Low Carb Hash Browns met versnipperde radijsjes

Low Carb Hash Browns met versnipperde radijsjes

Wilt u uw ontbijt veranderen in een oude favoriet? Probeer deze keto-vriendelijke radijs low carb hash browns als je je ochtendaardappelen mist!

Terugkijkend op 2015, maakte ik veel te veel low carb-snoepjes. Er is echt geen behoefte aan snoepjes in een gezond dieet en ik zou graag willen bezuinigen. Mijn plan voor 2016 is om te komen met meer heerlijke hartige gerechten, zodat ik een aantal van de zoete lekkernijen kan weggooien.

Ik ben nog niet klaar om helemaal van snoepjes af te komen, maar mijn zoetekauw is aanzienlijk afgenomen. Suikerachtig spul spreekt me niet echt meer aan, maar het is leuk om eens in de zoveel tijd een zoete traktatie te geven.

Zelfs als ik zoete desserts en snacks maak, heb ik de zoetstof verlaagd. Een ding dat ik betwijfel of ik ooit zou kunnen opgeven, is chocolade met weinig koolhydraten.

Maar ik heb altijd de voorkeur gegeven aan de bitterzoete variëteit met een hoog cacaogehalte dat niet erg zoet is. Chocolade heeft ook enkele gezondheidsvoordelen, dus ik hou het.

Deze radijs low carb hash browns maken een heerlijk hartig ontbijt. Ik zou ze ook eten voor lunch en diner.

De inspiratie voor het recept kwam van een Low Carb Friends-bericht. Het recept gebruikt een pond radijs omdat ik ze meestal in zakken van 1 pond vind. Ik heb rode radijzen gebruikt, maar de witte zijn ook geweldig.

De rode radijzen die ik gebruikte waren klein, dus het zou moeilijk zijn geweest om handmatig te raspen. De keukenmachine raspte ze in slechts enkele seconden!

Zodra de radijzen geraspt zijn, worden de ingrediënten voor de radijs-koolhydraat-hash-browns in een middelgrote kom gecombineerd. Dus als je een keukenmachine hebt, duurt het slechts een minuut of twee om de mix klaar te maken.

Je zou het mengsel in kleinere stukjes in de voorbereide pan kunnen laten vallen, maar ik dacht dat het makkelijker was om gewoon de hele mix in de pan te dumpen en uit te spreiden. Het vulde de hele pan.

Het is moeilijk om het hele ding in één keer om te draaien, dus ik heb de hash browns in gedeelten omgedraaid. Ze smaken het beste wanneer ze aan elke kant goed bruin worden.

Je kunt deze low carb hash browns serveren met eieren als je dat wilt. Ik at ze gewoon op. Er zitten al eieren in en op zichzelf was het erg vullend. De eieren houden dingen bij elkaar, maar ze overmeesteren het gerecht niet.

Ik ben er zeker van dat andere low carb-aardappelvervangers waarschijnlijk ook zouden werken. Ik kan de volgende keer een geraspte bloemkool proberen. Jicama zou ook moeten werken, maar ik heb het nog niet in een van mijn lokale winkels gevonden. Ik heb gehoord dat een van de winkels het heeft, maar ze zetten het niet altijd uit.

Deze radijs opgebakken aardappels waren een leuke afwisseling van het standaard low carb ei ontbijt. En ze zijn echt snel om op te frituren.

Ik snijd bewust op de kaas en ik heb de neiging om overboord te gaan. Maar wat extra geraspte kaas bovenop zou zeker een leuke toevoeging zijn.

Ik maakte deze op een zondag en had een paar overblijfselen om aan het werk te gaan tijdens de week. Toen ik ze at, nam ik niet eens de moeite om ze op het werk in de magnetron te verwarmen

Ik genoot ervan rechtstreeks uit mijn koeltas. En ze hielden me tot de lunch vol. Wat is je favoriete low carb ontbijt eten?

Like this post? Please share to your friends:
Geef een reactie

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: