Keto Krate Review - oktober 2016

Keto Krate Review – oktober 2016

Mijn Keto Krate-doos van oktober is vorige week aangekomen! Ik had het in september zo druk dat ik niet de kans kreeg om mijn doos met je te delen, maar dat betekent niet dat ik er minder van hield. Nu ben ik opgewonden om de inhoud van de doos van oktober te delen. Ik hoop dat het nuttig is om te zien wat het bevat, zodat je een idee krijgt van hoe het is om elke maand een Keto Krate te krijgen.

Als je nog nooit van Keto Krate hebt gehoord, is het een maandelijks abonnement met weinig koolhydraten. Elke maand sturen ze je 7-9 producten, waaronder een verscheidenheid aan bars, noten, kruiden, ingrediënten voor het koken, gedroogde kaas, vlees en drankjes – allemaal met niet meer dan 5 gram koolhydraten per portie.

Het is duidelijk dat de doos perfect is voor mensen die een a volgen laag koolhydraat- of ketogeen dieet, maar ik denk dat het ook prima geschikt is voor iedereen die suiker of gluten uitsnijdt, omdat de opgenomen producten bijna altijd van nature glutenvrij en vrijwel suikervrij zijn. Het is een handige manier om nieuwe producten of merken te ontdekken waar u anders misschien niet van op de hoogte was, en ze bevatten zelfs kortingsbonnen, zodat u meer kunt kopen van wat u leuk vond. Ze hebben ook een 100% niet-goed-geld-terug-garantie, wat alleen maar laat zien hoeveel ze achter hun service staan.

Als je klaar bent om Keto Krate te proberen, kun je je hier aanmelden – of blijf lezen om te zien wat erin staat.

Keto Krate oktober 2016 Inhoud

ChocoRite door HealthSmart Foods Peanut Butter Cup Patties
Deze chocolaatjes waren deze maand mijn favoriete item in de Keto Krate! Ze smaken erg op Reese's pindakaasbekers, behalve dat ze de vorm hebben van kleine met chocolade bedekte pasteitjes. Ze zijn gezoet met een mengsel van erythritol en sucralose en hoewel ik er de voorkeur aan geef dat het erythritol alleen is, ben ik best tevreden met de korte en vertrouwde ingrediëntenlijst. Ze hebben een hoge vezelwaarde, dus ook behoorlijk vullen.

Je kunt ze hier kopen.

Vermont Smoke and Cure BBQ Beef Stick
Ik koop al een tijdje grasgevoerde rundvleesstokken en was blij dat dit een ander merk is dat ik leuk vind. Deze stok van het rundvlees had slechts een vleugje zoetheid en een lichte barbecuesmaak, maar verrassend met nul gram koolhydraten. Het beste deel ervan was hoe sappig en vers het smaakte – veel minder uitgedroogd dan andere rundvleesstokken die ik heb geprobeerd. Je kunt je goed voelen over het eten ervan, omdat de stok geen bewaarmiddelen bevat en het vlees zonder antibiotica of hormonen wordt aangemaakt.

Je kunt het hier kopen.

Atkins Harvest Trail Dark Chocolate Caramel Sea Salt Bar
In het verleden was ik geen fan van de lange lijst met onuitspreekbare ingrediënten in Atkins-bars, dus ik was aangenaam verrast toen ik ontdekte dat hun Harvest Trail-bars een kortere lijst hebben. Ik zou graag een natuurlijke zoetstof in de toekomst zien, maar toch de voorkeur geven aan de sucralose die ze bevatten boven glycemische maltitol die veel voorkomt in hun andere repen. De donkere chocolade karamel zeezout smaak was heerlijk. De donkere chocolade aan de onderkant en noten bovenop herinnerden me aan een bar Kind. Ik hoop dat ze andere smaken zullen maken zonder pinda's, omdat ik andere noten beter vind, maar dat is gewoon een persoonlijke voorkeur.

Je kunt ze hier kopen.

Foods Alive Onion Ring Clusters
Deze ringtuintjes zijn een gezond, koolhydraatarm alternatief voor krokante uien. Ze smaken een beetje anders dan die gepaneerd met meel en kunstmatige ingrediënten, maar ze zijn nog steeds erg goed en delen die krokante uiensmaak. De ingrediënten zijn niet alleen natuurlijk en weinig koolhydraten, maar ook gecertificeerd USDA biologisch, niet-GMO, rauw, glutenvrij en veganistisch. Ze suggereren ze op een salade te hebben en ik denk dat ze ook tijdens de koudere maanden een heerlijke soep topping zouden maken.

Ayoba-Yo rundvleessticks
Deze rundvleesstokken zijn als een kruising tussen schokkerige en traditionele rundvleesstokken. De zak rook naar barbecuesaus bij het openen en sommige van de kruiden leken een beetje op die smaken, maar er zijn geen toegevoegde zoetstoffen, dus ze zijn gewoon heerlijk hartig. Ze zijn gemaakt met 100% rundsvlees, wat geweldig is.

Je kunt ze hier kopen.Rawxies Smoked Paprika Crunch
Dit spul is op een goede manier erg verslavend. Mijn 18 maanden oude dochter smeekte me om haar wat te geven zodra ik hem opende, en hoewel ik sceptisch was, bleef ze vragen om meer! Het lijkt op lijnzaadcrackers, maar met verschillende soorten zaden en heerlijke paprika (samen met andere kruiden). Je kunt het knelpunt gewoon eten, maar het is ook perfect om af te brokkelen op een salade. Verpakt met meerdere goede zaden (zonnebloem, vlas en chia), samen met voedingsgist, is het geen verrassing dat het van nature vol zit met dertien (!!) vitamines en mineralen.

Je kunt het hier kopen.D's Naturals Munt Cocao Chip No Cow Bar
Ook al ben ik niet zo dol op munt en chocolade, deze bar was eigenlijk heel goed. Het is zacht, romig en taai, maar niet zo droog als een typische eiwitreep. Ik vind het geweldig dat het vol zit met eiwitten, geen van allen is soja – alleen erwteneiwit en rijsteiwit. Ik ben ook een grote fan van de natuurlijke zoetstoffen die in deze repen worden gebruikt: prebiotische vezels, erythritol, extract van monniksvruchten en stevia. Ik kan niet wachten om de andere smaken te proberen!

Je kunt ze hier kopen.

Noat-Meal Vanilla Coconut Low Carb Breakfast Cereal
Er gaat niets boven een warme, geruststellende kom havermout … behalve een kom Noat-Meal, die alle geweldige eigenschappen bevat die je van havermout houdt, zonder de koolhydraten. Het kan warm of koud worden gegeten, maar ik heb gekozen voor de hete optie. Het maken was net zo eenvoudig als instant havermout – voeg gewoon water, melk of room toe en vervolgens de magnetron. Ik weet zeker dat je ook water of melk op het vuur kunt gebruiken, voor diegenen die de magnetron vermijden. Licht gezoet met erythritol en stevia, was de Noat-Meal ongelooflijk romig en heerlijk. Ik was ook blij om te zien dat alle ingrediënten natuurlijk waren.Ze gebruikten zelfs echte kokos en vanille-extract in de vanille-kokosnootversie die ik had. Geen zogenaamde "natuurlijke" of kunstmatige smaken hier!

Samenvatting

Ik geloof echt dat de doos van Keto Krate een uitstekende waarde is en kijk er naar uit om elke maand een nieuwe doos te ontvangen. De kosten zijn $ 34,95 plus $ 4,95 verzendkosten, maar de waarde van de producten is altijd hoger dan de prijs van de doos. En u besteedt ten minste $ 20 aan verzendkosten als u wilt dat al deze producten afzonderlijk naar u worden verzonden.

Het beste deel is dat u nieuwe producten ontdekt, direct aan uw deur kunt leveren, zonder enige verplichting. Wie heeft tijd om voortdurend te zoeken naar nieuwe low carb-snacks? Met de variëteit die u in elke Keto Krate krijgt, kunt u een heleboel verschillende producten proberen en vervolgens de meegeleverde kortingsbonnen gebruiken om meer van uw favorieten te kopen.

Omdat ze een geld-teruggarantie bieden, zie ik geen enkele reden om het niet te proberen.

Vind je het leuk wat je ziet? Meld u aan voor Keto Krate om uw eigen low carb-doos te kopen!

Wil je zien hoe de Keto Krate-vakken er in het verleden uitzagen? Bekijk mijn beoordelingen van de afgelopen maanden: augustus 2016 of juli 2016.

Openbaarmaking: Keto Krate heeft mij deze producten vriendelijk ter beoordeling gestuurd. Alle meningen zijn echt van mijzelf en ik adviseer alleen producten waar ik oprecht in geloof. Ik zou graag de volledige prijs betalen voor Keto Krate omdat ik geloof dat het een grote waarde is.

Like this post? Please share to your friends:
Geef een reactie

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: