Low Carb Chicken Marinade voor grillen

Low Carb Chicken Marinade voor grillen

Deze low carb chicken marinade om te grillen is snel en eenvoudig te maken. Klop de ingrediënten samen en laat de kip dan een uur of langer in de marinade zitten.

Vroeger gebruikte ik bereid saladedressing om kip te marineren voordat ik me realiseerde dat veel verbanden goedkopere oliën zoals sojaolie toevoegen. Toen besloot ik dat ik beter mijn eigen low carb-kippenmarinade kon gaan maken om te grillen. Dit is een basisrecept dat ik heb gebruikt voor het bereiden van kipstukjes op de grill.

Nu het grillseizoen in volle gang is, moet ik nog een paar grillrecepten bedenken. Terugkijkend door de archieven besefte ik dat ik geen barbecue-specifieke recepten voor de zomer heb. Ik heb altijd kruiden gekruid op vlees of gebruikte kant-en-klare marinades. Helemaal niet erg spannend.

Mijn man pakte een enorme doos kippenpoten voor minder dan 60 cent per pond. Ik heb tien van de kippenpoten gemarineerd met deze kippenmarinade en had nog genoeg restjes om op te poetsen tijdens het grillen.

Ik ben gewend kip op de grill te grillen omdat ik zelden hele stukken koop, dus ik heb uiteindelijk een vleesthermometer voor de grill gekocht. Ik heb altijd moeite om te bepalen wanneer grote stukken kip op de grill volledig gaar zijn en in het verleden was het bekend dat ik kip serveerde die in het midden een beetje rood of roze was.

Ik heb nog steeds veel kippenpoten in de vriezer, dus ik moet nieuwe marinades vinden omdat we dol zijn op de smaak van kip die op de grill is gekookt. Mijn man heeft om een ​​chili limoenmarinade gevraagd die zijn vriend afgelopen weekend heeft gemaakt. Natuurlijk zou het eenvoudiger zijn om gewoon om het recept te vragen, maar ik zal kijken of ik iets soortgelijks kan verzinnen.

Normaal marineer ik vlees met plastic zakken met grote inhoud van grote gallon. Ik had twee grote zakken nodig voor dit recept, want ik marineerde tien hele kippoten die waren gesneden in dijen en drumsticks.

De afgelopen maanden heb ik meer kippenbenen en -vleugels gegeten in plaats van het vlees zonder vel en borstvlees zonder been dat ik vroeger at. Dit heeft me geholpen het vet op mijn koolhydraatarme dieet te verhogen. Het is erg belangrijk om ervoor te zorgen dat je voldoende vet krijgt tijdens het snijden van koolhydraten en toen ik voor het eerst op deze manier van leven begon, was ik zo geconditioneerd dat vet slecht was dat ik doorging met voedselkeuzes met lager vetgehalte.

De volgende keer dat ik de kippenpoten gril, ga ik de dijbenen kleiner snijden. Het duurde een hele lange tijd om de hele dijen te koken. Ik weet niet meer precies hoe lang het duurde, maar het was lang genoeg dat alle drumsticks eerst werden gegeten. Ik denk dat ik wat meer moet oefenen op de grill.

Like this post? Please share to your friends:
Geef een reactie

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: