Kokosmeel Chocolate Chip Cookie deeg

Kokosmeel Chocolate Chip Cookie deeg

Glutenvrij koolhydraatarm kokosmeel chocoladekoekkoekdeeg beten bedoeld om rauw gegeten te worden. Geen bakken nodig! Eet met lepels of maak scampo's van bijtgrootte.

Ben je een liefhebber van eenvoudige en snelle recepten zonder bakvorm? Met mijn drukke agenda ben ik geneigd om de gemakkelijkste en snelste recepten te gebruiken die ik kan vinden.

Ik kan het gewoon niet betalen om te veel tijd in de keuken door te brengen. Als ik geen werk of kinderen had om naar te neigen, kon ik mezelf meer zien experimenteren met ingewikkelde recepten.

Als mijn jongste kind zelfstandiger begint te worden, heb ik misschien meer tijd om te koken en dingen te bakken waar ik van hou. Of, als het me lukt om op een of andere manier vroeg met werken te stoppen. We kunnen allemaal dromen, toch?

Omdat kokosmeel redelijk goedkoop en gemakkelijk te vinden is. Ik heb het verwerkt in een recept voor het bakken van koekjes zonder chocoladekoekjes.

Ik weet dat kokosmeel meer koolhydraten bevat dan amandelmeel, maar de meeste daarvan zijn vezelkoolhydraten die niet zo slecht zijn. Je hebt ook niet zoveel kokosmeel nodig als amandelmeel bij het vervangen van gewone bloem in recepten.

Het meeste vet in amandelmeel is Omega-6, waarvan is aangetoond dat het in grote hoeveelheden ontstekingen veroorzaakt. Het Amerikaanse dieet is overmatig hoog in Omega-6.

Het wordt aanbevolen om Omega-6 en Omega-3 te balanceren in een verhouding ergens tussen 2: 1 – 4: 1 of lager. Het typische Amerikaanse dieet heeft een verhouding van meer dan 14: 1 – 25: 1 die overdreven is.

Dus, je moet je bewust zijn van de Omega vetten en proberen ze in evenwicht te brengen als dat nodig is. Dit is een van de redenen waarom ik meer kokosmeel en minder amandelmeel heb gebruikt. Boter, zoals kokosolie is ook laag in Omega-6.

Er is een behoorlijke hoeveelheid zware room gebruikt in dit recept. Als u zich zorgen maakt over de koolhydraten in zware room, raad ik u aan alleen pure zware room te gebruiken die geen additieven bevat.

Ik koop zware room van Farmer's Cow. Het is een lokaal merk dat geen carrageen- of rBHT-hormonen bevat.

Carrageen is een veelgebruikt natuurlijk voedingsmiddeladditief dat wordt aangetroffen in zware room en andere zuivelproducten. Het is een sterk verwerkte verbinding afgeleid van rood zeewier.

Zoals overmatige omega-6 kan carrageen een ontsteking veroorzaken. Ik heb de voedseletiketten zorgvuldig gelezen om het te vermijden. Het voegt koolhydraten toe en kan leiden tot glucose-intolerantie, insulineresistentie en remming van insulinesignalering.

Klinkt niet als iets dat een diabeet moet eten! U kunt meer lezen over de gevaren van carrageen op de website van Dr. Weil.

Mijn vader volgt Dr. Weil al een paar decennia. En ik begon zijn nieuwsbrieven meer dan 15 jaar geleden te lezen.

Dat is ongeveer toen ik begon met het opruimen van mijn dieet en het gebruik van natuurlijke remedies.

Ik deel mijn ervaring met alternatieve geneeswijzen en meer op mijn allnaturalideas.com-website die vorige week werd gelanceerd.

Sommige mensen geven de voorkeur aan de smaak van amandelmeel boven kokosmeel, omdat amandelen een meer neutrale smaak hebben. De kenmerkende smaak van kokosmeel valt mij niet tegen.

Hoe Low Carb glutenvrij Kokosmeel Chocolate Chip Cookie Deeg maken

Als je de smaak van kokosmeel niet lekker vindt, kunnen deze low carb-chocoladekoekkoekjes waarschijnlijk worden gemaakt met amandelboter in plaats van het kokosmeel als je dat liever hebt.

Het zou niet zo veel vloeistof nodig hebben, dus je zou de zware crème kunnen verminderen of mogelijk elimineren. Ik zou de volgende keer een amandelboterversie kunnen proberen om te zien hoe het zich verhoudt tot dit recept op basis van kokosmeel.

Like this post? Please share to your friends:
Geef een reactie

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: