Homemade Instant Hot Chocolate Mix Recept - Zuivelvrij

Homemade Instant Hot Chocolate Mix Recept – Zuivelvrij

Heb nodig zelfgemaakte instant warme chocolademelk recept dat is low carb en zuivelvrij? Dit recept voor suikervrije warme cacaomix is ​​onze favoriet.

Nu ik aanzienlijk ben ingekrompen met koffie, ben ik op zoek naar een andere warme drank om van te genieten na het werk. Ik heb veel meer thee gedronken, maar het is niet zo bevredigend als koffie. Daarom wendde ik mij tot mijn andere liefde … chocolade!

Ik geef toe dat ik de kleine instant warme chocolademelkmixzakjes verzacht met Splenda heb gekocht. Maar kunstmatige zoetstoffen vermijd ik deze dagen. En ik heb geen goed, natuurlijk alternatief gevonden.

Er was één belangrijke vereiste die ik had voor het maken van mijn eigen recept voor zelfgemaakte warme chocolademelkmixen. Het moest in staat zijn om een ​​fatsoenlijke kop warme chocolademelk te maken met alleen warm water. Dit komt omdat ik een potje aan mijn bureau op mijn werk wilde houden. Ik heb daar niet altijd de beschikking over room, kokosmelk of amandelmelk.

De meeste recepten voor onmiddellijke warme cacaomengsels vragen om droge melkpoeder. Helaas is volle melkpoeder niet zo laag in koolhydraten. Dat is waarom ik ervoor koos in plaats daarvan poedervormige kokosmelk te gebruiken.

Ik heb toevallig een potje kokosmelk in poedervorm in mijn voorraadkast gehad. Het werd gekocht om mijn eigen zelfgemaakte witte chocolade te maken. Elke eetlepel heeft slechts 1 gram koolhydraten, wat meer is als 3 gram koolhydraten per eetlepel.

Het andere geweldige aan het gebruik van kokosmelk is dat je ook de voordelen van kokosolie krijgt. Het merk dat ik koop is 65% nieuwe kokosolie. Het vet in kokosmelk is veel gezonder dan zuivelvet.

Omdat ik van slagroom houd, ben ik begonnen met het maken van slagroom kokosnoot. Het is heel eenvoudig om te maken als je een crèmeklopper hebt.

Ik gooi de inhoud gewoon van een blikje kokoscrème in een kom en klop er wat zoetstof en vanille-extract bij. Daarna giet ik alles in de slagroom en klop het op met de oplader. Zo simpel!

Topping van warme koffie of chocola met slagroom van slagroom voegt het extra voordeel van kokosvet toe aan uw dieet. Hoewel ik "cocowhip" in natuurvoedingswinkels heb verkocht, was het merk dat ik zag niet gemaakt met kokoscrème. En er werd suiker toegevoegd.

Bij het maken van een kop warme chocolademelk met deze zelfgemaakte instant warme chocolademelk, kies ik er altijd voor om het af te maken met slagroom. Soms gebruik ik gewone room, maar ik gebruik liever de slagroom met kokosnoot. Natuurlijk zullen degenen die een zuivelvrij dieet kiezen altijd voor de kokosnoot kiezen!

Het maakt ook een verschil met de cacao die je gebruikt. Normaal Hershey's of winkelmerk is misschien wel oké, maar als je de beste smaak wilt, kies dan voor een ongezoet cacaopoeder van betere kwaliteit. Biologische merken zijn meestal de beste en deze heeft een uitzonderlijk rijke smaak.

Een ander ding dat de smaak in deze zelfgemaakte instant warme chocolademelk echt verhoogt, is het gebruik van Sukrin Gold. Het low carb bruine suikervervangingsmiddel verbetert de smaak van de chocolade echt. Ik hou van de smaak veel beter dan alleen een eenvoudige zoetstof zoals Swerve.

Met het koude weer op komst, zal ik zeker deze lekkere warme cacaomix klaar houden. Eenmaal gemaakt, hebt u slechts drie eetlepels van de mix nodig voor elke kop heet water. Dan is het een instant warme chocoladedrank!

Ik heb wel een ouder recept voor warme chocolademelk gemaakt met zware slagroom. Je kunt dat recept hier vinden. Ik denk echter dat dit recept beter smaakt en gemakkelijker te maken is.

Maak je je eigen low carb instant warme cacaomengeling? Vindt u het handiger dan een grotere batch in de crock pot of kachel te maken?

Like this post? Please share to your friends:
Geef een reactie

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: