Hoe Deer Jerky te maken - Easy Venison Jerky Recept

Hoe Deer Jerky te maken – Easy Venison Jerky Recept

Een goed schokkerig recept nodig? hier is hoe hert schokkerig te maken thuis in de oven of dehydrator. Maar in plaats daarvan kunt u rundvlees of ander vlees gebruiken.

Terwijl ik door de diepvriezers liep, besefte ik dat ik ofwel het hertenvlees moest doneren of iets moest maken dat snel zou worden gegeten. Mijn man en mijn zoon houden van schokkerig en ik haal het waarschijnlijk niet vaak genoeg.

Ik vond wat tijd om een ​​snelle batch te maken afgelopen weekend en het werd binnen een dag verslonden. Hoewel ik mijn hert altijd schokkerig maak met een grote dehydrator, maakt hertevlees in de oven hetzelfde proces.

Voor deze recente batch heb ik de stukjes dun en klein gesneden, zodat het veel sneller zou worden gedaan. Als je het in gewone lange dunne stroken snijdt, duurt het langer. Meestal duurt het 10 tot 12 uur voordat mijn jerky klaar is, maar dit keer zijn de meeste stukken binnen 6 uur gedaan.

Ben je er klaar voor om te leren hoe je herten schokkerig kunt maken en je eigen hertevlees marinade kunt maken? Het is supereenvoudig en je kunt er zeker van zijn dat er geen suiker of bewaarmiddelen in zitten.

Ik vind het leuk om het vlees te marineren in een gallon maat rits zak. Maar als u zich zorgen maakt over de uitloging van chemische stoffen in het vlees, kunt u in plaats daarvan een volledig glazen bak gebruiken.

Als het vlees nog niet is gesneden, moet je jezelf voldoende voorbereidingstijd geven. Het duurt een tijdje om al het vlees in dunne reepjes te snijden. En het is gemakkelijker om te snijden als het vlees bevroren of gedeeltelijk bevroren is.

Toen ik voor het eerst leerde om herten schokkerig te maken, heb ik veel tijd besteed aan het uitsnijden van de membranen. Het was tijdverspilling! Nadat het vlees is gedroogd, zal het u niet echt opvallen. En als je dat doet, knip het dan gewoon uit.

Veel mensen die geen rekening houden met het eten van hertenvlees, genieten echt van dit wild schokkerig recept. Als ik het hen niet vertel, is het eigenlijk een hert. De meesten denken dat het beef jerky is.

Het maakt ook niet uit of de stukken in verschillende maten zijn. Ik probeer echter een consistente dikte te behouden. En ik vind het leuk om de kleinere stukjes eerder uit de dehydrator te trekken terwijl ze sneller koken.

Als je leert hoe je herten schokkerig kunt maken, moet je weten wanneer het hert van het hert klaar is. Wat ik doe, is een paar stukjes buigen. Als ze gemakkelijk breken, is het tijd om de jerky eruit te halen.

Zorg ervoor dat u de dikkere stukken controleert op gaarheid voordat u ze eruit haalt. Ze kunnen wat langer duren om te koken. Dus als ze gewoon buigen zonder te breken, is de kans groot dat het meer moet worden uitgedroogd.

Eerlijk gezegd denk ik niet dat je de jerky heel erg te gaar kunt maken. Het wordt bij zo'n lage temperatuur gekookt, nog een uur of twee maakt niet echt een groot verschil.

Ik geef er de voorkeur aan dat het vlees wat meer uitgedroogd is en ik denk dat het beter bewaard blijft als het is. Je zult merken dat dit herten schokkerig recept resulteert in stukken die iets harder zijn dan de gekochte winkel.

Het toevoegen van melasse maakt het gedroogde vlees meestal zachter, maar ik vermijd het toevoegen van suiker. De meeste in de winkel gekochte Worcestershire-saus bevat suiker, dus u kunt er misschien zelf een maken.

Ik ben zo blij dat ik thuis hert heb leren rukken. De slager laadt veel om het te maken en het is super eenvoudig om jezelf te doen. Ik heb een grote dehydrator, zodat ik tijdens het jachtseizoen enorme hoeveelheden kan maken.

De kleinere stukken hebben de neiging om een ​​beetje makkelijker te eten en ze koken sneller. Maar de hapklare stukjes worden ook sneller opgeflakt. Dus je zult merken dat je meer wild moet maken in de oven of dehydrator.

Als u geen wildvlees hebt, kunt u normaal rundvlees gebruiken voor het recept. Of u kunt proberen mijn beef jerky recept gemaakt met gehakt.

Zodra je ontdekt hoe gemakkelijk het is om je eigen schokkerig te maken, zul je niet in de verleiding komen om het soort in de winkels te kopen. Bovendien zijn er geen funky toegevoegde ingrediënten.

Om het nog gemakkelijker te maken, kunt u de slager vragen het vlees in dunne reepjes te snijden, zodat u het niet hoeft te doen. En daar zouden ze niet meer voor moeten vragen.

Als je toegang hebt tot ander wildvlees, is jerky altijd een uitstekende optie voor het bewaren van het vlees. Gedroogd vlees is ook een van de beste keto-snacks die er zijn!

Like this post? Please share to your friends:
Geef een reactie

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: