Keto Krate Review - juli 2016

Keto Krate Review – juli 2016

Voor de volledige ingrediënten en instructies, zie de receptenkaart onderaan. Voordat je gaat scrollen, heeft het bericht extra tips!

Heb je ooit een service voor het abonneren op eten geprobeerd? Wist je dat er een geweldige is voor low carb-snacks? Ik deed het niet tot een paar weken geleden, toen ik Keto Krate ontdekte. Ik ben zo blij dat ik het gedaan heb, en ben zo opgewonden om het met je te delen!

Als je nog nooit van Keto Krate hebt gehoord, is het een maandelijks abonnement met weinig koolhydraten. Elke maand sturen ze je 7-9 producten, waaronder een verscheidenheid aan bars, noten, kruiden, ingrediënten voor het koken, gedroogde kaas, vlees en drankjes – allemaal met niet meer dan 5 gram koolhydraten per portie.

Het is duidelijk dat de doos perfect is voor mensen die een a volgen laag koolhydraat- of ketogeen dieet, maar ik denk dat het ook prima geschikt is voor iedereen die suiker of gluten uitsnijdt, omdat alle opgenomen producten van nature glutenvrij en vrijwel suikervrij zijn. Het is een handige manier om nieuwe producten of merken te ontdekken waar u anders misschien niet van op de hoogte was, en ze bevatten zelfs kortingsbonnen, zodat u meer kunt kopen van wat u leuk vond. Ze hebben ook een 100% niet-goed-geld-terug-garantie, wat alleen maar laat zien hoeveel ze achter hun service staan.

Als je klaar bent om Keto Krate te proberen, kun je je hier aanmelden – of blijf lezen om te zien wat erin staat.

Toen mijn eerste Keto Krate arriveerde, voelde het als mijn verjaardag. Ik kon niet wachten om te zien wat er in deze grote mysterieuze doos met goedkope koolhydraatarmers zat! Ik moet toegeven dat het moeilijk was om de drang te weerstaan ​​om alle pakketten open te trekken om alles onmiddellijk te proberen. Overweeg jezelf gelukkig dat je de foto's in dit bericht te zien krijgt – het heeft een beetje wilskracht van mijn kant gekost.

Eerlijk gezegd sta ik eigenlijk meestal sceptisch tegenover abonnementsdiensten. Zonder te weten wat je gaat krijgen, hoe weet je of het dingen zijn die je eigenlijk wilt? Ja, ik ben een beetje een controlefreak. Het was niet gemakkelijk voor mij om iemand anders de keus te laten maken, maar met Keto Krate was ik aangenaam verrast. Ik wist dat ik alleen lage koolhydraten-snacks zou krijgen, dus dat was al een stap hoger dan welke abonnementsservice waar ik ooit van gehoord had, maar het leukste was dat ik elk item in de doos leuk vond!

Laten we het over iedereen hebben …

Keto Krate juli 2016 Inhoud

Chef's Cut Buffalo Chicken Jerky
Ik had ooit eerder een stuk kip geprobeerd maar was geen grote fan. Blijkbaar was alles wat ik eerder had geprobeerd geen goed merk, omdat deze schokkerige kip met buffels ongelooflijk was! Het was dicht en toch zacht, zonder die harde, uitgedroogde stukken die je soms in schokkerig vindt. De buffel smaak was intens, maar niet te warm om te hanteren. Ik hou van het idee om buffelkip onderweg te hebben.

Je kunt het hier kopen.

Guy's Award winnende BBQ-saus
Het was moeilijk om slechts één favoriet item in mijn Keto Krate te kiezen, maar als het moest, zou dit het zijn. Voordien had ik nog nooit een low carb-barbecuesaus geprobeerd. Vroeger kocht ik gewoon natuurlijke barbecuesaus zonder conserveermiddelen, maar moest dit tot een minimum beperken, want zelfs de natuurlijke hebben een flinke hoeveelheid suiker. Het stond altijd op mijn lijst om te proberen mijn eigen low carb-versie te maken, maar ik moet dit nog doen.

In de tussentijd was het zo'n aangename verrassing om een ​​barbecuesaus te proberen die eigenlijk weinig koolhydraten bevat! Het is gezoet met sucralose, wat ik meestal niet gebruik, maar het ingrediënt staat als laatste vermeld, dus ik denk niet dat er veel in zit. Het is zeker de moeite waard, want de saus smaakt zoet, rijk en rokerig – alles wat je zou verwachten van een goede barbecuesaus. Wat een welkom product voor de zomer!

Je kunt het hier kopen.


Doctor in the Kitchen Rosemary Flackers

Als je nog nooit van "flackers" hebt gehoord, zijn het crackers gemaakt van lijnzaad. Lijnzaad is rijk aan gezonde omega-3 vetten, vezels en antioxidanten. Deze crackers zijn gemaakt met lijnzaad dat is gekiemd, waardoor ze volgens het bedrijf gemakkelijker kunnen kauwen, verteren en opnemen. Ze benadrukken ook dat ze ze bij lage temperaturen uitdrogen om de vitaliteit van voedingsstoffen te behouden. Ik vind het leuk om deze rozemarijn basilicum crackers rond te hebben als een knapperige low carb snack. Ze zijn erg vullend, dus het meegeleverde royale pakket is genoeg om meerdere keren te snacken.

Je kunt ze hier kopen.


Sarayo Sauce Original

Ik hou van liefde, liefde pittige mayonaise. Ik maak mijn eigen vaak (je kunt mijn recept hier vinden) en gebruik het als een onderdompelende saus voor alles – vlees, groenten en voorgerechten. Het is ook geweldig op een low carb-sandwich.

Deze van Sarayo is handig om bij de hand te hebben als kant-en-klare optie. De umami-smaak is rijk en heeft een mooie kick. Ik zou willen dat Sarayo zou overwegen om het zonder conserveermiddelen te maken, maar ze staan ​​als laatste vermeld op het ingrediëntlabel, dus de hoeveelheden zijn erg klein. Ik ben dol op de smaak, dus ik zou zeggen dat het de moeite waard is om een ​​uitzondering te maken. Ik combineerde het met wat geraspte kip voor een snelle kip salade met twee ingrediënten!

Je kunt het hier kopen.


Roam Sticks Hickory Gerookte varkensstaf

Ik koop de met gras gevoede runderstokken de hele tijd als een handige snack om mee aan het werk te gaan of op de vlucht, maar dit was mijn eerste keer dat ik een varkenspest probeerde. Ik eet meestal geen varkensvlees buiten bacon en pepperoni, maar deze kleine varkensstaaf was verrassend goed! Je kunt de hickory gerookte smaak echt proeven.

Het etiket vermeldt organische dextrose en ahornsuiker als ingrediënten op het etiket, maar de handige uitlegkaart bij mijn Keto Krate legde uit dat deze suikers volledig worden geconsumeerd door de startercultuur die fungeert als een natuurlijk conserveermiddel. Goed om te weten! Ik hou ook van het feit dat het varkensvlees niet-GMO is, weiland verhoogd en vrij van conserveermiddelen, antibiotica en kunstmatige smaken.

Je kunt het hier kopen.


Oloves Lemon & Rosemary Olives

Ik was een beetje verbijsterd toen ik naar dit kleine pakket met de naam olijven keek, omdat ik niet dacht dat je ze in zo'n pakje kon bewaren. Ik ben eigenlijk geen grote fan van olijven, maar gaf ze aan mijn dochter om te proberen. Ik kon meteen zien toen ik het pakket opende dat ze vers waren en ze hadden een heerlijk citroen- en rozemarijnaroma. Mijn kleine meid genoot ervan! Deze draagbare packs maken ze erg handig om onderweg te grijpen.

Je kunt ze hier kopen.


Everly Peach Mango Drinkmix

Dit was zo'n verfrissende manier om af te koelen op een hete zomerdag. Het kostte wat moeite om het poeder volledig in mijn ijskoude glas water te krijgen, maar daarna was het puur geluk. De perzik mango smaak is geweldig. Het was een beetje pittig en niet overdreven lief – gewoon perfect.

Ik vind het leuk dat deze drankmix op natuurlijke wijze is gezoet, met stevia en erythritol. Ik vind zelden producten op de markt die gezoet zijn met erythritol, dat is mijn favoriete zoetmiddel aller tijden, dus het was leuk om dat te zien. Je kunt de stevia er een beetje in proeven, maar het is niet overweldigend. Keto Krate heeft een kortingsbon bijgevoegd om vier andere smaken van Everly Drink Mix gratis uit te proberen, dus ik kijk er naar uit om de andere smaken te proberen!

Je kunt ze hier kopen.


Epic Uncured Bacon Pork & Sea Salt Bites

Deze spekbeten waren eigenlijk het eerste item dat mijn aandacht trok in de doos, en ja hoor, het werd een van mijn favorieten. Ik was al eerder een fervent fan van het merk Epic, sinds ze hun draagbare vleesrepen hebben ontdekt, gemaakt van met gras gevoederd rund- en lamsvlees. Wetend hoe geweldig hun producten zijn, was ik opgewonden om deze spekbeten te proberen. Ze stelde niet teleur! De smaak is vergelijkbaar met spek, maar de textuur is meer als tedere jerky. Wat ik echt leuk vond, was dat alle stukken leken te zijn gemaakt van mijn favoriete deel van spek – het vlezige deel, niet het vette gedeelte.

Je kunt ze hier kopen.

Samenvatting

Ik geloof echt dat de doos van Keto Krate een uitstekende waarde is en kijk er naar uit om elke maand een nieuwe doos te ontvangen. De kosten zijn $ 34,95 plus $ 4,95 verzendkosten, maar de waarde van de producten is altijd hoger dan de prijs van de doos. En u besteedt ten minste $ 20 aan verzendkosten als u wilt dat al deze producten afzonderlijk naar u worden verzonden.

Het beste deel is dat u nieuwe producten ontdekt, direct aan uw deur kunt leveren, zonder enige verplichting. Wie heeft tijd om voortdurend te zoeken naar nieuwe low carb-snacks? Met de variëteit die u in elke Keto Krate krijgt, kunt u een heleboel verschillende producten proberen en vervolgens de meegeleverde kortingsbonnen gebruiken om meer van uw favorieten te kopen.

Omdat ze een geld-teruggarantie bieden, zie ik geen enkele reden om het niet te proberen.

Vind je het leuk wat je ziet?
Meld je aan voor Keto Krate
om je eigen low carb box te krijgen!

Openbaarmaking: Keto Krate heeft mij deze producten vriendelijk ter beoordeling gestuurd. Alle meningen zijn echt van mijzelf en ik adviseer alleen producten waar ik oprecht in geloof. Ik zou graag de volledige prijs betalen voor Keto Krate omdat ik geloof dat het een grote waarde is.

Like this post? Please share to your friends:
Geef een reactie

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: