Koolhydraatarm Eiersalade voor eivoer

Koolhydraatarm Eiersalade voor eivoer

Dit hoge vetgehalte koolhydraatarme eiersalade is gemaakt met een zelfgemaakte kokosolie mayonaise. Het hoge vetgehalte is perfect voor een snelle eicel om u langer vol te houden.

Heb je ooit een ketogeen ei snel geprobeerd om het gewichtsverlies bij het begin te stoppen? Dit is mijn derde dag op een vijf weken laag carb hoog vet ei snel en ik begin het extra vet te verliezen dat ik heb opgedaan tijdens de lange winter in New England.

Sinds ik werd behandeld voor de ziekte van Graves met radioactief jodium, moest ik in de gaten houden wat en hoeveel ik at. Een low carb levensstijl heeft altijd goed gewerkt in het verliezen en behouden van mijn gewicht.

Nu ik halverwege de veertig ben, is afvallen meer een strijd. Een deel van het probleem kan mijn inactieve schildklier zijn. Ik gebruik wel NP-schildklier, een recept met verdroogde schildklier van dieren, omdat natuurlijke glandulaire schildkliermedicijnen altijd het best hebben gewerkt om mijn schildklierhormoonspiegels te handhaven.

De laatste tijd heb ik het gevoel dat mijn schildklierniveaus misschien wat laag zijn. Ik laat mijn bloed elke zes maanden testen, dus ik wacht gewoon tot mijn volgende regelmatige controle.

Op 5'3 ", het ideale gewicht voor mij is tussen de 120 – 125 pond. Ik ben meestal aan de hogere kant van het bereik dat normaal is voor mij.

Vorige week, toen ik op vakantie was, kwam ik laat op de dag op de weegschaal en het las meer dan 130. Ik heb mezelf niet gewogen omdat ik wist dat ik aan het bijkomen was, dus het was niet zo'n shock.

Nu het warm genoeg is om een ​​korte broek te dragen, moet ik dat extra gewicht verliezen! Het snelle eitje leek me de juiste keuze, aangezien ik al een koolhydraatarme eter ben en ik dol ben op eieren.

Hier is een overzicht van wat ik de afgelopen twee dagen op het ei heb gegeten en mijn vroege ochtendgewicht. Ik verloor 1,4 kilo na de eerste dag, maar ik ben een klein persoon, dus ik verwacht niet dat ik veel gewichtsverlies zal ervaren. Na de tweede dag was ik nog eens 0,8 kilo afgevallen. Dat is een gewichtsverlies van 2,2 kilo na 2 dagen!

Dag 1
Ochtendgewicht – 127,8 pond
Ontbijt: 3 eieren, kogelvrije koffie
Morning Snack: 1 hardgekookt ei, 1 biologische string-kaas
Lunch: eiersalade
Diner: 3 gebakken eieren in 1 eetlepel kokosolie, kogelvrije koffie, 3 meringuekoekjes

Dag 2
Ochtendgewicht – 126,4 pond
Ontbijt: 3 eieren, kogelvrije koffie
Snack: 1 hardgekookt ei, 1 biologische string-kaas
Lunch: Keto Egg Salad, Black Cherry Zevia soda
Snack: 1 hardgekookt ei, 1 biologische string-kaas
Diner: 3 ei-omelet met 2 ons scherpe cheddar in 1 T olijfolie, 3 Meringue-koekjes

Dag 3
Ochtendgewicht – 125,6 pond

In mijn laatste bericht heb ik een recept voor kokosolie-mayonaise gemaakt dat speciaal is gemaakt voor een snelle eicel. In dit bericht geef ik het recept dat ik heb gebruikt voor mijn vetrijke koolhydraat-eiersalade.

Afgelopen weekend maakte ik de eieren met snelle meringue-koekjes, zodat ik een voorafgemaakte traktatie heb. Ik zal dat recept in een volgend bericht geven. Ik gaf toe en heb een stevia gezoete Zevia Black Cherry frisdrank voor de lunch de tweede dag. Een ketonstrooktest bevestigde dat de soda mijn ketose-toestand niet beïnvloedde.

Dit is een basis eiersalarescept dat ik lichtjes heb aangepast voor het ei. De enige belangrijke veranderingen zijn dat ik gemalen mosterd gebruikte in plaats van bereid en de zelfgemaakte kokosolie-mayonaise. Ik hield het simpel en voegde geen andere kruiden toe dan zout en peper.

In het ei snel, onthoudt u zich van vlees en groenten. Al uw maaltijden zijn eieren en vet. Ik stond wel wat kaas toe aan mijn ei, maar voegde geen enkele toe aan deze high fast low carb eiersalade. Ik heb nog drie dagen op het ei, dus ik kan iets spannender proberen, zoals pannenkoeken met roomkaas of muffins.

Like this post? Please share to your friends:
Geef een reactie

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: