordt aangenomen dat het helpt kanker te voorkomen en te bestrijden, omdat kankercellen zich voeden met suiker.

Er zijn zelfs enkele oncologen die hun koolhydraatarm dieet met weinig koolhydraten voorschrijven aan hun patiënten. Ik zou willen dat er meer onderzoek zou worden gedaan naar het gebruik van een koolhydraatarm dieet tegen kanker, zodat andere slachtoffers zoals ik, zuster, gered kunnen worden.

Tiramisu is mijn favoriete dessert aller tijden en het brengt vaak herinneringen aan wanneer ik voor het eerst het toetje maakte met mijn zus. Ik kwam met mijn eigen low carb tiramisu-recept om het een paar jaar geleden met mijn familie te delen.

Deze keer dacht ik dat ik iets anders zou proberen en glutenvrije tiramisu whoopiepastei zou maken. Om goed gevormde cookies te krijgen, moet je echt een whoopie taartpan gebruiken.

Ik gebruikte een mini-formaat whoopie taartpan die 24 mini-koekjes bakt. Maar een pan met normale afmetingen kan ook worden gebruikt voor grotere pasteien.

Bij het gebruik van een Whoopie-taartpan wilt u ervoor zorgen dat u niet te veel beslag legt in de vormen, anders zal het tijdens het bakken overlopen. Ik vond dat het vullen van elke holte ongeveer 2/3 vol goed werkt.

Voor dit recept sprenkelde ik een beetje ongezoet cacaopoeder op elke koekjesheuvel voor het bakken. Dit geeft de traditionele coating van cacaopoeder, geserveerd op traditionele tiramisu.

Je kunt zien hoe het beslag zich verspreidde en opstond tijdens het bakken. Een paar van de koekjes raakten aan, maar ik was in staat om ze gemakkelijk te scheiden door ze door te snijden met een plastic vork.

Ik laat de koekjes ongeveer 10 minuten in de pan afkoelen voordat ze worden overgebracht naar een rek. De pan is niet klevend, maar ik heb ook een beetje bakolie gespoten om te zorgen dat ze gemakkelijk zouden vrijkomen.

Nadat de koekjes volledig waren afgekoeld, gooide ik ze om en schonk ongeveer 1/4 theelepel espresso / rum-vloeistof over de bovenkant en liet de vloeistof door de cake worden opgenomen.

De koekjes moeten doordrenkt zijn met koffie en rumaroma's. Dit is vergelijkbaar met hoe de ladyfingers meestal gedrenkt worden in een koffie / sterke drank.

Je kunt de drank achterlaten uit deze low carb glutenvrije tiramisu whoopie taarten als je wilt. In feite voegt de authentieke traditionele tiramisu het niet toe.

Deze met room gevulde zachte koekjes zijn een leuke afwisseling van de gewone chocolade whoopie pastei met crèmevulling. En ik ben dol op de grootte van de mini-whoopie-pasteien omdat je gewoon een beetje kunt knabbelen.

Deze whoopie-taarten kunnen in de vriezer worden bewaard door ze individueel in plasticfolie in te pakken en in de diepvrieszak te doen. Ze moeten ten minste 3-6 maanden bewaren.

Like this post? Please share to your friends:
Geef een reactie

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: