Hoe bloemkoolrijst de gemakkelijke manier te maken

Hoe bloemkoolrijst de gemakkelijke manier te maken

Keto-friendy bloemkool in rucola is snel en gemakkelijk te bereiden. Geen wonder dat het een hoofdbestanddeel is van koolhydraatarme diëten. hier is hoe bloemkoolrijst te maken de makkelijke manier.

Bloemkool is een van die koolhydraatarme groenten die super veelzijdig is. Lage carbers hebben manieren gevonden om dingen te verbergen die verboden zijn op het dieet dat het gebruikt.

Je vindt een koolhydraatarme korst, een gefrituurde rijst en nog veel meer gemaakt van bloemkool. En gekookte bloemkool die goed wordt verwerkt met boter, room, knoflook en kaas, is een geweldige vervanging voor aardappelpuree.

Ik vind dat een keukenmachine de prijs waard is als het op bloemkool aankomt. Het apparaat is ook wat ik gebruik om mijn bloemkool aardappelpuree te maken.

Veel mensen weten niet hoe ze bloemkoolrijst moeten maken. Maar het is supereenvoudig als je een keukenmachine hebt. Dus als je er geen hebt, raad ik je aan er een te kopen, want het is ook de beste manier om kaas en courgette te versnipperen.

Het is echter niet essentieel om rijst je eigen bloemkoolhoofd te maken. De meeste supermarkten verkopen tegenwoordig ook bloemkool in de vorm van gekruide bloemkool.

Ik gebruik het raspmes op mijn keukenmachine om bloemkool met een korrel te maken. Na het fijn geraspte in de processor, leg ik het in een glazen schaal met Pyrex-schaal en laat ik het ongeveer 5 minuten in de magnetron staan.

Het is niet nodig om water toe te voegen aan het gerecht, want er is genoeg in de verse bloemkool die het in de magnetron stoomt. Het is letterlijk dat je alleen maar bloemkool in gerookte vorm neemt, deze in een overdekte magnetronbestendige schaal legt en vervolgens een paar minuten op hoog vuur kookt.

Ik vind dat deze gezonde keto-rijst een basis is voor het koolhydraatarme dieet en dus gemakkelijk te maken is. En het is 'perfect voor het maken van gepofte rijst met gebakken kool als je honger hebt naar weinig koolhydraatarm Chinees eten.

Nu je weet hoe je bloemkoolrijst moet maken, hoe wil je het dan serveren? Er zijn zoveel dingen die je kunt doen met bloemkool in roulette, het is onmogelijk om ze allemaal op te sommen!

Ik heb net een recept ontdekt met bloemkoolrijst dat zo goed is dat mijn 13-jarige dochter at zonder te ontdekken dat het een groente bevat die ze nooit zou eten.

Mijn dochter is erg kieskeurig en haat zowat elke groente die de mens kent. Maar ze houdt van de snelle, kruidige bloemkool met kaas en bacon die ik in de magnetron opwind.

Zelfs toen ze nog een baby was, spuugde ze de gepureerde groenten eruit die ik haar probeerde te geven. Gevilde appels zijn een van de weinige vruchten die ze eet.

Ik heb haar ook bosbessen en druiven kunnen eten. Groente is echter iets dat ze zelden aanraakt, dus ik wist dat ik een geweldig recept vond toen mijn dochter me vertelde hoe heerlijk het bloemkoolrijpsel rook tijdens het koken.

Ze haastte zich ook om een ​​stuk te proberen toen het uitkwam en vertelde me dat ik het vaker moest maken. Dat geweldige recept is het altijd populaire bloemkoolpizza-recept met pepperoni en kaas!

Voor nu zal ik de basis beproefde methode voor het maken van bloemkoolrijst op de gemakkelijke manier publiceren. Als u geen raspenblad hebt, kunt u de bloemkool fijn hakken door in de processor te pulseren of gewoon met de hand te snijden of een handrasp te gebruiken.

Of koop gewoon een zak met bloemkool uit de pre-rijskool in de productensectie. Ik heb het zelfs gemengd met gekruide broccoli zien verkopen. Dat is ook een mooie mix als je dingen wilt veranderen.

En als je merkt dat er te veel bloemkool overblijft, heb ik daar ook een oplossing voor. Ik heb een verzameling eenvoudige en heerlijke recepten samengesteld met bloemkool in geraspte vorm.

Wat is je favoriete manier om cauli-rijst te eten? Eet je het gewoon, bak je het op of gebruik je het als ingrediënt in een favoriet recept voor weinig koolhydraten?

Like this post? Please share to your friends:
Geef een reactie

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: