No Bake Irish Cream Cheesecake

No Bake Irish Cream Cheesecake

Liefhebbers van koffie en chocolade zullen deze fantastische low carb waarderen geen bak Irish cream cheesecake. Maak in mini-formaat of een volledige pan van dit lekkere dessert.

Ik was op zoek naar een eenvoudig dessert voor onze St. Patrick's Day-viering. Mijn oorspronkelijke gedachte was om een ​​cheesecake te bakken. Maar er zijn er maar een paar van en ik wilde geen tonnen restjes. Dus koos ik ervoor om een ​​aantal mini-cheesecakes te maken.

Vorige week heb ik een Ierse copycat-crème gemaakt die veel minder koolhydraten bevat dan de reguliere likeur. Ik dacht: waarom maak je geen no-bake Irish Cream cheesecake in potten, vergelijkbaar met mijn no-key-limebak-cheesecake-recept. Op deze manier zou ik de portiegroottes het best kunnen beheren.

Er is niet veel likeur in elke portie. Het is slechts ongeveer een halve ounce, wat zo klein is dat je de alcohol nauwelijks kunt proeven. De Ierse roomsmaak is er met veel van de chocoladesmaak en een vleugje koffie.

Als u de voorkeur geeft aan een sterkere koffiesmaak, mengt u eenvoudig wat oploskoffiepoeder of een concentraat gemaakt met het poeder. Er is zeker ruimte om de smaak naar wens aan te passen. Ik experimenteer graag met een recept totdat het in mijn eigen smaak past, dus voel je vrij om het recept aan te passen.

Voor de korst heb ik een verkleinde versie gebruikt van de versie die ik gebruikte in mijn niet-gebakken pindakaas-cheesecake-recept. Het was net genoeg voor mijn acht kleine metselaarpotten.

Voor de vulling heb ik wat roomkaas en boter gemengd met cacao, zoetstof en smaakstoffen. Om het op te vrolijken, vouwde ik wat gestabiliseerde slagroom in. Dit maakt het luchtig als een cheesecake-mousse.

Deze low carb mini-bakvorm Irish Cream cheesecake potten zien er ietwat duidelijk uit. Je kunt ze aankleden met een laagje slagroom en wat geschoren chocolade.

Als je elke slagroom wilt afwerken met slagroom en in de koelkast wilt bewaren, moet je de slagroom eerst stabiliseren met een beetje gelatine. Dit voorkomt dat het terugkeert naar de vloeibare toestand en plat gaat.

De vulling moet ook voldoende zijn om een ​​taartvorm te vullen, maar mogelijk moet je de korstingrediënten verdubbelen om de bodem van de pan te vullen. Ik vind de individuele porties beter omdat ik de neiging heb om grotere plakken te nemen dan met een taart.

Alhoewel deze lage carburator geen bak Ierse roomkaastaart een fantastisch idee voor een St. Patrick Dag is, is er geen reden om het niet van het hele jaar door te genieten. Ik ben dol op deze recepten voor recepten voor cheesecake en ze zijn perfect voor feestjes in wegwerpbekers. Misschien wil je de likeur zelfs gebruiken voor het serveren op volwassen feesten of om te bellen in het nieuwe jaar.

Heeft u liever gebakken of niet gebakken cheesecakes? Ik vind ze allebei leuk en het is moeilijk om te zeggen welke ik het leukst vind. Voor die echte cheesecake textuur, moet je het echt bakken.

Like this post? Please share to your friends:
Geef een reactie

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: