Low Carb Blue Cheese Dressing - Glutenvrij

Low Carb Blue Cheese Dressing – Glutenvrij

Deze low carb blauwe kaasdressing heeft veel kaas en een vleugje zoetheid. Het is geweldig voor het onderdompelen van low carb hete vleugels of het omvullen van een gooide tuin salade.

Het mooie van het eten van weinig koolhydraten is dat je kunt genieten van heerlijke kaas. Ik eet veel gezoete salades, vaak als een romige high fat dressing erop.

Het is zeldzaam dat ik een salade krijg zonder kaas. Het is maar een van die smaakcombinaties die samengaan. Een beetje zoals chocolade en pindakaas.

Hoewel het vrij eenvoudig is om uw eigen koolhydraatarme saladedressings te maken, koop ik vaak gebottelde verbanden. Ik weet niet precies waarom. Het is niet zo dat het veel werk kost om het uwe te maken.

Hoe maak je low carb blauwe kaasdressing

Het proces voor het maken van koolhydraatarme keto-blauwe kaasdressing is vrij eenvoudig. Om te beginnen, pureer de blauwe kaas met karnemelk in een middelgrote kom met behulp van een vork. (foto 1)

Roer dan de zure room, mayonaise, citroensap, zoetstof, knoflookpoeder, zout en peper erdoorheen. (foto's 2-9) De dressing moet romig zijn met stukjes kaas erin.

Ik giet het graag in een glazen pot. Het is het beste om deze zelfgemaakte saladedressing binnen 5-7 dagen te gebruiken. Dat is de reden waarom ik het liever in kleine batches maak die ik binnen een week kan opgebruiken.

Waarom zelfgemaakte low carb dressing maken?

Een van mijn doelen voor dit nieuwe jaar is om meer zelfgemaakte gerechten te gebruiken. Daarom heb ik eindelijk mijn eigen low carb blauwe kaasdressing gemaakt. En weet je wat? Het smaakt een stuk beter dan dat in een fles.

Heb je de ingrediëntenlijst over gebottelde saladedressing bekeken? Degenen die niet in het gekoelde gedeelte van de supermarkt zijn hebben meestal conserveermiddelen toegevoegd. De gekoelde zijn beter, maar duurder. Waarom niet gewoon je eigen maken?

Tips en gebruiken voor recepten

Ik hou ervan om de kaas een beetje fijn te stampen om grote brokken kwijt te raken. Je kunt echter grote stukken laten staan ​​als je dat liever hebt. Ik merk dat het verband beter stroomt met de kleinere stukken.

Ik maak me niet druk om de kaas te verbrokkelen bij het maken van mijn vinaigrette dressing recept. De koolhydraten in dit low carb blauwe kaasdressing zijn lager. Maar soms geef ik de voorkeur aan de dressing van balsamico vinaigrettes voor mijn salade.

Ik hou ook van droge wrijf kippenvleugels. Deze romige low carb saladedressing is daar perfect voor. Het is ook een favoriete dip voor koolhydraatarme groenten.

Als je je eigen dressing niet hebt gemaakt, mis je zeker de voordelen. Met minimaal werk, krijg je minder koolhydraten en meer smaak. En als je meer geweldige recepten voor zelfgemaakte dressing wilt zien, bekijk dan deze collectie.

Low Carb Blue Cheese Dressing Recept

Geniet van dit romige dressing recept! Als je het eens probeert, laat het ons dan weten in de reacties hieronder.

Like this post? Please share to your friends:
Geef een reactie

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: