Karnemelk Franse Toast - Mynutritionalpal.com

Karnemelk Franse Toast

Op een dag zat ik daar een van mijn favoriete voedsel te eten, karnemelkpannenkoeken, en ik dacht waarom geen karnemelk Franse toast? Dus ik heb dit recept gemaakt en ik heb het elke keer gebruikt sinds ik sindsdien toast heb gemaakt. Als er één ding is, weet ik hoe ik het ontbijt moet maken =). Ik hou van Franse toast! We eten het waarschijnlijk een keer per week bij mij thuis. Het is zo goed dat we het vaak eten voor het avondeten. De karnemelk geeft het net dat extra vleugje smaak dat je niet kunt vinden in je gemiddelde Franse toast. Ik heb veel Franse toastrecepten geprobeerd en deze is veruit mijn favoriet! Ik heb een paar "geheime" ingrediënten gegooid die ik Franse toastversterkers zou noemen. Ik denk dat ze echt een groot verschil maken. Ik heb nooit vochtig of droog in de middelste wentelteefjes, en het zakt niet na het gaar. Het behoudt zijn lichte pluizige textuur. Geef dit recept een kans en gooi die paar "geheime" ingrediënten erin. Dit wordt waarschijnlijk je go to french toast-recept voor het leven =).

Vergeet niet om je te abonneren op de Mynutritionalpal.com-nieuwsbrief om nieuwe receptmeldingen te ontvangen in je inbox!

Volg Mynutritionalpal.com op Facebook | Instagram | Pinterest | Twitter voor alle nieuwste updates, recepten en inhoud.

Afdrukken

Karnemelk Franse Toast

Heb je dit recept gemaakt? Laat je mening achter.

ingrediënten

 • 1/2 kopje karnemelk
 • 1/2 kopje melk of half en half
 • 5 eieren
 • 1 eetlepel kristalsuiker
 • 2 eetlepels bloem voor alle doeleinden
 • 1/8 theelepel bakpoeder
 • 1/8 theelepel zout
 • 3/4 theelepel gemalen kaneel
 • Snufje nootmuskaat
 • 1 theelepel vanille-extract
 • 10 1 "plakjes dag oud stokbrood (ik snij de mijne op een diagonaal voor extra fanciness =)

Instructions

 1. Verwarm de grillplaat met antiaanbaklaag op matig vuur. Combineer alle ingrediënten (behalve het brood natuurlijk) in een blender. Meng gedurende 10 seconden op lage snelheid. Giet mengsel in een ondiepe kom. Verwarm voorverwarmde bakplaat en dompel het brood in het mengsel (geef het een paar seconden om het mengsel op te nemen) en bedek beide kanten. Leg ze op de grillplaat en bak tot ze goudbruin zijn (ongeveer 2-3 minuten) en til vervolgens de Franse toast op met een spatel, boterbraadplaat en draai de Franse toast om. Kook de andere kant goudbruin. Serveer onmiddellijk. Serveer met ahornsiroop, bessenstroop, poedersuiker of je favoriete confituur.
Like this post? Please share to your friends:
Geef een reactie

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: