Low Carb Breadsticks - Copycat Crazy Bread Recept

Low Carb Breadsticks – Copycat Crazy Bread Recept

Deze goedkope knoflooklow carb broodstengels zijn een glutenvrije copycat van Little Caesars Crazy Bread. Zo goed dat je hen kunt dienen die geen Keto-dieet volgen.

Je weet dat een recept goed is als mijn niet-lage echtgenoot en kieskeurige dochter ze opeten zonder te klagen. Ik was zo onder de indruk van de manier waarop de korst eruit kwam in mijn low carb-pizza met vetkopdeeg dat ik moest proberen met behulp van het korstdeeg in een copycat Little Caesars Crazy Bread-recept.

Ik hou echt van het gebruik van mozzarella-kaas als basis voor laag koolhydraatbrood zoals pizzadeeg, taartbodem en deze koolhydraatarme lookbroodsticks. Er is echt potentieel voor het gebruik van mozzarella om het tekort aan gluten in deze glutenvrije broodjes te compenseren.

Het wei-eiwit in dit recept geeft ook een mooie meelachtige textuur en smaak aan het brood. Ik weet niet precies wat het is, maar misschien staat het wei-eiwit meer bladerdeeg toe, omdat deze broodsticks veel lichter en luchtiger van binnen zijn dan die ik zonder weiproteïne heb gemaakt.

Deze knoflook low carb broodstengels zijn bijna net zo eenvoudig als het maken van degenen die in een blik komen. Je smelt de mozzarella in de magnetron een paar minuten, en vouw vervolgens de rest van de deegingrediënten in. Het deeg lijkt in het begin wat plakkerig en moeilijk om samen te komen, maar uiteindelijk krijg je een bal die gemakkelijk kan worden uitgerold tussen perkamentpapier.

Eenmaal gerold in een platte cirkel van ongeveer 1/4-inch dik, wordt het deeg in stukjes brood gesneden met behulp van een pizzasnijder. Op dit punt verspreid je de knoflookkaasboter zodat deze op de bovenkant van het brood bakt.

Het is heel eenvoudig om dit makkelijke broodloze glutenvrije brood zonder gluten te kloppen. Mijn kinderen kunnen het zelfs zelf maken als ze een snelle snack willen.

Het moeilijkste deel van het maken van deze low carb broodstengels is waarschijnlijk het deeg uitrollen. Ik rol het meestal uit tussen twee stukjes perkamentpapier.

En het is een beetje moeilijk om alles gelijkmatig in de gesmolten mozzarella-kaas te mengen. Maar u hoeft niet alle ingrediënten volledig te verwerken voor dit gekke broodgekke recept.

Na ongeveer 10-15 minuten bakken zijn de broodsticks klaar. Ik leg het deeg op een gewone bakplaat met bakpapier, maar de volgende keer kan ik proberen het perkamentpapier recht op een voorverwarmde pizza-steenpizza-steen te leggen.

Ik denk dat het vetkopdeeg beter uitkomt wanneer het op een steen gebakken wordt. Het geeft een mooie knapperige bodem, dus ik kan het perkamentpapier gewoon helemaal weggooien, want mijn pizzasteen is goed gekruid.

Omdat mijn familie van ze houdt, is dit recept voor lage koolhydraat bestek zeker een vast onderdeel van ons huis. En het is veel beter dan het hoge carb origineel!

Ik probeerde een close-up van de binnenkant te krijgen, zodat je kon zien hoe licht en luchtig ze vanbinnen waren. Ik ben ook van mening dat dit deegrecept een geweldig focaccia-brood zou zijn en mogelijk zou werken als een plat brood voor broodjes.

Ik hoop dat je net zoveel geniet van deze low carb lookbroodsticks als ik en mijn familie. Het is een nieuwe favoriet van ons.

Je kunt dit low carb brood serveren als aperitief of tussendoortje. Ik zou het ook graag willen proberen met een witte pizza.

Het maakt niet uit hoe je deze dient, ze zullen waarschijnlijk niet lang duren. Dus misschien wil je een dubbele batch maken.

Like this post? Please share to your friends:
Geef een reactie

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: