Koekjes en roomkaastaart - glutenvrij

Koekjes en roomkaastaart – glutenvrij

Dit is lekker lage carburateurkoekjes en roomkaastaart is gemaakt met glutenvrije biscotti-koekjes. Smaakt heerlijk overgoten met slagroom.

Mijn dochter is de laatste tijd chowing down op koekjes en roomijs. Het is een smaak die ik altijd van eten hield. Omdat de met room gevulde chocoladekoekjes niet beschikbaar zijn in een low carb-versie, moest ik een idee bedenken om een ​​vergelijkbare smaak te krijgen.

Nadat ik er een tijdje over had nagedacht, kwam ik op het idee voor een low carb cookie en cream cheesecake recept. Ik had echter iets nodig om het gedeelte chocoladekoekjes te vervangen. De low carb chocolate biscotti cookies die ik onlangs heb gemaakt waren perfect!

Ik zou oorspronkelijk een taart maken. Maar ik dacht dat ik in plaats daarvan een gebakken cheesecake zou proberen. Ik gebruikte mijn keukenmachine om koekjeskruimels te maken.

Als je geen keukenmachine hebt, geen zorgen! Je kunt ook in een grote plastic zak verpletteren met iets zwaars om ze kapot te maken.

De koekjeskruimels zijn nodig voor zowel de glutenvrije korst en het invullen van dit low carb koekjes en room cheesecake recept. Ik neem aan dat je een ander low carb-chocoladekoekje zou kunnen gebruiken als je dat liever hebt.

Ik maakte een basis van vanille op smaak gebrachte cheesecakebeslag met veel ei, zware room en één 8 onsblok van roomkaas. De smaak van de cheesecake-smaak moet een vanillecrème nabootsen zoals de sandwich-koekjes.

Ik heb veel room en niet zo veel roomkaas gebruikt om die vanillecrème te krijgen. De helft van de koekjeskruimels worden in het midden van het beslag gestrooid om de koekjes en roomvulling te krijgen.

Bij het gieten over de tweede helft van het beslag, zullen de chocoladekruimels in het beslag worden gemengd omdat ze zo licht zijn. Ik weet niet zeker of het mogelijk is om de kruimels in een middenlaag te concentreren.

Ik veronderstel dat als de tweede laag beslag over de kruimels wordt gepeperd, ze niet zoveel zouden gaan drijven als wanneer het beslag bovenop wordt gegoten. Ik dacht echter dat de kruimels mooi waren verdeeld in de koekjes en roomkwarktaart na het bakken.

Dit is een heel leuk uitziende koolhydraatarme keto-cheesecake in plakjes. En het is niet zo zoet als koekjes en room is dat meestal.

Als ik dit naar een feest zou brengen om te delen met niet-lage carbers, heb ik het misschien wat meer verzacht. Splenda kan worden gebruikt in plaats van de stevia en erythritol. Ik heb er echter echt van genoten, net zoals het is.

Op een dag kom ik misschien op het maken van een low carb-koekjes en slagroomtaart of ijs. Het is echt niet zo moeilijk zolang je goede chocoladekoekjes hebt om in het recept te gebruiken.

Hoewel deze lekkere low carb Keto cheesecake geweldig was, vond ik het nog beter bekroond met slagroom. Heb je een goed low carb chocolade wafer koekje recept?

Like this post? Please share to your friends:
Geef een reactie

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: