Low Carb Chili Recept Geen bonen - glutenvrij

Low Carb Chili Recept Geen bonen – glutenvrij

EEN low carb chili recept zonder bonenis gemakkelijk te maken. Haal de bonen eruit en voeg wat meer vlees toe. Kan mild worden gemaakt of het vuur hoger zetten met meer hete chilipepers.

We groeiden dit jaar enkele roodgloeiende chili pepers in de tuin. Ik herinner me de naam van de variëteit niet, maar ze leken op roodgloeiende chilipepers.

De paprika's waren het grootste deel van de zomer groen op de plant. Pas in de nazomer begonnen ze allemaal rood te kleuren. Ik was verrast hoeveel pepers de kleine plant die we hadden geplant afschoot.

Ik kreeg te horen dat deze paprika's het hele jaar door kunnen worden gedroogd en als smaakmaker kunnen worden gebruikt. Ze zijn een hete peper, hoewel niet de heetste die je kunt krijgen. Voor dit chili-recept heb ik de verse pepers met een hand-chopper fijngehakt.

Omdat ik een low carb chili zonder bonen wilde, liet ik de bonen weg en gebruikte ik zwarte olijven in blik. Ik veronderstel dat ik zwarte sojabonen had kunnen gebruiken, maar ik had er geen bij de hand.

Ik heb ook een kleine hoeveelheid kaneel toegevoegd die de smaak verbetert. De hoeveelheid hete pepers die ik gebruikte was perfect.

Ik heb niet gemeten, maar het was ongeveer 1/4 kop, misschien een beetje minder. In totaal gebruikte ik een normale maat paprika en twee kleine in dit low carb chili recept.

Aangezien dit hete pepers waren, zorgde ik ervoor dat ik tijdens het hakken wat handschoenen aan had. En wanneer u met hete pepers werkt, moet u oppassen dat u het sap niet in de buurt van uw oog krijgt.

Ik waarschuw op basis van mijn eigen ervaring. Het is belangrijk om veiligheid in de keuken te oefenen!

Ik denk dat je echt gaat genieten van dit low carb chili-recept zonder bonen. Bonen zijn sowieso gewoon een goedkope vulstof, zoals rijst.

De meeste vulstoffen zijn erg zetmeelachtig. De zwarte olijven voegen smaak en gezond vet toe.

Ik zal dit boon-chili recept zeker niet meer maken. Als je van een zwaardere chili houdt en het niet erg vindt om een ​​beetje extra koolhydraten uit de tomaten te halen, wil je misschien mijn stevige low carb chili-recept dat je hier kunt vinden.

Hoe vind je je chili lekker? Met boon of zonder? Heet of pittig? Of misschien hou je van chili in Texas-stijl.

Like this post? Please share to your friends:
Geef een reactie

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: