Keto Mini Flourless chocoladetaart met framboos

Keto Mini Flourless chocoladetaart met framboos

Keto mini flourless chocolate cake is een rijke, laagdrempelige en glutenvrije traktatie. Zoete frambozen complimenteren de rijke chocolade en voegen kleur toe.

Nu ik een manier heb om mijn eigen suikervrije chocoladeschilfers met stevia te maken, ben ik op zoek gegaan naar meer lage koolhydraatrecepten waar ik ze in kan gebruiken. Terwijl ik door een oud tijdschrift van Preventie bladerde, kwam ik een recept tegen voor Flourless Chocolate-frambozencakes . Het recept stond in het nummer van december 2005 in een artikel over schuldvrije chocoladedesserts.

Ik heb een paar wijzigingen aangebracht omdat het oorspronkelijke recept Splenda en margarine vereiste. Ik heb ervoor gekozen om stevia alleen als zoetstof te gebruiken, omdat mijn zelfgemaakte chocoladestukjes veel erythritol bevatten, dat in het beslag smelt wanneer het wordt gesmolten.

En we weten allemaal dat margarine niet zo gezond is als ze eruit zien te zijn. Dus ik gebruik alleen echte vetrijke boter in dit keto mini-chocoladetaartrecept zonder bloem.

Deze minicakes zijn als zeer dichte brownies. De frambozen voegen een leuke toets toe. Ik heb bevroren gebruikt omdat bessen nu niet in het seizoen zijn. Dit is een ander eenvoudig recept dat niet lang duurt om te bereiden met ingrediënten die de meeste lage carbers voorhanden hebben.

Je zult ook genieten van de grootte van elke Keto-chocoladetaart. U hoeft zich geen zorgen te maken over te veel eten als u er tijdens de dag eentje voor een kleine traktatie neemt.

Als je wat koolhydraten wilt bewaren, kun je de frambozen weglaten en elke mini flourless chocolate cake plain eten. Maar drie kleine bessen bovenop voegen niet veel toe.

Ik raad ook aan om je eigen zelfgemaakte chocoladekoekjes te gebruiken in plaats van op te slaan. Ik moet nog een chocoladechipje met weinig koolhydraten vinden dat me geen gas en een opgeblazen gevoel geeft.

Als je liever een hele cake maakt, heb ik daar ook een recept voor! Je kunt hier mijn grotere keto flourless chocoladetaartrecept bekijken.

Like this post? Please share to your friends:
Geef een reactie

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: