Kokosmeelkoekjes met kaas en knoflook

Kokosmeelkoekjes met kaas en knoflook

Als u de warmte van vers gebakken brood mist, deze kokosmeelkoekjes zijn zeker om te behagen. Ze zitten vol met kaas met een vleugje knoflook.

Ik heb geprobeerd om weg te blijven en teveel koolhydraatarme snoepjes te maken. Mijn verjaardag was vorige week en ik kwam in de verleiding om een ​​suikervrije cake te maken.

Om te vieren op mijn verjaardag, ging ik uit en had een kreeftensalade met echte cheesecake als toetje. Ik dacht dat het geen pijn zou doen en het was mijn verjaardag dus ik heb mezelf gerechtvaardigd mezelf te behandelen voor wat ik wilde.

Ik gebruik het programma op MyFitnessPal.com om de calorieën te bepalen die ik elke dag eet. Het heeft me echt bewust gemaakt van hoeveel ik eet. Het houdt ook de fitness bij, dus als je te veel eet, kun je dit corrigeren met extra oefeningen om calorieën te verbranden.

Ik gebruik de mobiele app My Fitness Pal op mijn Android-smartphone. U kunt persoonlijke recepten toevoegen en de voedingswaarden berekenen. Ik heb nog eens zes pond verloren via MyFitnessPal.com.

Hoewel het zondag is, moest ik een volledige tienuur overdag werken. Ik bracht niet veel eten mee, dus ik kwam thuis van de honger.

Ik had echt zin in wat brood vandaag. Maar er was niet veel tijd om een ​​brood te bereiden.

Ik herinnerde me dat er een kokosnoot-meelkoekjesrecept was dat heel wat goede recensies online kreeg. Het recept is van Bruce Fife die de auteur is van het boek Koken met kokosmeel.

Dit is mijn aanpassing van Bruce's recept. Ik voegde een beetje xanthaangom toe om van de sponsachtigheid af te komen die kan voortvloeien uit kokosmeel. En, in plaats van het gebruik van verse knoflookteentjes, gebruikte ik knoflookpoeder.

De kokosmeel-meelkoekjes waren echt lekker. Ze deden me denken aan degenen die ze bij Red Lobster serveren. Maar deze zijn zoveel gezonder.

Ik wed dat je deze aan je familie en vrienden zou kunnen geven en ze zouden nooit weten dat ze koolhydraatarme en glutenvrije koekjes zijn. Voor mij proeven ze net als het echte werk.

Het is altijd fijn om een ​​warme portie brood voor het avondeten te hebben. Nu kunnen we dat hebben zonder ons zorgen te maken over de extra koolhydraten. En ze zullen je niet hongerig maken, zoals koolzuurhoudende koekjes.

Ik zou graag meer willen experimenteren met kokosmeel. Ik denk dat het een heel mooi brood zou worden. Ik heb wel het eenvoudige low carb brood dat ik maak. Het maakt echter gebruik van een mix van amandel- en kokosmeel.

Het zou interessant zijn om te zien of deze koolhydraatarme kokosmeelkoekjes zouden koken als knoedels. Nog een experiment om te proberen wanneer ik meer tijd heb!

Kokosmeel verdient het absoluut om veel meer aandacht van mij te krijgen. Ik geef er de voorkeur aan meer dan amandelmeel. Het is niet zo compact en je gebruikt minder in gebakken goederen.

Wat is je favoriete ding om te maken met kokosmeel?

Like this post? Please share to your friends:
Geef een reactie

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: