Keto Fat Bomb: Dairy-Free Chocolate Peanut Butter

Keto Fat Bomb: Dairy-Free Chocolate Peanut Butter

Ben je dol op chocolade en pindakaas? Bevredig je verlangen naar deze lage carburator chocolade peanut butter keto vetbom recept. Een perfecte ketogenic snack!

Ik merk dat ik overdag drukker en drukker wordt. Ik krijg zelden tijd voor pauzes op het werk en ik jaag een tweejarige na als ik niet als ingenieur werk.

Mijn enige keer dat ik slaap, is wanneer mijn dochter slaapt en dat is het moment waarop ik de blog probeer bij te houden. Hoewel veel mensen misschien het gevoel hebben dat een blogger voor eten een hoop werk is, zie ik het niet zo.

Ik geniet echt van het maken van lekker eten zoals dit low carb chocolade peanut butter keto fat bomb-recept en het te delen met anderen. Voor mij is bloggen mijn uitje en tijd om te ontspannen.

Veel mensen vragen zich misschien af ​​hoe het mij lukt om een ​​fulltime baan als ingenieur te hebben, een foodblog uit te voeren en voor een rusteloos jong kind te zorgen zonder hulp in te schakelen. Mijn man werkt thuis, waardoor we onze jongste dochter uit de kinderopvang kunnen houden.

Dus wanneer ik 's middags thuiskom, is hij zeker klaar om haar aan mij over te dragen. We hebben twee oudere kinderen die de universiteitsleeftijd hebben bereikt, dus ze zijn niet altijd in de buurt of bereid om te helpen hun kleine zusje te helpen

Dat laat me thuiskomen na een lange werkdag als moeder. Mijn dochter zal binnen een paar maanden nog 3 jaar oud zijn, dus ik begin haar nu naar de kinderopvang te sturen, in ieder geval in deeltijd.

Ik geef toe dat het niet altijd gemakkelijk is om alles in mijn drukke leven in balans te houden, maar ik ben al een tijdje ingenieur, wat betekent dat ik veel vakantietijd heb verdiend. Ik werk ook een flexibel schema waarbij ik elke andere vrijdag vrij heb.

Ik had elke vrijdag vrij, maar er was een afweging. Vierdaagse weken werken betekende 10-urige werkdagen. Werken om de andere vrijdag betekent dat ik maar 9 uur per dag moet werken en een vrijdag om de week om 8 uur.

Hoewel ik elke vrijdag mis heb, vind ik het leuk om een ​​uur eerder met werken te stoppen. Het lijkt niet veel, maar ik heb het gevoel dat mijn avonden nu veel langer zijn.

Als het druk is op het werk, zie ik dat veel van mijn collega's zich overgeven aan hoge koolhydraten. Ik begon een voorraad te bewaren van deze low carb chocolade peanut butter keto fat bomb snacks in de vriezer op het werk. Ik rende vroeger naar de snoepmachine voordat ik koolhydraatarm werd, nu moet ik mijn eigen voorraad gezonde snacks bewaren.

Met mijn drukke schema heb ik niet altijd veel tijd om low carb-traktaties voor mezelf te maken. Deze low carb chocolade peanut butter keto vet bom recept vereist heel weinig voorbereiding omdat je gewoon de ingrediënten moet smelten en dan in mallen giet.

Omdat de kokosolie gemakkelijk in je handen smelt, houd ik ervan ze in een luchtdichte bak in de vriezer te bewaren. Calorieën zijn vrij laag, dus je kunt er twee in sluipen en niet overdrijven! Misschien vind je mijn recepten voor witte chocolade en bramen van vette bramen ook lekker. Of, bekijk de kokosnooten bij Ditch The Carbs.

Like this post? Please share to your friends:
Geef een reactie

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: