Kip in tomatensaus met kaas en spek

Kip in tomatensaus met kaas en spek

Een laag koolhydraat- en glutenvrij product kip in tomatensaus recept. Het toevoegen van kaas en spek aan het gerecht maakt het ongelooflijk heerlijk!

Ik heb tegenwoordig echt eenvoudige maaltijden gekookt. Soms kom ik gewoon thuis van mijn werk en kook ik spek en eieren voor het avondeten.

Andere keren keer ik terug naar mijn oude standby-recepten zoals snelle bloemkoolrijst en kipadobo. En er zijn altijd de snelle salades overgoten met lunchvlees en kaas.

Het is altijd zo hectisch in december. En het helpt niet dat mijn dochter slechts een paar dagen voor Kerstdag jarig is.

Dit weekend bestelde ik een Paw Patrol-taart voor mijn dochter, want we vieren haar verjaardag op zondag. Ik bak en decoreer taarten voor mijn oudere kinderen. Maar daar heb ik gewoon geen tijd meer voor.

Ik ben ook van plan om een ​​low carb-chocoladetaart en pizza-braadpan te bakken, dus ik heb eten op het verjaardagsfeestje. Ik zal regelmatig pizza kopen voor het feest.

Zoals altijd lijken de feestdagen voorbij te vliegen voordat ik de tijd heb om me volledig voor te bereiden. Ik had gehoopt een paar low-carb-recepten voor Kerstmis samen te stellen, maar ik heb er gewoon geen tijd voor gehad.

Dus in plaats van een vakantie-recept te delen, plaats ik dit elke dag koolhydraatarme kip in tomatensausrecept. Maar het is een geweldig gerecht om het gezin te voeden dat niet veel tijd kost.

Als ik echt georganiseerd was, zou ik in de zomer met vakantie-recepten zijn begonnen. Dat is iets wat ik volgend jaar graag zou doen. Krijg meer georganiseerd!

Het is zwaar als je fulltime werkt, twee actieve blogs uitvoert en thuis een pre-schooler in de gaten moet houden. Hoewel bloggen een mooi aanvullend inkomen heeft opgeleverd, is het gewoon niet stabiel genoeg om mijn technische baan te verlaten.

Misschien ontploffen de zaken in 2017 echt voor Low Carb Yum. Ik heb gezien dat veel bloggers het verbazingwekkend goed doen en hun vertrouwde baan met vertrouwen verlaten. Misschien gebeurt dat op een dag voor mij.

Dus terwijl andere foodbloggers hun beste vakantiegerechten delen, plaats ik hier een eenvoudig recept voor kip in tomatensaus. Maar het is een recept dat je het hele jaar door zult genieten!

En dit basisgerecht heeft drie zeer populaire ingrediënten met weinig koolhydraten. Dat zouden kip, spek en kaas zijn.

Veel sauzen op basis van tomaat bevatten een kleine hoeveelheid suiker om de smaak te verbeteren. Als je wilt, kun je een beetje Sukrin Gold of stevia toevoegen. Ik hou van de bruine suikersmaak van het Sukrin-zoetmiddel, maar stevia is een geweldige paleo-vriendelijke optie.

Je kunt ook de kaas veranderen. Ik heb peper en cheddar gebruikt, maar je kunt elke andere kaas gebruiken die je wilt.

Er is echt veel flexibiliteit in dit recept. Voel je vrij om de kruidenmix in dit eenvoudige kip-tomatensausgerecht aan te passen aan je eigen smaak.

Ik ken veel mensen die recepten doorbladeren om ideeën op te doen. Vervolgens vinden ze een recept dat er goed uitziet en het op basis van ingrediënten die ze bij de hand hebben, of aanpassen aan de smaak.

Kip in tomatensaus met spek en kaasrecept

Ik denk dat je het er mee eens zult zijn dat deze low carb-kipschotel een recept is dat je bij je gewone maaltijdwisseling wilt houden. Het heeft een prachtige mix van kruiden in een pittige (of lichtzoete) rode saus.

Elke portie van deze kip in tomatensaus met spek en kaas heeft slechts 5 gram totale koolhydraten. Dus, het zal je niet terugbrengen naar je doelen.

Als je nog een heerlijk kiprecept met spek en kaas wilt, moet je dit populaire recept bekijken. En, voor iets meer geruststellend, probeer mijn slagroom van kippensoep met spek.

Like this post? Please share to your friends:
Geef een reactie

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: