Low Carb Chicken Enchilada Braadpan

Low Carb Chicken Enchilada Braadpan

Een heerlijke low carb chicken enchilada casserole gemaakt met een eenvoudige zelfgemaakte saus. Het is een heerlijke keto-braadpan waar het hele gezin dol op zal zijn.

Ik ben dol op het maken van Mexicaanse recepten met weinig koolhydraten. Ze zijn zo gemakkelijk samen te gooien voor eenvoudige doordeweekse diners. Dat is waarschijnlijk waarom mijn Mexicaanse recept voor courgettes rundvlees zo populair is geworden.

Bloggen in de low-carb-niche heeft zijn ups en downs gehad. Hoewel ik deze foodblog in 2010 begon, heb ik het grootste deel van 2013 en 2014 uitgeschakeld nadat mijn jongste dochter was geboren.

Om eerlijk te zijn, ik dacht niet dat ik ooit terug zou komen naar de blog. Maar toen mijn geld krap was nadat mijn zoon in 2014 begon met studeren, besloot ik om te kijken of de website wat broodnodig collegegeld kon verdienen.

Het is ongelofelijk hoeveel Low Carb Yum in de afgelopen drie jaar is gegroeid. En ik had het niet kunnen doen zonder de steun van andere bloggers.

Een van de leukste bloggers die ik heb ontmoet, is Kim bij Low Carb Maven. En deze low carb Chicken Enchilada Casserole is een recept dat ik heb gemaakt met de zelfgemaakte enchilada-saus van Kim.

Eerder in het jaar had ik een dieptepunt in mijn blogcarrière waardoor ik bijna wegliep. Mijn echte bloggervrienden zorgden echter voor de broodnodige ondersteuning om me door die moeilijke tijd heen te loodsen.

Zonder andere bloggers zoals Kim, heb ik deze blog mogelijk verkocht om door te gaan naar andere dingen. Er is een donkere kant om te bloggen die zelden wordt besproken. Maar met al het concurrentievermogen dat er is, is het onvermijdelijk.

Toen ik in 2010 met dit blog begon, waren er niet veel low carb-bloggers. Ik was slechts een van een handvol die ik kende. Maar nu lijkt er elke week een nieuwe keto-blog op te komen.

Het koolhydraatarme keto-dieet is het afgelopen jaar enorm populair geworden. En het lijkt erop dat er in 2018 nog meer mensen aan boord zullen springen. Daarom worden recepten zoals mijn low carb chicken enchilada casserole de norm.

Als u het nieuwste Atkins-boek 'Atkins: Eat Right, Not Less' leest, staat er dat ongeveer 150 miljoen mensen zijn overgestapt naar een low carb-levensstijl. Dat zijn veel mensen die de gezondheidsvoordelen van het snijden van koolhydraten hebben ontdekt.

En het is gemakkelijker dan ooit om tegenwoordig een koolhydraatarm dieet te volgen. Er zijn zoveel lagere koolhydraatopties beschikbaar, zoals levering van koolhydraatarme maaltijden en keto-abonnementsboxen.

Hoewel er veel meer koolhydraatvriendelijk convenience-voedsel beschikbaar is, moet je wel voorzichtig zijn om de labels te lezen. U wilt niet te veel genieten van overdreven verwerkt voedsel.

Er is echt geen excuus om geen eigen maaltijden met weinig koolhydraten te maken. Deze low carb chicken enchilada casserole is slechts een van de vele eenvoudige diners die gemakkelijk te bereiden zijn.

Kijk maar eens naar alle recepten van het hoofdgerecht die ik de afgelopen zeven jaar heb gepost op deze site. Er is zeker veel variatie om aan elke voorkeur of smaak te voldoen.

En ik zal dit jaar meer focussen op paleo-vriendelijke recepten. Hoewel ik van mijn kaas en dagboek houd, moet ik echt bezuinigen. Dus ik ben van plan me meer te concentreren op het eten van voornamelijk vlees en groenten in 2018.

Keto Low Carb Chicken Enchilada Casserole Recept

Het is een goed moment om doelen te stellen als we een nieuw jaar tegemoet gaan. Mijn belangrijkste doel is om meer te focussen op echt voedsel dat past in het auto-immuunprotocol.

Dus deze cheesy low carb casseroles kunnen tot het verleden behoren. Het is nu echter het vakantieseizoen, wat een perfect excuus is om niet zo beperkend te zijn met een eetplan.

Ik heb zeker genoten van deze low carb chicken enchilada chicken casserole. En de zelfgemaakte enchilada-saus van Kim bij Low Carb Maven is zonder meer een blijvertje.

Klaar om het recept te bekijken? Het is gepost op Low Carb Maven en kan gevonden worden door op de onderstaande link te klikken:
KRIJG HET RECEPT HIER >>>Low Carb Mexican Chicken Braadpan bij Low Carb Maven

Like this post? Please share to your friends:
Geef een reactie

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: